Отговори
# 3 855
  • София
Иля, показвай моля те и панталонките и ноктопластиката!

След мъничко може да ги снимам, макра че цветът на ноктопластиката трудно излиза заради светкавицата.
Иначе е оранжевият от картинката.  Flutter

# 3 856
  • София
Мишина мила, жестоко ееееее, вече се виждам легнала на шезлонга с коктейлче в ръка.  Heart Eyes Hug

Бебе ефи, прави ме учителката на Нанди - Линда. Тя вечерта ще сложи сники с моята ноктопластика в темичката им.

# 3 857
Хайде на басейн Hug

# 3 858
  • София

Поци, къде ще ходиш ?

Мен на басейна Дианабад ме викат.

# 3 859
Ехе супер..дано този път да е сполучлива... аз си ровя в пясъка с лакчетата на О.P.I и няма мърдане Simple Smile

# 3 860
  • София
Ехе супер..дано този път да е сполучлива... аз си ровя в пясъка с лакчетата на О.P.I и няма мърдане Simple Smile

Еее, браво, после да напишеш отзиви и в темичката.  Flutter

# 3 861
Ами отивайте..кого чакате? Не е ли много готино временцето?

# 3 862
Аа ще пиша.. само дето тука компютърчето ми е толкова бавно зациклящо..че по добре само в една темичка да си седя..чакам да ме заместят с гледането на децата и отивам пак да се пържа Simple Smile

# 3 863
Иля, какво казваш по магазините е скръб?

# 3 864
  • София
Иля, какво казваш по магазините е скръб?

Точно, мъка направо. Нищо интересно няма, а ако по случайност намериш нещо, то вече няма размери от него.  Crossing Arms

# 3 865
Ехооо  Hug

# 3 866
# 3 867
Гледам ,че в др. теми е мъртвило ,да ви питам някой да се сеща за лосион за тяло или душ гел с аромат на диня.Имаше преди един душ гел на Палмолив ,но не съм го виждала скоро.

И аз искам! Peace
Няма ли някой да каже,моля! Praynig

# 3 868
Как си миличка ? Мишинаа  Heart Eyes
Утре по някое време ще пусна новата темичка  Party

# 3 869
  • София
Дечко, направих си онзи якия маникюр, дето двете го харесахме с оранжевия лак.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт