Препоръчайте шофьорски курсове

• 173 891
  • 318
  •   1
Отговори
# 120
БАС, радвам се, че се включихте, как ще коментирате ценоразписа за удостоверенията си? Използвам си ника в този форум преди да се запиша на вашия курс, не съм го създала във ваша чест.  Не виждам нищо скришно. Нито е скришна жалбата, която ще подам, тя не е срещу ДАИ обаче. Ще си чакам си отговора в 30 дневен срок. Да оставим забаванията и другите оплаквания срещу вашата организация.. Отговорете ми на въпроса - В ценоразписа за удостоверенията ви пише УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ЗАВЪРШЕН КУРС ПО ТЕОРИЯ ЗА КУРСИСТИ НЕ ИЗДЪРЖАЛИ ИЗПИТА ПО ТЕОРИЯ В БГ ГЛОБАЛ КОНСУЛТ 50 ЛЕВА.
УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ЗАВЪРШЕН КУРС ПО ПРАКТИКА ЗА КУРСИСТИ НЕ ИЗДЪРЖАЛИ ИЗПИТА ПО ПРАКТИКА В БГ ГЛОБАЛ КОНСУЛТ 50 ЛЕВА.
УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ЗАВЪРШЕН КУРС ПО ТЕОРИЯ ЗА КУРСИСТИ  ИЗДЪРЖАЛИ ИЗПИТА ПО ТЕОРИЯ В БГ ГЛОБАЛ КОНСУЛТ 5 ЛЕВА.
УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ЗАВЪРШЕН КУРС ПО ТЕОРИЯ ЗА КУРСИСТИ  ИЗДЪРЖАЛИ ИЗПИТА ПО ПРАКТИКА В БГ ГЛОБАЛ КОНСУЛТ 5 ЛЕВА.   Кой от тези изпити не съм издържала АЗ?????? Единствено кормуване пред ДАИ. Пише ли нещоо за изпит пред ДАИ във вашия ценоразпис.  Издържала съм теоретичния пред ДАИ и вътрешния теоретичен, защо да плащам 50 лева????? Издържала съм и вътрешния по кормуване при вас. Не е коректно и го казвам открито.  Обяснието, че много ваши курсисти си изтеглят документите само говори за себе си. Не разбирам защо правите тази спънка, след като във вашия коментар твърдите, че всичко ви е наред. Ако един ваш курсист утре си смени местожителството и трябва да изкара изпитите пред ДАИ в друго населено място трябва да ви плати 100 лева за удостоверения- за двете хартийки. Коментирайте моля ви това. А за забаванията-графика ,който ми показахте беше с финална дата 11 април с изпит пред ДАИ. Аз приключих на 30 април, а изпитът пред ДАИ беше на 25 май. Част от групата са ученици-имаха балове и матури всеки си прави сметката, когато се записва. И в нашия случай я прави за април. За чакането за дата пред ДАИ никой не беше уведомен, в графика ви излиза,че е едва ли не 10 дена след вътрешния по кормуване. Ваша задача е да уведомите коректно вашите курсисти, аз кристална топка нямам. Мля ви не прехвърляйте топката на ДАИ, графиците ги правите вие, може да допълните и тази информация. Полигон нямах нито един час- направо ме гмурнаха в маршрут около семинарията. А защо няма допълнителна теория? Нали я предлагате в сайта си. Другите неща, които вие пишете сме ги чели вече и в други теми,този филм за успеваемоста сме го гледали вече. Моля да отговорите на въпросите, които ви зададох аз. Мнението ми за даден инструктор е изцяло лично-споделям, но не го натрапвам. Не съм аз човека ,които има правомощията да ги оценява, но е хубаво като се започне при един да не се налага да се редуват трима. Разбира се към това от чисто човешка гледна точка може да се прояви разбиране. Но не и към коментирания от мен ценоразпис. Да , теорията ви е добра , в това спор няма, преподавателят е уникално добър, ноо това няма отношение към поставените от мен въпроси.

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 20:39 от nelale

# 121
Обучение по теория- заради празниците завърши малко по-късно от предвиденото, но като цяло спазваше графика.
Теоретичен изпит пред ДАИ – планиран за 23.03.2011 година в действителност се проведе на 18.04.2011 година
Кормуване –от 26.02.2011 година до  31.03.2011 година - при мен започна три седмици след заплануваната дата и завърши на 30.04.2011 година.
Практически изпит пред ДАИ по график- 11.04.2011 – проведен повече от месец по- късно, а именно на  25.05.2011 година
Всички суми необходими за курса, за изпитите, или за друго са качени и ясно видими в сайта, всеки който каже че не е видял или разбрал - лъже !-след като ме обвинявате в лъжа къде пише в сайта ви пише за 50 лева за удостоверение? Дори и това за 5 лева е добавено съвсем скоро, след като повдигнах въпроса на различни места.
Ето конкректна съм. Много ви моля -бъдете и вие и отговорете на зададените от мен въпроси. Като казахте за фалшиви имена аз пък  виждам потребител само с две мнения и двете положителни за вас, но не обвинявам, че е фалшива реклама. Защо наблегнахте на факта, че не съм си казала името в коментара си, мисля че всеки си има потребителско име и си го ползва, може да се погледне кога е създадено моето. Аз не се крия-повярвайте ми недоволството ми е напълно открито. Надявам се да чуя различни отговори от получените във вашия офис. Във вашия сайт пише,че удостоверенията са по 5 лева за завършено обучение. Мога ли да разчитам, че утре мога да си ги получа срещу 10 лева?

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 20:43 от nelale

# 122
  • гр.София
NELALE ,ти май спадаш към вечно мърморещите и недоволни.Прочетох и коментара ти за Шейново, и от там си свръх-недоволна.Ами ти какво искаш за тази цена,каквото си избрала ,това си получила ниска цена- такова качество.Хем искаш да пестиш ,хем притeнции ,че са те оставили на метрото,голяма работа,ами да вземат да ти пратят лимузина да те откара вкъщи ли?Леле колко сте взискателни,дали си такава и на твоята работа или просто професията ти е да се заяждаш:)Хайде малко по леко и по спокойно, няма нужда от толкова агресия и нападки.Има хора ,които посмъртно не стават за шофьори и като им кажат ,че са от тях и веднага се обиждат.Амиq който си го може си го може:–)

# 123
 С теб ли се заяждам? Питам БАС и очаквам отговор от тях, мисля че съм се аргументирала. Не намесвай други теми, ако обичаш. Травмата от загубено дете не е повод за подсещане в други теми и не ти прави чест. Мнението ми за Шейново няма общо с конкретната тема. Ти твърдиш ,че за ниска цена съм получила ниско качество/с което обиждаш и БАС, а пък си мислех, че се включваш с някаква цел все пак/.И че не ставам за шофьор и съм примадона , защото не искам да се качвам в метро и без въобще да ме познаваш ми казваш ,че аз съм агресивна? И аз нападам? Може да изказвам недоволство от болница, лекар или автошкола, което си е мое лично право, но досега не съм коментирала негативно никого от този форум. Нито пък съм си позволявала етикети към хората. . А ти направи точно това. Но да не изпадаме в дребни подробности. Следващо мнение от теб ще отмина без  всякакъв коментар, не само защото едва ли ще си заслужава, но просто защото няма и да го чета.  Очаквам отговор от БАС на конкретно зададените ми  въпроси. Като позитивно в горното мнение все пак ще птблежа, че наистина трябва да се набляга и на служителите и организациите, от които сме доволни. С удоволствие ще разкажа и отбележа задоволството си от Мегалан, Булсатком, Топлофикация, за да доброто им обслужване и отношение, чудесните лекари в Майчин дом, невероятната си зъболекарка, добрия си ветеринар, за адвоката си ще пропусна, защото не е редно да хваля собствената си сестра, но всичко това в подходящите за това теми:) Весел и успешен ден на всички.Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 09:08 от nelale

# 124
valentina2006 , как не те е срам да напишеш подобен коментар! Човек като е дребнав -явно и чете дребнаво/какво си се хванала за станциите на метрото, откъдето те взимат на курса -там трябва и да те оставят, не е това основния въпрос, който момичето е поставило. Тя не се оплаква, че е скъсана, нито претендира за това, иска момичето да си изтегли документите и е права- в сайта на БАС видях ,че те приемат курсисти от други школи за финалните изпити, какво лошо има? Като иска да сменя, какви са тея суми????-100 лева./. А да се ровиш в нечии стари публикации, за да нападаш и определяш човек е недостойно.  По твоята логика всички за всичко трябва да си мълчат, за да не изглеждат недоволни, като пишеш използвай аргументи ,а не обиди, коментарът ти е безцелно злобен! Виждам единствено твоя коментар като заядлив. Обърни внимание върху правописа си и мисли повечко преди да пишеш. По темата- мой приятел изкара успешно изпитите след курс при БАС, но не е доволен. Казва същите неща-лоша организация, няма обещаните неща-полигон, допълнителна теория. Същото огромно забавяне. Според мен хубаво се опитват БАС да кажат истината, но истината трябва да се каже не само така, че да се разбере, а човек да повярва в нея. Виждам ,че нелале е писала отдавна и в други теми, с какво право пишете името на ваш курсист искам да попитам аз?Зад какви псевдоними се крие? Има си редовно потребителско име. Тя си е писала за аборти, вие й разпространяването името. Ако е спестила тази информация на близките си и разберат случайно как ще оправдаете шока на семейството й-БЕЗУМИЕ! Всеки си има ник, не сте вие тези, които да определят кой трябва да си пише името и кой не. БАС света не се върти около вас -момичето/или жената/ пише тук и по други теми-ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!Тя е била записана във ваш курс, нямате право да й пишете името- утре какво адреси и ЕГН -та ли ще се появят във форумите на ваши курсисти. Имма си закон за защита на личните данни.Много НЕКОРЕКТНА постъпка- мисля че дължите на момичето официално извинение и редакция на поста си.  Ако това е отношението ви към поставения от момичето проблем  и това ви е тона, с който разговаряте с курсистите и им пишете имената по форуми, аз ви казвам- никога не бих записалa при вас шофьорски курс!!!!NELALE, един съвет от мен- заформи си една хубава жалба, щом сестра ти е адвокат нека я напише тя и я прати, има си сайт за сигнали за нередности. Не ми се сърди ,ама да пишеш  във форум -файда няма. Виждам ,че си афектирана, но това нищо няма да ти донесе. Аз влизам тук главно по-други теми, но тук исках да видя кои школи прпоръчвате и бях втрещена от коментара на БАС, затова изчетох внимателно мненията на момичето, което ги обвинява.   Това че такава организация публикува имена на свои курсисти по форумите не можах да го преглътна!!!!

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 20:52 от v_green

# 125
питах в друга тема ама ще питам и тук:

някой да сподели опит -  тези предварителни изпити и последвщите назначени допълнителни часове - някой знае ли регламент за цената ... на допълнителните часове имам предвид?

# 126
Зависи от автошколата, всяка си има собствен регламент. Цената на един допълнителен час кормуване  е около 25 лева. Има и по 18 лева и по 20 в някои школи. Вътрешният практически изпит при мен беше 40 лева, а теоретичния не се заплаща на първо явяване. В някои школи, доколкото знам и вътрешният практически не се заплаща, защото си е включен в цената на курса. Най-добре е да попиташ конкретната автошкола или да видиш в сайта им:)

# 127
nelale, благодаря ти. По 25 лв искат за 4 часа  Confused

# 128
  • Варна
Бо, да ти кажа, аз се чудя дали изобщо има регламент да се вземат допълнителни 4 часа. Някъде из темите за шофьорските бях прочела, че няма такова нещо, но не мога да намеря конкретна наредба или каквото и да е по въпроса.

# 129
Бо, ако питаш дали след вътрешния, ако не е издържан, трябва да вземеш  допълнителни часове-  на едната колежка й обясниха преди изпита,че ако се случи да я скъсат /тя много се притесняваше още за вътрешния изпит/може да откаже тези часове и да се яви пред ДАИ без тях. Но дали е точно така - не знам. Инструкторът й го беше обяснил, както и това ,че изпитващия определя броя им -дали са два , четири...най-добре си ги разпитай подробно. То се чака месец за дата пред ДАИ, един месец човек като не е карал.....губи уверенност. Аз вътрешния го издържах, изпитващият беше страхотен и много спокоен човек, но исках да взема допълнителни часове/поне два/, но тъй като кормуването вместо края на март свърши края на април и датите се забавиха-аз бях отложила две важни пътувания и всичко ми се обърка - и не можах да взема допълнителни часове. Върнах се от пътуванията два дена преди изпита. И така се явих.

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 17:52 от nelale

# 130
вътрешния изпит е взет от раз, но "трябвало" да се вземат допълнителни часове... 2-3... после се оказват 4 и то на стойност 100лв.
като и да е, аз докато ви питам и в тая тема, то всичко свърши. Днес изпита е взет... с една второстепенна грешка.
сега отделно пари за книжка....

по-късно ще направя една сметка, но по груби изчисления тази книжка излезе около 1000лв с взети от раз всички изпити!!! а уж, не беше фирма, която взима много...  Confused то не беше червен кръст, то не бяха вътрешни листовки, външни листовки, вътрешен кормуване.. външен..

# 131
Първия път на вътрешния имат право да те скъсат,кото си длъжен да вземеш 4 часа след което се прави 2ри вътрешен и ако те скъсат и на него имаш право да се подпишеш,че няма да вземеш повече часове и фирмата трябва да те представи на изпит пред ДАИ.

# 132
ами нали това писах по-горе - на вътрешния не е скъсан. Вътрешния беше в петък - взет е с препоръка за тези 4 часа и в понеделник беше външния му изпит. Взе го и него.
вече е шофьор

# 133
 Привет! Скоро искам да изкарам шофьорските курсове и почнах да поразпитвам за впечатления тук - там. Препоръчаха ми един инструктор - Йордан Кръстев, за Пловдив става дума. Някой карал ли е курсовете при него? Някакви впечатления? Благодаря предварително!  bouquet

# 134
Аз карах курс в Idrive и съм доволна!

Общи условия

Активация на акаунт