УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ЗАВЪРШЕН КУРС ПО ПРАКТИКА ЗА КУРСИСТИ НЕ ИЗДЪРЖАЛИ ИЗПИТА ПО ПРАКТИКА В БГ ГЛОБАЛ КОНСУЛТ 50 ЛЕВА.
УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ЗАВЪРШЕН КУРС ПО ТЕОРИЯ ЗА КУРСИСТИ ИЗДЪРЖАЛИ ИЗПИТА ПО ТЕОРИЯ В БГ ГЛОБАЛ КОНСУЛТ 5 ЛЕВА.
УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ЗАВЪРШЕН КУРС ПО ТЕОРИЯ ЗА КУРСИСТИ ИЗДЪРЖАЛИ ИЗПИТА ПО ПРАКТИКА В БГ ГЛОБАЛ КОНСУЛТ 5 ЛЕВА. Кой от тези изпити не съм издържала АЗ?????? Единствено кормуване пред ДАИ. Пише ли нещоо за изпит пред ДАИ във вашия ценоразпис. Издържала съм теоретичния пред ДАИ и вътрешния теоретичен, защо да плащам 50 лева????? Издържала съм и вътрешния по кормуване при вас. Не е коректно и го казвам открито. Обяснието, че много ваши курсисти си изтеглят документите само говори за себе си. Не разбирам защо правите тази спънка, след като във вашия коментар твърдите, че всичко ви е наред. Ако един ваш курсист утре си смени местожителството и трябва да изкара изпитите пред ДАИ в друго населено място трябва да ви плати 100 лева за удостоверения- за двете хартийки. Коментирайте моля ви това. А за забаванията-графика ,който ми показахте беше с финална дата 11 април с изпит пред ДАИ. Аз приключих на 30 април, а изпитът пред ДАИ беше на 25 май. Част от групата са ученици-имаха балове и матури всеки си прави сметката, когато се записва. И в нашия случай я прави за април. За чакането за дата пред ДАИ никой не беше уведомен, в графика ви излиза,че е едва ли не 10 дена след вътрешния по кормуване. Ваша задача е да уведомите коректно вашите курсисти, аз кристална топка нямам. Мля ви не прехвърляйте топката на ДАИ, графиците ги правите вие, може да допълните и тази информация. Полигон нямах нито един час- направо ме гмурнаха в маршрут около семинарията. А защо няма допълнителна теория? Нали я предлагате в сайта си. Другите неща, които вие пишете сме ги чели вече и в други теми,този филм за успеваемоста сме го гледали вече. Моля да отговорите на въпросите, които ви зададох аз. Мнението ми за даден инструктор е изцяло лично-споделям, но не го натрапвам. Не съм аз човека ,които има правомощията да ги оценява, но е хубаво като се започне при един да не се налага да се редуват трима. Разбира се към това от чисто човешка гледна точка може да се прояви разбиране. Но не и към коментирания от мен ценоразпис. Да , теорията ви е добра , в това спор няма, преподавателят е уникално добър, ноо това няма отношение към поставените от мен въпроси.