LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 499
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 855
На някой да му се е случвало да му вземат пари без направена поръчка?  newsm78
Вчера са ми теглили 26 евро от картата, а не съм пускала поръчка.  Sad  Да имате идея каква може да е причината?

От редута не се е случвало.
Но миналата седмица някой писа, че са му изтеглени пари, а след това се оказа, че банката си е дръпнала някаква нейна такса.
Обади се в банката си и питай от къде са изтеглени парите.

# 856
  • София-Младост
А такива като мен, които им се чудиха - сини ли да са, червени ли - накрая останаха без нито едни  Simple Smile.
В синьо има, но зависи какъв рамер. Аз сложих един комплект пък да видим...

# 857
А някога правила ли си поръчка от ларедута? Да не е за някоя стара поръчка и да не са били изтеглени парите преди? Сигурна ли си че от ларедута са изтеглени парите?

Правила съм поръчки. Последните са от миналата седмица, но още тогава са си удържани парите за тях.
Сигурна съм, че от там са изтеглени, защото в полето "Наредител" пише "250 ROUBAIX CE LA REDOUTE VAD".

# 858
 newsm78

Пиши им, може и на английски, и обясни че са ти изтеглени пари, а не си правила поръчка.

# 859
newsm78

Пиши им, може и на английски, и обясни че са ти изтеглени пари, а не си правила поръчка.

И аз това мислех да направя, но реших първо да попитам тук дали някой е имал подобна случка.

# 860
# 861
  • София
Хаха, наистина най-добре без горнище.  Laughing
Според мен, вземи 36.

Знаех си аз че е мисия невъзможна а е комплект. Взех и един горе 36 долу 34 дано се събера в 36. newsm78

# 862

Рекламират кръглите цени при албанците. Но от линка се отваря една страница само с три артикула  newsm78 и то с някакви космически цени, които в никакъв случай не са кръгли. Чантата например я поръччах на 60 цента, горнището на банския беше 1 евро.

# 863
  • София
Mда, и аз. Ама май са все добре познати работи Confused

# 864
  • Sofia
на мен ми се отварят 17стр.,но нищо ново сред тях Peace

# 865
  • Бургас
Разгледах ги тея кръгли цени, ама то скучна работа, бе....  Stop

# 866
Явно на всеки му се отваря различна страница  Joy

# 867
  • Бургас
Хм, някой цени на артикули в кошницата ми са се увеличили.  Thinking

# 868
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda.aspx?productid=324113725&a … e&pagesize=16

Някакви отзиви за това. Вече започвам да отслабвам по малко и сьм задьржала за момента ханш 97, талия 82 и мисля да продьлжа да отслабвам - кои номера бермуди да си всема и още нещо - какви номера за дьнки, панталони и поли Praynig Praynig Praynig Последно си купих панталон L и ми пада вече

Бермудите са хубави, преобладава лена, ако харесваш такива материи. Днес ги получих, още не съм ги носила. Ханша ми е с 10 см по-голям от твоя и 44 номер са ми добре.

Miriel, моите мерки са абсолютно същите, аз също още не съм се прибрала от раждането. Аз успях да се напъхам в 38, обаче с доста зор и не се харесвам. Затова за това лято ще си поръчам 40 за панталони, мисля че ще са ок. За блузки - може и 36/38.  Simple Smile

# 869
  • Sofia

моля за размери,ако някой го има 40 или 42
Спомням си май,че дрехите на Актив вървят с размер по-малки newsm78

Общи условия

Активация на акаунт