Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 56 398
  • 998
  •   1
Отговори
# 975
  • София
До "МаМаКуин Светкавицата" - Хайде и букет отнесох - Въх!

То лошо няма Simple Smile

Мамакуин Светкавицата весело прекарване  и ще чакаме снимки Wink

Мерси миличка   bouquet

# 976
чесън яде ли се в ударният?
ще ме извините пак за елементарният въпрос  Embarassed

# 977

newsm12 smile3506 smile3515
Това май обобщава днешният ден.Лека вечер и приятен уикенд.Аааа и щяхда забравя........който иска да е режимен.
Thinking ако това обобщава деня не искам да чета назад  Confused
Искам да ми е хубаво!
Аз пък за съжаление четох и сега не ми е хубаво smile3515

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 20:45 от Катя*

# 978
  • софия

почнах рачешката и май имало защо
1) за да разбера, че със Славето имаме еднакви вкусове (аз съм Леля Ог по визия, характер, приказки и душа  Mr. Green с деликатни примеси на Вихронрав)  Heart Eyes Heart Eyes

newsm12 smile3506 smile3515
Това май обобщава днешният ден.Лека вечер и приятен уикенд.Аааа и щяхда забравя........който иска да е режимен.
Thinking ако това обобщава деня не искам да чета назад  Confused
Искам да ми е хубаво!
За второто,НИДЕЙ!!!
За първото,ееееее не си човек,значи! Mr. Green
Деси,Тунинг,пробвайте на лични. Tired

# 979
До "slave" - Съжалявам, че ТЕ отегчих. Млъквам..

# 980
чесън яде ли се в ударният?
ще ме извините пак за елементарният въпрос  Embarassed
Като подправка на ядене - Да. Най-вече го ползвам като правя яйца по пангюрски.

_KIARA_, виж си пощата.
tuningmania, може да си купиш и един шивашки метър за измерване на обиколки. При мъжа ми най-много си личи отслабването в обиколките.

# 981
  • София
Добра вечер момичета и момче. Абре, момичета, много рано с протеините днес...  newsm78

svidni4ka, Катя*, desi_val, Hug за острото зрение

Има и още нещо което сигурна съм и Дюкан ще е съгласен - от една хапка от нещото което е обект на нашите желания нищо няма да стане ,така просто успокояваш мозъка като му дадеш да опита от така желаното нещо.То по никакъв начин не вреди ,а напротив помага в следващ момент да не си така лаком към даденото нещо.

Категорично не съм съгласна  Naughty Спомни си за иглата и балона - изрично е написано!
И прегледай в блогосайта за прегрешенията: "Прегреших - а сега накъде" - има няколко мнения, които са особено ценни, напр. за спиралата на прегрешенията и др.

маграт чеснова, чудесен ник  Embarassed

Цитат
ТРИЦИ - 3 С. Л. НА ДЕН. В по-голямо количество започват да увличат и полезни вещества, което не е добре.

Призовавам всички да си препрочетат книгата. Днес повечето въпроси бяха просто безумни - очевидно от хора, които не са прочели книгата  Naughty

Приятен петък... и.... умната.... за Тунинг мания -  hahaha може и русата

# 982
Има и още нещо което сигурна съм и Дюкан ще е съгласен - от една хапка от нещото което е обект на нашите желания нищо няма да стане ,така просто успокояваш мозъка като му дадеш да опита от така желаното нещо.То по никакъв начин не вреди ,а напротив помага в следващ момент да не си така лаком към даденото нещо.

Категорично не съм съгласна  Naughty Спомни си за иглата и балона - изрично е написано!
И прегледай в блогосайта за прегрешенията: "Прегреших - а сега накъде" - има няколко мнения, които са особено ценни, напр. за спиралата на прегрешенията и др.
И да допълня Зеленкото, този режим е пригоден към психиката на дебелия човек и най вече лакомия дебел човек,  за какъвто се смятам. Аз  съм на принципа  без едно мога, но с едно не. Така че не е особено уместно да лапна какъвто и да е размер хапка нережимност, защото ще е просто първата от много, това е личен опит с други диети.

# 983
  • Sofia, BG
Здравейте, фини Дюканчета

Аз се завърнах от 5-дневно пътуване до Барселона. За съжаление, колкото и да се подготвях предварително, ми се случи да хапна 3-4 пъти нережимна храна  Sad Но е доста неучтиво все пак да те поканят на вечеря и да ти сервират всякакви неща и да не куснеш от никое. А пък когато имах възможност да си избирам, пак не случих - тия хора набиват само мазно, пържено, панирано и т.н. И салатите им едни такива тежички, мазнички... ooooh! Но пък най-хубавото е, че днес кантаря показва -100 гр.  coolcool От днес съм си на П дните, дано не ми се отразят тия няколко прегрешенийца на скоростта на сваляне.  Praynig
А някой ползва ли протеин на прах? Имам предвид оня от магазините за спортисти? Защото ми поомръзна храната и не ям почти нищо поради тази причина, реших да пробвам с тези протеини но ми се иска да не са с подсладители, страх ме е да не ми се обади лакомията за сладко  Sad

# 984
  • гр.София
Привет, отдавна не съм влизала във форума, погледнах последната страничка от предишната, видях че си имаме още един 100% мъж,  wavey И за съжаление долавям пак някакво изостране, дано да сте го оставили назад. Много за наваксване, връщам се да Ви чета. Много малко съм мръднала на килограми, добре че падат обиколките и по се усещат. Дано да има снимки от срещата и линк за Ори.
На всички   smile3534

# 985
Такааааааааааа. Става все по- добре. Изгонихме всички с опит и останахме дървените философи. Чудесен петък. Аз имам проблем. От 10 дни не мърдам наникъде. Дали не трябва да увеличим водата заради жегите? Още по- лошо е ,че ми се появи неудържим глад за сладко.Днес съм изяла кексче с 3 лъжици  трици,желирано кремче с нес кафе и след вечеря си зафирмих кисело млчко със степ и канела. Това не е на добре. А колко беще хубаво първия месец.  Относно днешния спор ще кажа и аз без залче мога с едно -не. И още момичета ставате смешни. На втория ден- изкуших се. Ами въпрос на мотивация.  Извинявам се ,ако съм била рязка

# 986
И такаааа.....изчетох ви! Crazy Crazy Crazy
Гледам пак разправии...напускащи....Абе сопрете се бре, момичета.... Shocked
Такова мирно и тихо място, а напоследък нещо.... #2gunfire
Венерас - остани Hug
Ори - върни се Hug
Вееееееееееещи, къде сии? Hug - ела бързо с тигана Thinking

Та по въпроса. Тия дни като чета...имам чувството, че че някой нещо не е разбрал. Като да влезеш по средата на филм и да искаш останалите да ти разкажат какво се е случило дотук. Ами не може така. Че те нали искат да гледат в това същото време....Малко по-подготвени да са влизащите. Да се огледат, да се ослушат...да прочетат понееее малко....да знаят основните неща. А не....от вратата за краката. Хляб може ли, а свинско, а сиренце, а..... smile3515 . В крайна сметка, това е нещо, което всеки сам решава да започне. Никой не е насилван. А като чета някои постове си мисля, че или е насила, или се решава "започвам по Дюкан...от вчера....ма после ще разбера за какво става дума всъщност...".

Еее, стига толкоз....

Сега да зема да се оплача. Днес реших да се сдобрявам с Кантарев. След дългото задържане и почти едномесечната липса на МЦ до онзи ден. Та качих му се .../на Кантарев де/ и той зе че мЪ изненада яко...  newsm44 newsm68 . Видях гооооолямата трицифрена кръглата 100 .
Никога не съм си мислила, че тая цифра шЪ ма радва. Тъй де! И таман да зема да се пофаля, и да се надувам пред мАжо и той рече дай и аз да се проверя. И тука почва мойта мъка. Вместо да се надувам, че отново съм свалила /след толкоз мъки/ той пак дръпна пред мен smile3511 . Та аз съм вече минус 27, а тая гад newsm62 е минус 30....Завиждааааам!
Ох, сега вече май ми поолекна Crazy
Ей , вие там на пейката на 9-ките....пазете се...идееееем....скоро....
Е това е.
В неделя съм на линия. Оглеждайте се да си ме познаете.....щото ако се загубим ще падне голем смех...
Лелеее, колко много изписах. Ами така е след големото висене на балкона....ИзвинетИ мЪ  bouquet

# 987
зИленкУтУ чела съм я, челаа, ама като гледам рецептите и приложените снимки - какви пълни тавички, та за това питам само 3с.л. ли. Аз щото по толкова ям. Питам та да се не мина нещо newsm62
Сега отивам, че това е наща вечер(без деца) - обиииичам петъцитеее 1dating и luvbed
Лека и спокойна от мен.
Да спите сладко и отслабващо!

# 988
  • Universe
tonito26  , какви са тия цветни  сънища, бре hahaha hahaha hahaha И ...мокриииии newsm78

dessy_g ,  аз ям комбинация от 3 с.л.овесени трици+ 2 суп. лъж. ленено семе, порцията става по...обилна, някак си  chef Ако си правиш палачинка /хляб/, увеличи другите съставки - яйцата, изварата, обемът е по-голям Peace
 hahaha Не лунички, а месечинки Wink - когато някой направи определен брой месеци, му ги честитим  bowuu. Виждаме ги от тук - http://spreadsheets.google.com/pub?key=p2ClB-Hv6UY7Fz-T20F9aBw

Елисавета,  не ме ядоста поста ти Hug

redjinaa, прочети по-подробно 1-ва стр. и  сайта с рецептите на Дюкан - в І-ва фаза имаш разрешени 66 продукта, а ти "видя " само яйцата #Crazy

bermudez  Hug, GlaDneSS  Hug,Roisin Hug,Nino4ka  Hug,desi_val  Hug,  Goody  Hug, Катя*  Hug ,  Nyala  Hug,М-зИленкУтУ Hug , dilu  Hug /

tuningmania,тук говорим предимно за храни Wink, жените и колите - на другото място Peace Използвам да ти отговоря - за мен "Герма 0,1" е пълна отврат. Същото мога да кажа и за "Родопея", "Верея" Останах си фенка на "Култура"-та Heart Eyes/

Yanica,   вариациите в теглото са ти съвсем в нормата Peace

_KIARA_ , всеки си намира оптималното съотношение П/ПЗ - при едни действа едно, при други - друго. Сп оред Дюкан, най-добър ефект има от 5/5

МаМаКуин Светкавицата, Танчето с дебелия аватаров задник -мммммммм, моренце, спа Hug Hug Hug

маграт чеснова,   привет воайорке  bouquet Хубав резултата bowuu

Eclat  , прочети първата страница на рицарките на бялото кантарче, мотивииииииииииии, колкото щеш  Shocked

ванесса йо,  аз ползвам протеин на прах /аминосуроватъчен/, харесва ми, засища ме, винаги имам в чантата от него като прегладнея. Особено удобен за чужбина, плаж, командировки Peace

greta02 ,  хич даже не си рязка Naughty

Горда  , мъжееееееееее Crazy Crazy Crazy Браво за кръглата цифричка Hug

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 22:05 от lenny_pld

# 989
Здравейте, отдавна не съм ви писала , но въпреки това спазвам режима и влизам да ви се похваля вече съм -10 кг, когато го започтах бях 73, за жалост имах две боледувания и ми се налагаше да пия хапчета, но въпреки това резултата е налице, когато започнах си казвах ако сваля 10 ще е чудо , а сега искам още 10, но.... да видим, свикнах с режима все едно ми е начин на живот, това мога това не и така , знам си, като децата това немогат да ядат , това да !

Благодаря ви много момичета , че ми вдъхнахте вяра ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт