LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 313
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 645
а! сетих се и още нещо, те чуждоземците, те си оправят леглата не като нас-  а тези шалтета и чаршафите ги подгъват и пъхат  отдолу под матрака и основата му, така седи като опоковано леглото, а ние  си оставяме покривките да висят

# 646
Да, така е с чаршафите. Поръчвайте ги по-големи. Все пак, ако е дълъг чаршафът, може да се отреже, но ако е къс, за нищо не става.  Peace

# 647
разпродажбите Дано така се вижда!

# 648
  • Варна
Имам известие за поръчка от 27.06 на митница Варна, при това е пристигнала на 7.07  Party

# 649
Да, така е с чаршафите. Поръчвайте ги по-големи. Все пак, ако е дълъг чаршафът, може да се отреже, но ако е къс, за нищо не става.  Peace
абе мен ако питаш този огромния си е излишен,като си имаш с ластик

# 650
ъфф..намалих продуктите на 25, но пак не ми дава да валидирам кошницата - просто бутона за втоата стъпка не ми е активен - рестартирах си даже компа - влизам - и пак не става
На някой случвало ли му се е?

Имаш 3 продукта в кошницата, под които пише Article personalise. Махни ги, добави ги отново и си валидирай кошницата.

# 651
  • Burgas
ъфф..намалих продуктите на 25, но пак не ми дава да валидирам кошницата - просто бутона за втоата стъпка не ми е активен - рестартирах си даже компа - влизам - и пак не става
На някой случвало ли му се е?
извади нещата на който си сменяла бройка или размер и ги добави отново! аз имах същия проблем преди няколко дни  Peace

да попитам мамите, на който децата им бяха около годинка и половина миналата зима дали сте взимали от тези ескимосчета
http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-cocoon.aspx?productid= … e&pagesize=16
много ми харесват, а незнам дали ще и е удобно на госпожичката, че ще е по голяма  newsm78

# 652
  • Пловдив
Момичета, в кошницата имам 55 неща (много калъфки за възглавници и чаршафи, на които съм ги вкарвала в кошницата с бройка)
Някой пускал ли е такава поръчка и какво став с нея?

Аз съм пускала с 43 артикула - прие си ми я без проблеми  Peace и е а домисиль

# 653
  • Варна
Някой, който е взимал от тези сатенирани дънки http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905057&a … documentid=299108
номер 34 или 36, може ли да даде мерки?

Мерси предварително  bouquet

Аз чакам 34 размер, надявам се до няколко дни да пристигнат вече. Ако не ти е късно като ги получа ще пиша.

# 654
Някой, който е взимал от тези сатенирани дънки http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905057&a … documentid=299108
номер 34 или 36, може ли да даде мерки?

Мерси предварително  bouquet

Аз чакам 34 размер, надявам се до няколко дни да пристигнат вече. Ако не ти е късно като ги получа ще пиша.

Имам размер 36, ама няма как да ги премеря, че са ми на Д-то, а съм на работа. За ориентир ако искаш моите мерки.

# 655
Къде мога да намеря всечко по 1-2 евро?Знам ,че го пишеше в темата,но не мога да го открия?

# 656
Момичета някой да е поръчвал на Пепе джинс дамски дънки ето тези чудя се просто дали ще мога да си уцеля номера. Ханша ми е 97 и не знам ще се напъхам ли в 30 размер newsm78

# 657
dolores, моят ханш е 96 см и спокойно си влизам в 36 размер (27 размер за дънки).  Peace

# 658
dolores, моят ханш е 96 см и спокойно си влизам в 36 размер.  Peace
Мерси ще пробвам пак, но вече доста неща съм насъбрала с неуцелени размери и разни други които никога няма да облека. Peace

# 659
  • София
Къде мога да намеря всечко по 1-2 евро?Знам ,че го пишеше в темата,но не мога да го открия?
Ето от тук:

http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx

Под  надписа най вдясно par prix в горното поле пишеш 0,а в долното примерно 2 и след това натискаш   je lanse ma recherche

Общи условия

Активация на акаунт