Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 58 253
  • 998
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Boncuk , Дюкан  пишеше в книгата си , че триците са задължителни по3 л. до края на живота заедно с протеиновия четвъртък, та не съм сигурна можеш ли да минеш без тях newsm78.  Пробвай да ги направиш на кексче / палачинка / торта например и виж тогава дали пак ти става лошо от тях Peace

# 301
  • София
Добър вечер, момичета и момче  Embarassed
 hahaha Жива съм, жива съм - днес ми беше първият работен ден след отпуската 
Благодарности на всички, които ме просветиха за рибите - много съм зле с ориентацията  Whistling

Hrisula,   202uu

Светкавица, успешна трета фаза  Peace

scorpia, за соевия сос има интересни разсъждения в блогосайта, ако не ги намериш, ето ги (+ коментарите): http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/05/02/%D0%B7%D0%B0%D1% … 1%81/#comment-710

http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/04/24/%D0%BC%D0%BE%D0% … 0%B2%D1%82%D0%BE/

# 302
М-зИленкУтУ , благодаря!  Peace
Аз точно това съм чела всъщност!
Явно ще трябва да преценя за себе си!

# 303
Привет и от мен! Наистина вече не пиша, поради липса на време, но гледам поне да чета. Извинявам се ако въпросът е задаван, може да съм пропуснала отговора...та каква горчица ползвате. Вчера изчетох съдържанието на всички видове горчица в Пикадили и не посмях да взема. На никоя не пишеше изрично, че е без захар, както например на лютеницата, а и ако е без захар все пак не е и обезмаслена  Thinking, та ако някоя от вас ползва, може ли да ми посочи конкретна марка.

# 304
  • UK
  единствената режимна торчица, която съм срещала е Дижонската - синапени зърна, вода, сол е съдържанието. Около мен я има във всички магазини - Билла, Кауфланд, 345. Не е на конкретна марка, т.е. има няколко марки, които предлагат Дижонска горчица
  Намерих линк от блога с картинки:  http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%bf%d1%80%d0%be … %82%d0%b8/page/2/

# 305
  • София
Здравейте, хубавелки! Hug

Кри, ще направя всичко възможно този път да не пропусна срещата!На 13-ти съм с вас, че на 27 ме няма със сигурност.

Венерас, много си стройна и секси - и преди съм ти се възхищавала!Можеш спокойно да влизаш в 3-та! newsm51

Моника    welcome    С нас ще ти е много по-лесно да стопиш тези 59 кг!На прав път си! newsm10

Boncuk , от триците има много ползи, затова всички се възползваме от тях още отначало, но не са абсолютно задължителни в 1 и 2 - ра фаза.Пробвай без тях известно време и след това пак се опитай да ги включиш в менюто си.

Хрисулке     love001

Ори   Praynig  Върни се при нас, липсваш ни!

# 306
  • Варна
Момичета може ли някой да ми каже къде да намеря рецептата за Дюканска майонеза или поне в коя категория от рецепти да я търся Praynig
Благодаря предварително

# 307
Момичета може ли някой да ми каже къде да намеря рецептата за Дюканска майонеза или поне в коя категория от рецепти да я търся Praynig
Благодаря предварително

http://dukanskirecepti.wordpress.com/?s=%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BE … D0%B5%D0%B7%D0%B0

# 308
Boncuk защо не си направиш канелени бисквитки - стават много вкусни и с кафето са супер(рецептата е от тукашните незнам в сайта има ли я)

# 309
  • Варна
Благодаря предварително

http://dukanskirecepti.wordpress.com/?s=%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BE … D0%B5%D0%B7%D0%B0

Хиляди благодарности  bouquet Толкова време ровя, много липсва една търсачка в темата с рецептите

# 310
Да ви кажа какво измислих, пък после ще пиша и дали е вкусно - от гадните палачинки дето ги правих снощи по никое време реших да направя нещо сладичко. Накъсах ги на малки парченца, разбих две яйца с прясно мляко и подсладител. Полях "палачинките" със сосчето и в момента ги пека на фурна. Предполагам, че ще е екстра за утре за закуска  newsm78
А за вечеря приготвих "пържени" яйца с пилешки парченца и извара, а се опитах да си изпека и хлебче от трици...   chef Ще взема да стана специалист в готвенето май  Whistling

# 311
            BONCUK -  ПОНЕЖЕ И НА МЕН МИ СЕ ГАДЕХА ТРИЧКИТЕ, АЗ СИ ГИ ПЕКА НА ХРЛЕБЧЕ - 18 с.л. трици, 2 яйца, 200 гр.кисело мляко и 1 бейкинбауер - разбърквам ги гобре, получава се много гъста каша, подмазвам с мазна салфетка една тавичка с ф20 см. и пека на 200 градуса , като слагам скарата на печката по средата на фурната. Наглеждам го и щом получи розово-никакъв цвят го вадя. Оставям го да поизстине малко и го режа на 6 приблизително равни триъгълника, слагам във фризера и си вадя всяка вечер едно и го смъквам в хладилника. Така приготвени триците пожеш да ги ядеш на закуска с яйце, с извара или с някаква разрешена шунка. Един път през седмицата ги ям с малко водичка и 200 гр. кисело мляко и малко степ за разнообразие. Така хем през цялата седмица не се занимавам с триците, хем не пропущам ден да не ги хапна. Отделно, ако искаш можеш да правиш въпросната палачинка, която аз така и не можах да направя, нищо че съм добра в кухнята, а също какво да кажа за краха с кексчето в МВ. Успех. ФИЛЮДКИ   love001  love001  love001

# 312
rosska, има търсачка! В менюто най в дясно и накрая!

# 313
Привет на всички отслабващи  : 55        

На новите на правилното място сте попаднали!

Докато се разпиша в новата тема, ще вземе да стане стара....

Василики, смее ли човек да не си даде телефона, тигана е тежък...          smile3517                      

След известно задържане още 1 килце отиде в историята.  newsm44

В неделя съм на линия,  да не мине котка ....

Лека вечер и на сутринта минусчета Hug

# 314
rosska, ето:
Фалшива млечна майонеза - 2 яйца, 100 мл прясно мляко, сол. Сгъстява се на котлона при енергично бъркане. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт