Отговори
# 3 300
Христина ли се казваш?
Да  Shocked
[/quote]

Е виждаш ли?Казах ти аз,тогава просто бяхме малки не си спомняш явно,по очите те познах. Peace
а аз тогава бях руса за това не можеш да си спомниш сигурно,па и сега с дете........промениха се нещата

# 3 301
Шушо,ко напрай мааа.Искаш да на игнорираш от спама,намери ни занимавка за цяла нощ. Joy Hug

Биа,малко по-напред писах къде е магазина.

# 3 302
# 3 303
# 3 304
# 3 305
Тополинка, мнооого си красива и много ти отива новата прическа  Flutter Heart Eyes Hug  А какви очи само имаш  Crazy Штъ зимам, дъ знайш  Whistling Mr. Green

# 3 306
  • СОФИЯ
Шушо,ко напрай мааа.Искаш да на игнорираш от спама,намери ни занимавка за цяла нощ. Joy Hug

Joy Joy Joy Joy

# 3 307
Ааааа, Антонио и Джон нема ми ги бараш Crossing Arms Mr. Green

За теб и видео шти пусна и то сега,само ми пусни Джон за 1 час,плииииииииййййййз. Praynig Praynig Praynig

# 3 308
  • СОФИЯ
Тополинка, мнооого си красива и много ти отива новата прическа  Flutter Heart Eyes Hug  А какви очи само имаш  Crazy Штъ зимам, дъ знайш  Whistling Mr. Green

И ти ли  Mr. Green Whistling

# 3 309
# 3 310
....
Шмъ извиняваш, моме, ама ти тука нема да гледаш.... Whistling
....скоро ще си госпоДжа, все пак Mr. Green Hug Joy

# 3 311
  • Бургас
Тополинка, голяма сладуранка си!  Heart Eyes Пу-пу!  Laughing

Тук гледам стари познанства....  Laughing

# 3 312
Ааааа, Антонио и Джон нема ми ги бараш Crossing Arms Mr. Green

За теб и видео шти пусна и то сега,само ми пусни Джон за 1 час,плииииииииййййййз. Praynig Praynig Praynig
Хмъъъъъъ..... Thinking
....добре, ама само за един час.... Whistling
....кажи: "обещавам".... Crossing Arms Whistling

....а ти шми пуснеш  ли и Валерката? Flutter Wink Joy

# 3 313
Тополинка, мнооого си красива и много ти отива новата прическа  Flutter Heart Eyes Hug  А какви очи само имаш  Crazy Штъ зимам, дъ знайш  Whistling Mr. Green

И ти ли  Mr. Green Whistling
И аз, и аз  Mr. Green

# 3 314
Тополинка, мнооого си красива и много ти отива новата прическа  Flutter Heart Eyes Hug  А какви очи само имаш  Crazy Штъ зимам, дъ знайш  Whistling Mr. Green
Взимай ме Simple Smile  Crazy Heart Eyes
Мимита  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт