LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 343
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 945
  • Пловдив
А за форумската дънкова пола на Актив нямам думи. Дори я взех на по-ниската цена...

Просто е чудесна и като материя и като кройка, още не мога да я сваля след пробването  Embarassed Върви ги разбери размерите на Актив - всички панталони/поли 36 са ми добре, на Актив обаче влизам в 38  newsm78

[/quote]Те това е

# 946
  • До хладилника, който обичам
Говорете ми в линкове, момичета Grinning Снимката видях, но не виждам полата в Редут.

# 947
# 948
# 949

Виждала си я, но с друга снимка. А и цената беше друга  Rolling Eyes Е.. ти намалението.

# 950
......може ли нещатата дето ги поръчахме за по 1-2 е ,сега да са утроени ,че и отгоре Joy

Може, може  Mr. Green Това не те ли кара да се чувстваш чудесно  Mr. Green Само ако ни чуе някой!!! Ще рече, че тотално сме изперкали (и няма да е далече от истината) Joy

kaloqnis2007, мерси за препоръката и размерите на сакото на Актив (дойде от 26-ти на поща):

Взех ivoiry, 36-ти номер - перфектно е! И като цвят и като размер ми е идеално! Довечера ще го снимам и ще го пусна. Цвета е точно млечно бял с жълтеникъв оттенък.
chocha, дано някой даде размери за тези, за които питаш, само ще кажа, че блузи взимам 34/36, имам само една връхна дреха 36, затова и от тази взех 36. Модела е такъв, че в раменете ми е добре, надолу е широко - няма вталяване или стесняване. Снимката малко обърква, че от под мишницата надолу се разширява, но всъщност е право и стои леко широко и определено леко късо. Плата е като дънков  Peace

А за форумската дънкова пола на Актив нямам думи. Дори я взех на по-ниската цена...

Просто е чудесна и като материя и като кройка, още не мога да я сваля след пробването  Embarassed Върви ги разбери размерите на Актив - всички панталони/поли 36 са ми добре, на Актив обаче влизам в 38  newsm78

Може ли размери на 38 на дънкената пола?
Дали правилно те разбирам, че е умалена?

# 951
  • До хладилника, който обичам

Виждала си я, но с друга снимка. А и цената беше друга  Rolling Eyes Е.. ти намалението.
Ау, да, благодаря, Мара и babylove. Знам я, значи. Търсачката по марка (Актив уеър) упорито отрече да имат поли. Мда. Ще си ходя по гащи.

# 952
E, това е то. Докато се разправям с колегите и да оформя няколко документа, свърши якенцето!  Cry Бях си го сложила в количката и като приключвам заявката - край, вече го няма!  smile3515

# 953
  • DE
Форумската пола си я купих преди 2 години от един магазин в Бургас за 55 лв.
А майка ми си я взе от Ларедута за около 5 евро. Няма по-нечестно нещо!
П.С. Даже в момента съм с нея!!

# 954
Форумската пола си я купих преди 2 години от един магазин в Бургас за 55 лв.
А майка ми си я взе от Ларедута за около 5 евро. Няма по-нечестно нещо!
П.С. Даже в момента съм с нея!!

Толкова ли е хубава? Ще започна и аз да съжалявам, че не съм я поръчала...

п.с. Вчера се появиха слухове за всичко по 10 евро в петък - има ли някакви новини в тази посока? Че съм се наточила на няколко мъжки тениски...

# 955
дано имам късмет с чаршафите и сандалите. и с якето  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 21:25 от majceto

# 956
  • София
E, това е то. Докато се разправям с колегите и да оформя няколко документа, свърши якенцето!  Cry Бях си го сложила в количката и като приключвам заявката - край, вече го няма!  smile3515
Aз съм една от печелившите този път:mrgreen: само дет' пуснах 40-ти размер. Чудя се как не видях по-рано това сако, бях пускала всякакви търсачки за якета, ама не излизаше това, сега за първи път го виждам. Кого трябваше да черпя? Май Чоколина  го показа  bouquet
До цент си опуках захранването (на картата де), май пак трябва да внасям...
Ама такова сако за 25 евро не се пропуска, дано не ми е голямо. Praynig Обаче, като сложих в началото 38-ми и дава, че ще е налично след 2 седмици, а известно време след това, че е изчерпано. Те така...изчерпахме и тайните им запаси Laughing

# 957
  • София
A мога ли да помоля някоя с такова саке 38 размер да даде мерки  Praynig

# 958
Кръглите цени само аз ли не ги отварям??? Rolling Eyes

# 959
veshti4ka, ако се окаже, че ти е голямо, веднага го вземам (ако го продаваш де  Mr. Green). На мен ми трябва точно 40.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт