Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 58 253
  • 998
  •   1
Отговори
# 195
Успешно сваляне на килограми на всички!
За 27 ми се иска и аз да дойда на среща, но има време дотогава ...
При мене има задържане - не свалям килограми, но пък свалям мерките ... -5 см на бедро и ханш. Видях, че и при други е имало такъв застой ...

# 196
Нещо ме кара отвътре.....да се изкажа.
Ей така.
Когато реших да започна режима имах за нагледен пример един съсед, който не познах.Беше отслабнал до неузнаваемост.  С жена му пием кафе чат-пат и тя ми разказа с две думи за какво става въпрос. Ноооо недостатъчно. Купих книгата и я прочетох два пъти. После порових в интернет и попаднах на този форум. Сякаш бях в свои води. Тука има всичко. Приятно ми е. Не пиша много. Но всичко чета. А има какво да чета, благодарение на всички въпроси и най-вече на отговорите. Благодаря на всички, които си правят труда да отговарят. Да дават съвети. Да правят така нужните комплименти. Да раздават тигани, когато е нужно...Въпреки натовареното си ежедневие, въпреки домашните си ангажименти, въпреки /ще ме извиняват някои/ тъпите въпроси.
Продължава да ми е приятно.
Пристрастена съм май....
Ами това е....

# 197
  • София
Софиянки! Кафепиене в неделя, 13. 07. от 10, 30 ч. в кафенето до Халите, откъм Пиротска.
Който може, да заповяда!
Досега  - Горда,  Хрисула, Свидничка, Татит,  Дари и аз . Ако съм пропуснала някого, да извинява и да ми прати ЛС, да знаем да се озъртаме  Laughing
Хармони Hug, малко ще си починеш от боядисването! Идвай! И доведи Дамаянти и ПравдаJoy
Олеле, какво виждат очите ми!!! ПЕПЕРИ, това ти ли си на балкона  #Crazy #Crazy #Crazy Слизай бързо!

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 12:16 от krikri

# 198
Кри , и аз искам , но на 55% ще присъствам, останалите 45 % съм бояджия Simple Smile

# 199
Искам и аз да дойда на срещата, но незнам дали ще успея, а и никой лично не познавам Embarassed-тъкмо повод да се запозная  ако се престраша Laughing

# 200
Имам желание за кафенце в неделя, но тогава ще кръщаваме малкия Гого.
Ще гледам да се включа за срещата в Младост, искам да ви видя преди да проема към Канадско....

# 201

Тадела, виждам, че и ти си от Бургас, няма ли да се присъединиш?     bouquet                     А ми незнам штесе опитам newsm78

# 202
  • Лом
Ехоооо  Юхууууу Тук съм и отново питам Embarassed
hahaha hahaha hahahaИ едно важно въпросче:С КАКЪВ КРЕМ  ДА СИ МАЖА ЛИЦЕТО-ЗА ТЯЛОТО ЗНАМ-ИЗПОЛЗВАМ ДЕВА СЛИМ-но за лицето не знам.Да не ми виснат бузите като на БУЛДОГ? МОЛЯ,МОЛЯ ТУК МИ ОТГОВОРЕТЕ!!!!!!! Вещи не вади тиганя   Naughty Joy      Може и да е коментирано,но...."уфсъ "ЗАСПАЛА съм:35:  Joy Joy
Помощ!!!! newsm78 newsm78 newsm78

# 203
  • Варна
Жозефа, само да те питам...  hahaha hahaha hahaha Ти да си видяла по снимките някой с увиснали бузи 

Hug Майтапя се. Не съм ползвала крем и не мога да съм полезна, ама ми стана смешно.  Joy

# 204
  • Лом
 Joy Joy Joy Joy dorchester Не попитах:Хей вие какво правите с тези увиснали бузи?ЕСТЕСТВЕНО,че не видях такива.Всички са прекрасни.  newsm51 Но ....тумбачето ми виси до коленете ,та се чудя как да го подхващам  newsm78:35: Joy Joyи си рекох ,че ако и бузките ми виснат ще съм вече СУПЕР МАЦКА

# 205
  • София
Искам и аз да дойда на срещата, но незнам дали ще успея, а и никой лично не познавам Embarassed-тъкмо повод да се запозная  ако се престраша Laughing
Макар и лелки изкуфели (някои), не сме толкова страшни...не хапем  Laughing
Джизъс  Hug тия почивки в Турция колко народ върнаха назад с килата  Joy
Ню Валя  Hug казали са ти вече, ама и аз да добавя - по принцип би трябвало да се сваля в П и в ПЗ да се задържа. Но има късметлийки, които свалят и в ПЗ, а май дори някои свалят само тогава. Въпрос на организъм. При мен най-често дори след първите 1,2 дни ПЗ се получават плюсове, които елиминирам до края на ПЗ и през П свалям пак.
Муниека, пиши, бре момиче!
Орелия и Еми днес липсват  #2gunfire
Скорпиа, предлагам да елиминираш подмятанията и иронията и да се включваш по същество.
Тадела, защо само запис? Бързо разказвай житие-битие и т. н. Колко кила искаш да свалиш?  welcome
Слончо, и аз като Бачи да те подканя да слезеш от балкона и да се представиш  Laughing
Елисавета, защо реши, че ни досаждаш  newsm78 Честито кило!  bouquet
Афродита, честит първи дюкански месец!   bouquet Хубав резултат, браво!  bouquet
...следва продължение, като сложа малкия да спи...

# 206

Embarassed Срамувам се в ъгъла.
Може да се оранизирам наистина , и Киарас да домъкна ако си е тука. Flutter

# 207
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201966
викам и аз да се покажа това са снимки преди да се освиня много скоро ще покажи и някой по актуални

# 208
Днес ми е първи ден с трети месец с Дюкан. Да се отчета -12 кг и 4-ри размера на дрехите по-малко.

# 209
  • Пловдив
Кри, недей да лъжеш, хапем ...    

Общи условия

Активация на акаунт