LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 354
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 155
  Благодаря ти много за отговора  Hug
За нищо, ако някой още иска да запраща поръчки на село, да знае, че може Laughing, затова го написах в червено, не че някой чете преди да пише, ама това е друг въпрос. Mr. Green
ти сега ли разбра,че може,аз от година там при мама на село  ги изпидирам,че ако почнат всички тук да идват и моя ще се изнесе
Така ме разсмя  hahaha ама все едно аз съм го писала и това Mr. Green. Първо живея на мйната си (поне 10-15км) от митницата и не мога да ходя до там, а удоволствието да ми доставят кашон до вкъщи започва от 11.40лв на горе #Crazy. А и както казваш, по добре мъжо да не вижда всичко. Аз отивам на село, взимам каквото ми хареса и стане, а другото им го завещавам и така всички са щастливи а и мъжо спокоен, че не харча много. Mr. Green

# 1 156
  • София
Много ме е яд. Гледам вие получавате поръчки от 1, а аз нестига че имам една от 25, ами и снощи видях, че имам отказани артикули за които ще ми връщат пари, ама незнам кой са  ooooh!

# 1 157
Момичета, отговаряха ли си тези на номера или бяха +1  Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-milkway-de-sergio-tacch … 2&prodcolor=3

Моля помогнете  Praynig
Някой ги беше получил..и каза ..ама не откривам

Maria D нa 50-та страница от тази тема се коментираха Peace

# 1 158
  • София
RamEli link
Мрсиии   bouquet

# 1 159
  • Все на втория етаж
Аlexandra, от втората ленена пола какъв цвят си взе? Може ли реална снимка, когато можеш? А и размери в см. също. Blush Simple Smile

# 1 160
Здравейте, аз съм новобранец-ларедутец, по-скоро каръкец!
Докато се усетя, че има намаления - то всичко свършило, е успях да пусна нещо, но и следа няма от центове при мен, да не говорим, че идея си нямам какво ще ми стане, когато дойде поръчката. Така че ако някой му хартиса нещо, пишете да видя Hug Peace

# 1 161
  • Варна
 Момичета, имам едно въпросче и аз  Embarassed
Пуснах поръчки на 1.07, 2.07, 4.07 и още една току що. Получих електронно потвърждение обаче само за първата - за другите 2 от началото на месе;ца нямам. Това проблем ли е или и те като нас си претупват работата и не винаги пращат потвърждения  Mr. Green

# 1 162
С дебитна карта Виза Електрон на Уникредит Булбанк може ли да се плаща?  Hug

Може, моята е такава.

# 1 163
  • Пловдив

Дали си отговарят на номерата?

Може ли линк?! Peace

# 1 164
Момичета ако си получите поръчките с намаленията и нещо не ви харесва обаждайте се, аз не можах да пусна поръчка заради ПИБ, само във вас ми е надеждата Simple Smile

# 1 165
  • Перник
mishelin това не е проблем. Откакто започнаха намаленията рядко пращат потвърдителни имейли. Преди време пак имаше период, в който не пращаха, а с поръчките нямаше проблем.

# 1 166
  • София
Момичета ако си получите поръчките с намаленията и нещо не ви харесва обаждайте се, аз не можах да пусна поръчка заради ПИБ, само във вас ми е надеждата Simple Smile

Ама на каква цена приемаш оферти  Laughing

# 1 167
Момичета, имам едно въпросче и аз  Embarassed
Пуснах поръчки на 1.07, 2.07, 4.07 и още една току що. Получих електронно потвърждение обаче само за първата - за другите 2 от началото на месе;ца нямам. Това проблем ли е или и те като нас си претупват работата и не винаги пращат потвърждения  Mr. Green
не се притеснявай -  до сега не са ми пратили нито 1 потвърждение- а всичко си е ок- достатъчно е на последна стъпка да ти се изпише , че  поръчката ти е регистрирана Peace

# 1 168
Е, ще се споразумеем някак си Laughing
Да не си решила да забогатяваш от намаленията?

# 1 169
  • София
С дебитна карта Виза Електрон на Уникредит Булбанк може ли да се плаща?  Hug

Може, моята е такава.

Уни, много ти благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт