Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са числата в обменната карта, които се отнасят до скелета и таза?
Как мога да регистрирам бебето си в общината, където живея?
Какво представлява обменната карта и кога трябва да бъде получена или попълнена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са числата в обменната карта, които се отнасят до скелета и таза?
-
Как мога да регистрирам бебето си в общината, където живея?
-
Какво представлява обменната карта и кога трябва да бъде получена или попълнена?
Обменната карта е документ, съдържащ информация за бременността и изследвания. Обикновено се попълва около 38-мата седмица от бременността. Той включва данни за здравословното състояние на бебето и майката, които са важни за предстоящото раждане и грижите за бебето след това. Трябва да се получи преди раждането, за да се предостави на болничния персонал по време на раждането.
-
Как се регистрира бебе според постоянния адрес на майката?
-
Какви са причините за коремна болка и стягане по време на бременност?
!
. Първоначалният вариянт беше Луизалоте, обаче на мъжа ми един приятел се казва Луиз и се отказахме.
(Останал е в старата тема
) и падам по средата на улицата.Ставам бързо и все пак успявам да се кача.И само гледам как всички погледи - вперени в мен,очаквайки да се свия в родилни болки.
А преди това си имах болки и си викам я да му хапна ,после ще се прибера ,изкъпвам се и ще си събера багажа за родилно.Бях си сама,защото бившия ми мъж не се вълнуваше от моята бременост и раждане.Та,за това и автобус гоних - че нямах пари за такси.Обаче въпросните болки секнаха от падането.Колената ми ожулени и лактите също.От единия лакът и коляно дори кръв тече.У дома си ги промих и спокойно си легнах.Та ,родих чак след два дена и то защото пих Рициново масло(не пробвайте това у дома),вече ми се раждаше и го предизвиках така.Влизам в родилно и докато съм на магарето ,акушерката ми гледа раните и ме пита кога съм падала?
Чудооо!Добре,че детето си е добре. 
. После ще пиша какво става и с мен.
До скоро на него му викахме бебе! 

надявам се вече си добре и ти ми липсваше! 

Засега просто ще трябва да мине малко време от преживяното.

страхът е голяма работа
. ! само дето като видя тоя контраст полудявам- малко слако бебе в това гадно метално ръждясало и олющено подобие на легло!!