LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 471
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 870
  • София
И на мен ми се отварят 17стр. с кръгли цени, само дето като искам да отворя някой артикул, ми се показва обикновено съседния.  Grinning

# 871
  • Перник
При мен се отварят 3 артикула - горнище бански за 22,90Е /а беше 1Е/, плетена чанта, която взех за 0,60Е, а сега ми излиза 34,90Е и мъжки потник, от тези, които се носят в/у риза за 16,44Е, а доколкото си спомням беше 1Е. Дали аз не натискам където трябва, за да ми се отворят нещата по 1Е?

# 872
някой може ли да ми даде размери на номер 36 от тези

благодаря предварително

# 873
  • Sofia
Само аз ще си остана без форумски чаршафи и то не защото не ги харесвам, а
защото от тия вълнообразни линии ми се  завива свят и ме заболява главата.   #Crazy

# 874
Karen и аз така Peace Joy

# 875
  • София-Младост
Момичета търся покривки, но нещо не откривам в сайта. Съмнява ме да няма. Ще съм благодарна за някакъв линк.   bouquet

# 876
  • София
А на мен тапетите ми в хола са като чаршафите с жълто !
Луда работа,но на мен много ми харесва !
Не ми става лошо !

# 877
  • София
Момичета търся покривки, но нещо не откривам в сайта. Съмнява ме да няма. Ще съм благодарна за някакъв линк.   bouquet
Заповядай:
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … nappe%20serviette

# 878
  • Варна
Този линк с кръглите цени , явно са го изпратили на всички. Само дето повечето от артикулите не са налични.  CrazyИма го като картинка , отваря се , но е свършил(при това от наблюдения доста отдавна). Защо са ги включили свършените продукти , не мога да ги разбера. newsm78 Явно да има повече страници за гледане , за друго не се сещам. Peace

# 879
  • София
Отгоре на всичко сайтът тотално се е бъгнал. Нищо не мога да отворя, отварят ми се съседни артикули. Продължавам да не мога изобщо да вляза в спортните стоки в Les Aubaines. При вас така ли е?

# 880
  • Бургас
Аз от вчера не мога да вляза в "Спорт" при Албанците.

# 881
  • Перник
Аз пък от вчера се мъча да отворя раздела за пуловери, при албанците, в момчешките дрехи, както и бебешките момчешки, и все ми излиза жената с книгата. А бях харесала едно пуловерче. Не съм сигурна, че е свършило.
Дали при някой друг ще могат да се отворят?

# 882
  • някъде там
Тоя линк с кръглите цени имам чувството,че са използвали от зимните намаления нещата....Нищо ново почти  Confused

# 883
  • Варна
Този линк с кръглите цени , явно са го изпратили на всички. Само дето повечето от артикулите не са налични.  CrazyИма го като картинка , отваря се , но е свършил(при това от наблюдения доста отдавна). Защо са ги включили свършените продукти , не мога да ги разбера. newsm78 Явно да има повече страници за гледане , за друго не се сещам. Peace
на мен пък нищо не ми се отвори, само 2 артикула на доста различни цени  Sad

# 884
  • Варна
Тоя линк с кръглите цени имам чувството,че са използвали от зимните намаления нещата....Нищо ново почти  Confused

Според мен са всичките неща, дето ги бяха напускали с центови цени. Crazy Явно са подготвяли нещо тогава и са се объркали, но повечето съм ги поръчала за по 20, 40, 60 или 80 цента. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт