Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 3

• 30 409
  • 477
  •   1
Отговори
# 255
Лаура Мерсие   Joy Joy е защо според теб е мерен молив, ако не се продава на метър ...недей така  Stop

А?

# 256
  • Варна
...както и да е...беше шега  bouquet

коректор за пъпки на Амрита е последната ми придобивка Crazy

# 257
...както и да е...беше шега  bouquet

...

И аз така реших, но не бях сигурна  Mr. Green

# 258
Хидра рипер спрей
Шампоан Себо Контрол на L`oreal

# 259
Ето това

# 260
Аз се чудя на черния им молив и за това питам. Peace

# 261
  • София
Спирала Max Factor Masterpiece MAX   Heart Eyes

# 262
  • София

Доволна ли си? Аз трябва да си купувам спирала скоро и доста ми я хвалеха. Трябва ми за дължина и извиване  newsm78

# 263
Hydraphase legere - крем за лице на La Roche Posay Heart Eyes

# 264
Ефаклар на Ларош Позе-крем за лице
крем за крака на Sholl
Маска за коса на Фито  Laughing

# 265
  • София

Доволна ли си? Аз трябва да си купувам спирала скоро и доста ми я хвалеха. Трябва ми за дължина и извиване  newsm78

Спиралата е страхотна, удължава миглите, извива ги, а ако се напласти има ефект" изкуствени мигли ".  Crazy Flutter

# 266
Иля, верно ли има такъв ефект? Аз мислехч,е дава само обем, а мен ми трябва точно "кукленски ефект", ще взема да си я купя Simple Smile
Аз имам нов шампоан и балсам за коса Лореал Профешънъл

# 267

Иля водоустойчива ли е ?Защото  не си купувам водоустойчиви много трудно се отмиват.Аз иначе ползвам на Max Factor 2000 kal с кривата четка и тази двуцветната и съм доволна.

# 268
  • София
Джени, при мен ефекта на спиралата е наистина страхотен, точно кукленски мигли.  Crazy Heart Eyes

placholina, не пише да е водоустойчива, а само че е подходяща за чувствителни очи и контактни лещи.
Аз си я почистваш много лесно с двуфазен околоочен лосион.  Peace

# 269
  • Пловдив

Тези на диор ми са последните.Фон дьо тена е страхотен лесно се нанася,лек и приятен е за лятото ми е идеален.Другото е Гланца новите Diorkiss мн са леки и приятни и те стоят мн добре на устните хубави цветове са и имат страхотни аромати Simple Smile а има едни които сиу харесах пак на диор adict high shine и тре са готини ама ги оставих за др път зех си и един фггланц на Yves Saint Laurent replump ефект се води те са към новата колекция африка,много е приятно усещането като ментов е и устните подпухват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт