Препоръчайте шофьорски курсове

• 173 902
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
и аз живо се интересувам от темата, честно казано иска ми се от първия път да ги взема, напоследък доста хора ги късат, само за да им взимат парите, то по-добре дай му ги на куп 100-200лв и да се приключва, а не да те мотае  Crossing Arms Та ако някой има скорошен опит да пише

Търсиш курсове, на които да те научат така добре, че да вземеш изпитите от първия път или такива, на които можеш да бутнеш, за да ги вземеш от първия път? Simple Smile

Ако е първия случай - мога да препоръчам "Василеви", мисля, че обучението е много сериозно, разбира се, накрая всичко зависи от теб. Но подкупи не искат.  Naughty

# 91
Може ли да ми дадете коректна оценка за шофьорската Мария.. Искам да знам измамници ли са или наистина цените, които предлага школата са реални Simple Smile Нека да отговарят само хора запознати с тази школа...

# 92
  • София
И мен ме вълнува темата.Проверявах на няколко места в София цените са горе долу еднакви около 550 до  650 + 100 за изпитите.Още не съм избрала иска ми се теорията да се провежда някъде около Надежда .Някой ако може да ми препоръча автошкола .

# 93
Здравейте момичета, аз също искам да изкарам книжка но цената от 700 лев , която споменавате ми се струва доста висока предвид факта, че на доста места рекламират промоции за курс по 300-350 лев.Дори в Български Автомобилен съюз пише ,че са 350.Какво мислите?

# 94
  • София
За БЪЛГАРСКИЯ АВТОМОБИЛЕН СЪЮЗ НЕ ЗНАМ , НО ДРУГИТЕ ДЕТО ОБЯВЯВАТ 300лв. МИ СЕ СТУВА НЕЩО ИЗМАМНО , СИГУРНО ЩЕ СЕ ОКАЖЕ В ПОСЛЕДСТВИЕ ЧЕ ИМА ДА СЕ ДОПЛАЩАТ ОЩЕ НЕЩА И ЦЕНАТА ПАК ЩЕ СЕ ИЗРАВНИ С ОСТАНАЛИТЕ АВТОШКОЛИ

# 95
За БЪЛГАРСКИЯ АВТОМОБИЛЕН СЪЮЗ НЕ ЗНАМ , НО ДРУГИТЕ ДЕТО ОБЯВЯВАТ 300лв. МИ СЕ СТУВА НЕЩО ИЗМАМНО , СИГУРНО ЩЕ СЕ ОКАЖЕ В ПОСЛЕДСТВИЕ ЧЕ ИМА ДА СЕ ДОПЛАЩАТ ОЩЕ НЕЩА И ЦЕНАТА ПАК ЩЕ СЕ ИЗРАВНИ С ОСТАНАЛИТЕ АВТОШКОЛИ
Здравейте момичета, аз също искам да изкарам книжка но цената от 700 лев , която споменавате ми се струва доста висока предвид факта, че на доста места рекламират промоции за курс по 300-350 лев.Дори в Български Автомобилен съюз пише ,че са 350.Какво мислите?
Еми Краси Ненова, ди74 нз, но тъй като никой не ми казва нищо за тези У - Мария, аз ще ги пробвам тях, ако се издънят ще има съд и господари на ефира ще ги съсипят... Аз съм си от тук и въобще не ме интересува кой, кой е... А колкото до БАС(български автомобилен съюз) прегледах им офертите, но 350 е цената отделно 100лв за да си член, отделно 100 лв изпитите и още некви работи. Смисъл г/д се връзва същото... Ако някой прочете това и може да ми помогне с нещо или да ми съобщи за тези У-Мария да ми каже на 0887128592 --> ще ви бъда благодарен...

# 96
МИЛЕНА 90
България, София, ж.к. Студентски град, бул. "Акад. Стефан Младенов", пред бл.30 на спирката на автобус 94

Телефон   
0878 103 151 / 02 945 57 09

Доволна съм,взех си изпита- всичко беше коректно!  Peace

# 97
  • Sofia
Еми Краси Ненова, ди74 нз, но тъй като никой не ми казва нищо за тези У - Мария, аз ще ги пробвам тях, ако се издънят ще има съд и господари на ефира ще ги съсипят... Аз съм си от тук и въобще не ме интересува кой, кой е...
Не знам защо тръгваш с такава настройка, това са толкова разправии после и пилеене на пари. По-добре дай повече за нещо качествено и препоръчвано, отколкото да си губиш времето и пилиш нервите.
Ти си знаеш де.  Rolling Eyes

# 98
  • София
Аз карах при "Зелена вълна", доволна съм взех изпита от втория път, на първия изпит ме скъсаха, защото изпреварих маршрутно такси  Whistling  Laughing
Листовките от раз ги взех

# 99
  • София
Аз карах при "Зелена вълна", доволна съм взех изпита от втория път, на първия изпит ме скъсаха, защото изпреварих маршрутно такси  Whistling  Laughing
Листовките от раз ги взех

Направо ме уби с това маршрутно такси Joy Joy Joy Joy

# 100
Здравейте момичета и честито на новите шофьорки Simple Smile

Искам да попитам за мнението ви за  БАС. Цената ми е ясна - 350лв+200лв. за изпити. Питам за тях, защото са ми много удобни като район.

# 101

За онези, на които ще им е по-удобно да карат и да държат изпит в "Люлин", препоръчвам автошкола "Авто - Бойс". Намират се на стотина крачки от метростанция "Люлин".
Имат сайт - аз така ги открих, като писах на мейла им.
Сега курсовете им са 550 лв. Теорията е в зала с решаване на листовки с инструктор, който коментира грешките. Практиката ми беше при Христо Пенков. Строг е, но се държи човешки, без лиготии или пък простотии от сорта на десет души курсисти в колата, престои по 2 часа и "изяждане" от времето за практика. Любител е на бавното и предпазливо каране. 
Аз съм доволна, избрах ги заради познатия маршрут (понеже по принцип изпитът се държи в района на школата) и близостта до метрото, макар че изкарах практиката от втори път - напълно по моя грешка. Коректни са, вежливи и акуратни.

# 102
  • Пловдив
Пловдив-Атанас Биковски,супер спокоен и уравновесен инструктор ! За тел-на лични Peace

# 103
Виж в автошкола Кати,намира се на няколко спирки от Мария,но там нещата са проверени.Препоръчвам ти ги.Цената в момента им е 500лв,имат и много добри  инструктори които ще те научат да караш,а не само да вземеш книжка.

# 104
Момичета,само не и в автошкола "Ай драйв"! Шофира се един път в месеца ,защото инструкторите нямат свободни часове,а нали се сещате,че до следващото каране вече си забравил всичко!Ако случайно си уредите час,това не означава,че ще карате,защото в последния момент може да се окаже,че "възникна нещо непредвидено" и отлагате с незнайно колко време! По този начин аз карах тъпия шофьорски курс една година!
Така,че в никакъв случай "I DRIVE" ! Направо да ти се додрайфа!

Общи условия

Активация на акаунт