LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 346
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 630
Ясни са ми термините на спалното бельо, разбирам кое какво е, благодарение на прекрасното обяснение в първия постинг, само не мога да разбера за спалня с размери 160/200 с какъв размер трябва да бъде долния чаршаф? Не бях поръчвала досега, навих се на форумските чаршафи, но там едни размери  Crazy- 180/290 : 1р, 240/300 : 2р и 270/300 : 2р. Първото уж е легло 1 персон, а какво е това 290? И другите и те - така написани ми изглеждат да са огромни или просто аз не разбирам.

# 631
Никой ли не е получавал от сатенираните дънки 34 или 36 номер  newsm78?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905057&a … documentid=299108

А още един въпрос, към мамите с деца на 1,5-2 г.:
Щерка ми е на 7м. - 67 см, искам да и взема нещо за другото лято, номер 81 или 86 да взема - тогава ще е 1.г. 6м - 1.г. 10м?

# 632
...................
Абе нещо не му разбирам,но това пише  -    DU vendredi 11 juillet 7H
AU mardi 15 juillet minuit tout a 10 euro

Ами да, точно това е - От 7 часа в  петък 11 юли до полунощ на вторник 15 Юли - всичко на 10 евро.
Наистина ли всичко?Чак не ми се вярва.Друг път имало ли е такова нещо?

# 633
  • София
Момичета, в кошницата имам 55 неща (много калъфки за възглавници и чаршафи, на които съм ги вкарвала в кошницата с бройка)
Някой пускал ли е такава поръчка и какво став с нея?

# 634
Защо не мога да поръчам палатка около 4 кг?  Twisted Evil

# 635
...................

Ами да, точно това е - От 7 часа в  петък 11 юли до полунощ на вторник 15 Юли - всичко на 10 евро.
Хм...Това дали означава, че ще можем да си купим марковите, дето намалени са за по над 50 евро за 10, а евтинджосите от по 3-5 евро ще поскъпнат? Струва ми се, че има някакво допълнително условие.

# 636
Ясни са ми термините на спалното бельо, разбирам кое какво е, благодарение на прекрасното обяснение в първия постинг, само не мога да разбера за спалня с размери 160/200 с какъв размер трябва да бъде долния чаршаф? Не бях поръчвала досега, навих се на форумските чаршафи, но там едни размери  Crazy- 180/290 : 1р, 240/300 : 2р и 270/300 : 2р. Първото уж е легло 1 персон, а какво е това 290? И другите и те - така написани ми изглеждат да са огромни или просто аз не разбирам.
[/quote
аз съм поръчвала чаршафи и спалнята ми е 160 на 200- тава е и точният размер за долен чаршав с ластик , пасва като излят,, а тези с огромните размери - те просто не са свикнали сато нас - имам предвид, че ние слагаме шалтето в плик а те  просто простират  този огромния под  шалтето и го подгъват   при главата,видях го  австрийски , италиански и испански хотел.Освен това , когато  в наши хотели  идват чужденци и питат защо са ни такива странни чаршафите,явно имат предвид това, че им липсва този големия

# 637
Никой ли не е получавал от сатенираните дънки 34 или 36 номер  newsm78?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905057&a … documentid=299108

Щерка ми е на 7м. - 67 см, искам да и взема нещо за другото лято, номер 81 или 86 да взема - тогава ще е 1.г. 6м - 1.г. 10м?
O взимай направо 86 Peace, моята е малко едричка и още сега и стават някои моделчета 86. 81 определено ще й е малко на дъщеря ти за другото лято.

# 638

Моят синковец е на тази възраст! В зимата му бях взела 94 - блузки и ги носи много малко, защото се оказаха умалени! Бях взела и панталончета 94 и още са ни големи - на дължина! Като той върви доста едро дете! Така, че според мен 86/94 - зависи как вървите - за блузки и потничета, а за панталончета 86 Peace

# 639
...................

Хм...Това дали означава, че ще можем да си купим марковите, дето намалени са за по над 50 евро за 10, а евтинджосите от по 3-5 евро ще поскъпнат? Струва ми се, че има някакво допълнително условие.

Има ли наистина нещо допълнително написнао в писмото или това е целият текст?

# 640
Кажете ми как да ви копирам от пощата си да го видите,че не знам как става. Но това е нещо си от Ventes priees,може и да се отнзася за съвсем друго нещо.

# 641
Кажете ми как да ви копирам от пощата си да го видите,че не знам как става. Но това е нещо си от Ventes priees,може и да се отнзася за съвсем друго нещо.
Ясно, става въпрос за продуктите с този надпис от зеления сектор.Е, те и без това са около тая цена.

# 642
  • София
ъфф..намалих продуктите на 25, но пак не ми дава да валидирам кошницата - просто бутона за втоата стъпка не ми е активен - рестартирах си даже компа - влизам - и пак не става
На някой случвало ли му се е?

# 643
аз съм поръчвала чаршафи и спалнята ми е 160 на 200- тава е и точният размер за долен чаршав с ластик , пасва като излят,, а тези с огромните размери - те просто не са свикнали сато нас - имам предвид, че ние слагаме шалтето в плик а те  просто простират  този огромния под  шалтето и го подгъват   при главата,видях го  австрийски , италиански и испански хотел.Освен това , когато  в наши хотели  идват чужденци и питат защо са ни такива странни чаршафите,явно имат предвид това, че им липсва този големия

Мерси   bouquet! Значи ще поръчам чаршаф с ластик, там наистина има такъв размер. А по твоята логика излиза, че като за спалня ще става и т.нар. единичен размер от другия вид. newsm78

# 644
 Stopммммммммммммм не съвсем , точно това си помислих и аз при зимната разпродажба, но не е удобно ,измъква се,   поне при мен - в крайна сметка , си заших  един ластик , а от остатъка си направих калъвчици
 не знам какъв е матракът на спалнята ти - нашият е такъв сатениран  и мн се плъзга без ластик 

Общи условия

Активация на акаунт