LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 043
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Бургас
Дънки TIPSTER размер 38. Поръчах дължина 85 и са ми дълги.Висока съм 172 см
http://laredoute.fr/vente-jean-entrej-85-cm-tipster.aspx?product … e&pagesize=16

Може ли размери на дънките  Praynig по конкретно дълбочина,талия и ханш.Благодаря ти предварително Simple Smile
...

Stefoni, кой цвят са твоите?

# 1 471
  • DE
Може ли някой да ми даде линк към маратонките на Скечърс, че не мога да ги открия?
Благодаря!

# 1 472
# 1 473
  • при принцесите
Може ли някой да ми даде линк към маратонките на Скечърс, че не мога да ги открия?
Благодаря!
А червените някой има ли вече да покаже снимка?

Много благодаря за отговорите за велурените обувчици Hug

# 1 474

http://media.snimka.bg/0086/006427847.jpg   - клиновете са хубави, стегнати, с много ликра   http://www.laredoute.fr/vente-leggins-femme-tipster.aspx?product … &numberpage=1

Тарталета, тези клинове плътни ли са или са по- скоро като чорапогащник? В смисъл, прозират ли?

# 1 475
  • Mediterraneo
Като чорапогащник са, но много плътни, не ми прозират.

# 1 476
Оф разорих се ама така ме навихте на тези маратонки скечърс че си поръчах едни. Сложих бебешките потничета при PRIX MINI i ми махна доставката. сега ще си имам маратонки и потничета за 27 лв общо. Mr. Green
с кой код я махна ooooh!

# 1 477
Извинете ме, моля, ако вече е обсъждано, но маратонките Скечърс отговарят ли си на номера или малко по-големи са?Аз нося или 39 или 40 номер обувки, според модела и се чудя кой да поръчам....

# 1 478
  • Бургас
Извинете ме, моля, ако вече е обсъждано, но маратонките Скечърс отговарят ли си на номера или малко по-големи са?Аз нося или 39 или 40 номер обувки, според модела и се чудя кой да поръчам....

Да, обсъждано е вече  Wink Прочети малко по-назад и ще разбереш!  Peace

# 1 479
  • В света на мечтите
Оф разорих се ама така ме навихте на тези маратонки скечърс че си поръчах едни. Сложих бебешките потничета при PRIX MINI i ми махна доставката. сега ще си имам маратонки и потничета за 27 лв общо. Mr. Green
с кой код я махна ooooh!

57479 + потничетатат ми маха доставката

според мен 39 . Поне аз така направих

# 1 480
малвина може ли снимки на чантата Умбро

змейковица, не видях снимки на балеринките обути

# 1 481
  • София-Младост
ronisum би ли дала линк за потничетата.
 Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 17:19 от Ала-Бала

# 1 482
  • София
Момичета, виждам че много вече са получили Скечърса - моля ако някой има 39 номер да ми напише колко см. писхе на етикета?
В противен случай ще чакам Бу утре, но пусто нямам търпение  Blush

# 1 483
  • In transit
Момичета, виждам че много вече са получили Скечърса - моля ако някой има 39 номер да ми напише колко см. писхе на етикета?
В противен случай ще чакам Бу утре, но пусто нямам търпение  Blush

26см. Peace

# 1 484
А пък аз да си имам късмета. За първи път направих поръчка от редута на 02.06. и така и не я получих до момента, предполагам, че изобщо няма да я получа. Странното е, че като направих проверка в банката, парите за нея са изтеглени на 07.06. (от което и обясненията на някой в темата, че ги изтеглят, когато ти изпратят колета) правя извод, че би трябвало да са го изпратили тогава. Но не е възможно от 07.06 до сега да не дойде до БГ. Сега какво следва - да им пиша, че не съм си получила поръчката и си искам парите? Надявам се да нямам проблеми, много ли ще трябва да ги чакам? А и още нещо - имате ли проблем да им пишете на английски или ще е по-добре да впрегна изключително слабите си познания по френски и да се опитам да формулирам мисъл?

Общи условия

Активация на акаунт