Нови придобивки в козметичната ви чантичка - 3

• 30 375
  • 477
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Иля а тази кукленска спирала за какви парички е   bouquet и може ли да покажеш как стои  Blush Grinning

iguanka, цената на спиралата е 22 лв.  Peace

# 286
Аз пък наскоро тръгнах за фон дьо тен и попаднах на страхотно намаление. Не се удържах и си купих 2 ето такива на стойност около 3 лв. единия. Mr. Green На страх и риск 2, защото не знаех дали ще ми допаднат, но останах очарована. Оказа се чуден фон дьо тен.

И аз бих желала да го пробвам,но май още го няма в България Rolling Eyes

Странно...Това нов продукт ли е? Аз Мейбелин не съм ползвала от 13-14 години сигурно.  newsm78 Не им познавам продуктите. Но ми е странно толкова силно да е намален нов продукт. Реалната му цена беше към 11-12 дол. някъде, не можах да повярвам на очите си. newsm78 Много ми харесва. Върви си заедно с крем и не нанасям база под него. Без мазнина, не лъщи, добре покривен, но въобще не личи на лицето, не се изтрива с търкане и издържа цял ден (16 часа пише на флакона). Отдавна не съм ползвала толкова приятен фон дьо тен.

# 287
  • Пловдив

Тази на Yves Saint Laurent е много хубава,няма да сгрешите,тя е по комплексна извива,удължава,дава обем.55лева е,но си струва.Друга хубава е на Шанел тя е малко по-евтина с 5-6  лева,но и тя е хубава. тази на диор Black out с дебелата четка тя се води професионална,много лесно се нанася и тя също е добра.Моите мигли по-принцип с нищо не мога да ги извия освен с тези тук.

# 288
Най-после си намерих Venus Senza Calze. Страхотно е! Супер блясък, лека покривност, не потъмнява и е трайно. Аз слагам над слънцезащитния лосион на цялото тяло без лицето.

Веднага влиза в кошницата ми с любими продукти, а и не е скъпо.  Peace

http://venusrus.ru/i/user/senza_calze1.jpg

# 289
Тони,това автоброонзант ли се води или просто блестящ лосион?

# 290
Води се лек автобронзант, но аз кой знае какво потъмняване не виждам. Частиците му са с много нежни и леко златисти, но има и лек цвят, който прикрива несъвършенства. Кожата изглежда идеално гладка. Пробвах го и без лосион отдолу, хидратира много добре, което значи че не е чист автобронзант. За по-добър ефект оставям слънцезащитния лосион леко да попие и после мажа с това. За лицето обаче се чудя какво да взема... нещо с подобен ефект. На това пише, че е само за краката и тялото.  Rolling Eyes

# 291
Аз си търся блестящ лосион и за това се интересувам дали този ще ми свърши работа. Wink

# 292
  • Пловдив
блестящ лосион има на Dior към парфюма Addict Shine, мн е хубав- частиците са много финни и не стои грозно Simple Smile

# 293
Най-после си намерих Venus Senza Calze. Страхотно е! Супер блясък, лека покривност, не потъмнява и е трайно. Аз слагам над слънцезащитния лосион на цялото тяло без лицето.

Тони, казвай бързичко откъде го намери Praynig
Ксения, наистина не съм го виждала този фон дьо тен тук, а много ме заинтригува с описанието. Нещо такова търся и аз Simple Smile

# 294
  • Варна
Venus предлагат в Елитис - Варна, а блестящ лосион има на Нивеа.  Peace

# 295

Тони, казвай бързичко откъде го намери Praynig
Ксения, наистина не съм го виждала този фон дьо тен тук, а много ме заинтригува с описанието. Нещо такова търся и аз Simple Smile

От една аптека в Стрелбище, близо до Фантастико... някаква денонощна със светещ надпис. Минавах случайно към 10-11ч. и си викам я да проверя. Знам, че има и в Ремедиум, но не са ми удобни техните аптеки.

# 296
Веднага се сетих за аптеката! Flutter
Тези дни ще мина задължително да си го взема и аз. Flutter

# 297
  • София

обяче се оказа доста ярък, и  не е както на снимката ,а е цвят малина

# 298
Червилото щом е цвят малина..розовее ли?

# 299
  • София
Червилото щом е цвят малина..розовее ли?
на мен като чели ми идва повече в червената гама отколкото в розовата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт