Отговори
# 3 930
  • Cофия
Оооо,при мен ще е задължително условие.Всъщност без кола ,за кво ми е и за гадже? Tired Mr. Green

меркантилка такава Mr. Green

# 3 931
Здравейтеее  Hug

Не можах да се наспа и ме боли пак главичката, ужас.

Какво си правите, момичета ?  Flutter

Мило  Heart Eyes, разкажи за София, съвсем нищо ли не хареса по магазините, кърпи купи ли си ?

Харесах си едни къси панталонки в Скай Сити.Ма нали нямам тяло,чудих се да си ги взема ли поне за вкъщи,ама не се престраших. Mr. Green И пак там един ключодържател на Сваровски,шях да си го взема,ма братовчедка ми иска да ми го вземе за рожденният ден,та и позволих. Mr. Green Тя нали знае че съм луда по камъни и за това ме вкарала там да види какво ще кажа че ми харесва,ама като исках да го купувам,пък тя не ми дава....много смешно беше.
Друго нищо не ми хареса освен две рокли,но облечени на хора,едната на  Зара от ББ. Mr. Green

# 3 932
Здравейте,  Hug

# 3 933
  • София
Харесах си едни къси панталонки в Скай Сити.Ма нали нямам тяло,чудих се да си ги взема ли поне за вкъщи,ама не се престраших. Mr. Green И пак там един ключодържател на Сваровски,шях да си го взема,ма братовчедка ми иска да ми го вземе за рожденният ден,та и позволих. Mr. Green Тя нали знае че съм луда по камъни и за това ме вкарала там да види какво ще кажа че ми харесва,ама като исках да го купувам,пък тя не ми дава....много смешно беше.
Друго нищо не ми хареса освен две рокли,но облечени на хора,едната на  Зара от ББ. Mr. Green

Я кажи мило, каква и беше роклята на Зара ?  Flutter

Аз пак малко бях полегнала, че много ми се повръща от болката в главата.   Cry

# 3 934
Иля , пробвала ли си курсове с плодолечение за мигрената? По принцип се повлиява положително от гладуването.

# 3 935
  • София
Иля , пробвала ли си курсове с плодолечение за мигрената? По принцип се повлиява положително от гладуването.

И аз чела за същото, но не съм пробвала. Аз с правилен режим на хранене пак постигнах много добри резултати и поне понамалих честотата на главоболията.
Обаче сега от недоспиване пак веднага се провокира мигрената.  Tired

А ти, какво си правиш, мила ?  Hug

На мен ми е нещо скучно, пийвам кафенце.

# 3 936
И аз пийвам кафе и мързелувам  Heart Eyes

Да не звуча като някой пропагандатор, но ако имаш възможност, пробвай 20-дневно плодолечение. Моя позната пребори много тежка мигрена. Въпросът е да е дълго, а не 2-3 дни.

Ти нямаше ли да палиш кънките към Бургас?  Grinning

# 3 937

Кво се чудиш?Аз си спазих обещанието а ти кво?И едно мерси не каза Crossing ArmsХуу,а аз седях до толкова късно..... Tired

# 3 938
Поздрав
Камелия- Усещам те още
Joy

# 3 939
Поздрав
Камелия- Усещам те още
Joy
Tired

# 3 940
Оф,Камелия не я трая. Sick Може би само няколко песни за стоте й години кариера.Усещам те още,изключително тъпа песен,а Камелия с танца си,ако може да бъде наречен така през цялото време имитира гръцка певица...както и да е.

Исках да кажа,който ще прави нова тема,да има предвид,че не става "утре по някое време"...а трябва да се пусне след 12 тази вечер.Миналият път мама дойде в 12 и нещо,а в клю-то вече си я бяха направили.Така че да сте подеготвени,да не ни я пускат другите пак.

# 3 941
М-м-м и аз поспах малко smile3507 И като ви чета,че пиете кафе и на мен ми се допи,та отивам да си направя Wink
Иля,я кажи,мигрената ти какво я е провокирало.В смисъл още когато се е появила Rolling Eyes Има ли някаква конкретна причина newsm78

# 3 942
Оф....Много ми е скучно и тук днес нещо не върви  Simple Smile

# 3 943
Направо ,време е за море Hug

# 3 944
Направо ,време е за море Hug

И аз това викам,ама нещо тоя деето тряя ме води се бави. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт