Отговори
# 3 000
Аз отидох и си купих измиващ гел и кремче за лице с фактор. Сега съм доволна, но ще видя кога ще стигна до козметичката,че все време нямам.
И аз в късният следобед съм решила да похарча малко пари, че вече не съм жена изобщо. Simple Smile

# 3 001
  • Бургас
Хелоу отново!  Hug

Палавата, кажи някоя свястна козметичка в Бс!

Mi6ina, кои точно продукти си купи, на коя марка?

# 3 002

Вчера след 17 часа, като излязох, взех PREGO, за които бях писала.
Днес сутринта ми ги взеха. Simple Smile

Момичета гърба ми е червен, като на някоя полякиня. Laughing

много тъпо за очилата,да умреш от яд  Sick
а за гърба- много е гадно,нали:))))пари ли пари,уф,че мразя така ooooh!

май днес не е ден на никой:)Един му ударили колата ,ти с очилата олекна,а аз сутринта без капка бензин в колата,на изпарения се замъкнах до ШЕЛ и отпред имаше табела- ОБЕКТА ВРЕМЕННО НЕ РАБОТИ  #Crazy #Crazy #Crazy никога не ми се беше случвало голяма бензиностанция да не работи smile3515 smile3511 smile3516

# 3 003

Палавата, кажи някоя свястна козметичка в Бс!

Аз не ходя на козметик, но ако ти трябва нещо по-специално - Джорова, която е до Първо РПУ.
Чудесни отзиви чувам от приятелки за нея, не само за лице, а и за тяло, целулит и т.н.

# 3 004
Трябва да стоим само пред компютъра, така не стават инциденти. Simple Smile
Гърбината ми изгоря, защото уж съм вече почерняла ( мажа се с DOVE Summer Glow ) и не се намазах, а трябваше. Simple Smile

# 3 005
Трябва да стоим само пред компютъра, така не стават инциденти. Simple Smile
Гърбината ми изгоря, защото уж съм вече почерняла ( мажа се с DOVE Summer Glow ) и не се намазах, а трябваше. Simple Smile

а рябваше:)))И сега си имаме розова монахиня:)хихи,якоооо   Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Стискам палци да не се обелиш  ooooh!

# 3 006
  • Бургас
Аууу, РЕ, тва много кофти! И след затворената бензиностанция какво направи?

Палавата, не е за нещо специално, просто почистване на лицето. Обаче моята кожа е страшно чувствителна, а някои като вземат да ме стискат, направо ми иде да ги убия. То не стискане, ми не знам как да го нарека...
И къде точно е тази Джорова до Първо РПУ?

# 3 007
Аууу, РЕ, тва много кофти! И след затворената бензиностанция какво направи?

а ми препотих се 5 пъти от зор,докъто мина през колелото и отида до ШЕЛ от другата страна на Цариградко- бая се чудех какво да правя,щото от няколко километра датчика ми показваше голяма 0 на налично гориво  Weary newsm17 #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked но благополучно не закъсах по средата на шосето в най-голямата лудница fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 3 008
  • Сливен
Ами така и резенче лимон. Страхотно става. По заведенията ми слагат и лимонче по мое желание, ама вкъщи в каната ги слагам по два три. Аз ям много лимони ей така, като ми се прияде и ги ям като ябълки. Любими са ми.  Heart Eyes
мерси за пояснението Hug
ще се пробва Peace

# 3 009

мерси за пояснението Hug
ще се пробва Peace

За нищо.Пак заповядай,  Hug

# 3 010
а рябваше:)))И сега си имаме розова монахиня:)хихи,якоооо   Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Стискам палци да не се обелиш  ooooh!
Дано не се обеля. Praynig Не вярвам от една баня, но знам ли. Sad Просто незнам какво ще си обличам.

И къде точно е тази Джорова до Първо РПУ?

В момента не мога да ти кажа точно, аз не и ползвам услугите.
Мога обаче по-късно да попитам някоя от сестрите.
Наистина е добра, поне от това, което виждам по лицата и телата им, но работи скъпо. Даже от близки градове идват при нея.
Сега се сещам само за една козметичка, която е зад френската гимназия, работи до един фризьор ( като ми изплуват повече спомени, ще допиша инфо Simple Smile). Една позната е много доволна от нея. Simple Smile

# 3 011
Аз отидох и си купих измиващ гел и кремче за лице с фактор. Сега съм доволна, но ще видя кога ще стигна до козметичката,че все време нямам.
И аз в късният следобед съм решила да похарча малко пари, че вече не съм жена изобщо. Simple Smile

Аз да ти кажа, напоследък само това правя. Лошото е че купувам маса излишни неща които не нося, като обувки и дрехи и после подарявам на лево и десно. Купих и три лосиона за тяло които първо на аромат ми допадаха, а сега за нищо на света не бих се мацнала с тях.

# 3 012
  • Бургас
РЕ, добре, че е завършило благополучно!  Hug Представям си да бързаш, отиваш на бензиностанцията и тя не работи... ужас! Много интересно, и аз за пръв път чувам бензиностанция да не работи, още по малко пък Шел.

Палавата, да, ако е удобно, бих искала по-точни координати!   bouquet

# 3 013
Здравейте Hug

# 3 014

Общи условия

Активация на акаунт