Отговори
# 195
...
Тенкю, тенкю.  HugАбе и аз съм фен ,ама каква болка си беше. 3 часа и половина, само 5 мин спря да изпуши една цигара Sick
Трай си,не плаши народа! Mr. Green
Абе,прага на болката е различен при всички! Peace
Мен пък хич не ме боля и сега след морето отивам за още една!

# 196
И аз съм замислила да се надраскам, но не знам къде..

# 197
  • София
Иля, на мен какво ми купи , дечко ?

Много шоколадчета.  Crazy

# 198
...
Тенкю, тенкю.  HugАбе и аз съм фен ,ама каква болка си беше. 3 часа и половина, само 5 мин спря да изпуши една цигара Sick
Трай си,не плаши народа! Mr. Green
Абе,прага на болката е различен при всички! Peace
Мен пък хич не ме боля и сега след морето отивам за още една!
О, и аз съм замислила една , ама мъничка на коремчето. Не е страшно търпи се, предпочитам пак на тату, отколкото днес на зъболекар Crazy

# 199
И аз съм замислила да се надраскам, но не знам къде..
Една синя моряшка котва на предмишницата?  Joy

# 200
Мило,я кажи по кои магазини има нещо интересно.Има малка вероятност да дойда до София утре,но времето ще ми е ограничено и искам да мина през няколко само.

# 201
  • София
Здравейте,мацкии:) bye
Нямаше ме два дни-вие сте изписали 100 страници.Голяма забава има тука. smile3535

Хихи,специално здрасти на ИЛЯЯ Kissing Heart Blush Hug

Абе момичета ,я кажете,като ходите на солариум-ексфолирате ли си тялото или лицето поне? newsm78Да не ми падне тена... Embarassed

# 202
  • София

Хихи,специално здрасти на ИЛЯЯ Kissing Heart Blush Hug

Ооо добре дошла, миличка  Hug

Липсваш  Heart Eyes

# 203
Исайкова , аз като ходих при моята козметичка я попитах същото. Каза ми,че няма опасност защото при почистването се третира само горния слой на кожата. Пада мъртвите клетки, маха се сивият нюанс и кожата заблестява. Докато лъчит епроникват в дермата и няма опастност тен ада падне , а само да просветлее кожата Peace

# 204
Здравейте,мацкии:) bye
..Абе момичета ,я кажете,като ходите на солариум-ексфолирате ли си тялото или лицето поне? newsm78Да не ми падне тена... Embarassed
Здрасти:)
Аз да,но не всеки ден  Peace

# 205
  • София
Мило,я кажи по кои магазини има нещо интересно.Има малка вероятност да дойда до София утре,но времето ще ми е ограничено и искам да мина през няколко само.

Ами аз обиколих Витошка, Графа Мола на Стамболийски, нищо интересно нямаше.  Sick
Но ако си за набързо тук, по- добре отскочи до някой от Моловете, за да са ти накуп магазините.

# 206
Мерси.Значи смятам на Стамболийски да мина.

# 207
Славче, кажи кога по-точно смяташ да минеш . Да минем и ние с Иля  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 208
Иля, на мен какво ми купи , дечко ?

Много шоколадчета.  Crazy

Лелеееее дечииииииииииииии  Shocked АМ АМ АМ АМ АМ АМ !!! Всичкото е за мен, да не се посмяли да пипате !

# 209
Славче, кажи кога по-точно смяташ да минеш . Да минем и ние с Иля  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Чакай да видим дали ще ме вземат,че нещо не съм желана. Mr. Green
И да ти кажа от шоколадчетата си взех още одеве. Blush

Общи условия

Активация на акаунт