Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от режима?
За кого е предназначен режимът?
Какви са етапите на режима?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от режима?
Режимът предлага няколко предимства, включително липса на преброяване на калории, неограничено хранене с разрешени храни, гарантирана загуба на тегло и предотвратяване на повторно наддаване след отслабване. Той е подходящ за хора с 10-20 кг свръхтегло, тези със 30 или повече излишни килограми и жени, които искат да се повтарят преди лятната ваканция.
-
За кого е предназначен режимът?
-
Какви са етапите на режима?
-
Кои храни са разрешени в режим?
-
Какви са препоръките за диета?
на всички
. Тва пък какво е.
съгласна!
все се опитвам, ама...не се получава
спирам! аз лично съм само за ограничаване на подсладителите, но всеки си избира!
Липсваш
Аз ли излязох най-голямата телефонистка 

И още нещо - с риск да разочаровам някой

понякога (без уточнения за 4естота и количества). и вече съм -13
. но признавам, че ми е най трудно през уикендите. ама мнооого ми е трудно.
, вярно, че това е форум за режима на Дюкан, но се изказа едно мнение за съчетаването му с друг режим, който, според дебелите книги е доста здравословен. Не му е мястото да се обучаваме тук, но моля, като задавате въпрос и Ви се отговаря как е според теорията, да не скачате като ущипани. Който иска да прочете повече за РХ, да влезе в темата, или да надникне в книгите. Просто беше мнение, подкрепено с книжни доказателства
, но исках сверка