LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 076
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 380
Привет:)
Днес получих 3 поръчки наведнъж - от 24-25-26 юни. Най голямото ми разочарование е това:

ЕТО линк...
Ужасно е като размер. Поръчах 38-40, може би отговаря на 44-46, а 42-44 отговаря поне на номер 50 Crossing Arms И са произведени в България Peace
Иначе моят мъж намаза 2 ризки (които не виждам вече) и ТАЗИ ношница. Страхотна е и си отговаря на размера.
Останалите неща от поръчката са вече коментирани Peace

# 1 381
  • София
Някакви отзиви за тези кецове

отговарят ли си, че съм ги метнала в кошницата  Thinking

# 1 382
Момичета пак заформих една кошница  Grinning
Друго обаче ме притеснява и се обръщам към вас. Т.като нямам интернет банкиране и в момента няма как да разбера с колко точно евро разполагам, а и в събота и неделя също, та не съм 100% сигурна, че имам необходимата сума, по-точно за  + или - 5-6е. Ако приема варианта, че не стигат ще отхвърлят ли веднага поръчката или ще изчакат например до понеделник да вкарам малко евро? Не ми се лишава от нищо в кошницата, а пък до понеделник може нищо да не е останало Sad. Надявам се, че си зададох ясно въпроса и няма много да ми се смеете, ако  е тъп, но нямам голям опит с интернет пазаруването и не съм съвсем на ясно Embarassed

# 1 383
  • Sofia
Който иска да се отърве от мъжкия екип Адидас да ми пише на лични!  Grinning
за размери 168 и 174, цветът е без значение

# 1 384
... Ако приема варианта, че не стигат ще отхвърлят ли веднага поръчката или ще изчакат например до понеделник да вкарам малко евро? ...
Ако ти приемат поръчката, значи парите са ти стигнали. Ако не стигат, изобщо няма да можеш да направиш поръчка.

# 1 385
Някой вземал ли е от тези дънки? Интересува ме размера 34 на какъв размер панталони отговаря? http://www.laredoute.fr/vente-jean-western-tipster.aspx?producti … tegoryid=23111708

# 1 386
pepi7096,  Hug   едно голяяяяяямо благодаря!   bouquet

# 1 387
vicks кецките сребърните са страхотни, но са умалени с половин номер  Peace

# 1 388
Получих поръчка от 27-ми юни  Grinning  Блузонът на Ан Уейбърн, който дълго време беше 1 Е,  никак не е лош, жилетката  на А.М.Р.М., също за 1Е, на която не й намирам вече даже картинката /тя е със странни копчета, но иначе е мекичка и фина/ и това палтенце в сиво, р-р 38.  Ако някой се интересува, мога да пусна реални снимки утре.

Само при мен ли е такова геройство да се отвори страницата на желаната стока? Rolling Eyes

Сънче, ти си в остра фаза на заразяване от Редута Laughing Mr. Green

# 1 389
Тези отговарят ли си на номера?Някой има ли мерки на 34 или 36?  bouquet

Привет!
Не мога да ти дам размери защото ги поръчах за приятелка.Но за ориентир поръчахме номер 34 и аз ги пробвах и ми бяха леко големички.Висока съм 172см. и съм 51кг.

# 1 390
Цитат
zeza69
Ентусиаст

Панталон лен и памук размер 38 и 40 http://laredoute.fr/vente-pantalon-femme-lin-coton-large.aspx?pr … tegoryid=22904855
Zeza69, а как го преценяш-хубав ли е? Колко е широк крачола на номер 38 и дължината му от чатала наистина ли е 85см.?

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 00:00 от iava

# 1 391
  • София
bambarbia ако четеш моля те, изпразни си кутията  Praynig
Извинявам се за спама  Simple Smile

# 1 392
  • София

vicks кецките сребърните са страхотни, но са умалени с половин номер  Peace
ооо мерси, отивам тогава да сложа по-големият номер.   bouquet По-добре половин номер по-големи, отколкото малки.

# 1 393
Тези спортни обувки си ги купи мъжът ми - белите, той носи 41-42, взе 42 и му бяха добре на дължина. Проблемът беше, че му бяха тесни, а неговият крак е тесен и дълъг. Подари ги на племенника си, иначе изглеждаха много добре. Имат малко велур отстрани, но като цяло са от плат.

# 1 394
Fancy N, а какво е мнението ти за палтенцето, харесва ли ти?

Общи условия

Активация на акаунт