Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 58 245
  • 998
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
Наработих се! Whistling
Елисавета,разлика има,момичетата са ти казали,не е огромна,но има.Шкембето е намаляло,талия се вижда. Peace Аз започнах почти от 100кг.Бях супер щастлива ,когато свалих 10кг.после и 15,дрехите ми бяха широки,но хората около мен ,не забелязваха.На нас слончетата започва да ни личи след 20 килограм,в смисъл,тогава започват да забелязват околните.А когато ти кажат вълшебните думички ,щастието е неописуемо.Продължавай и сама ще го изпиташ.
Креми,честито,щом си хвърлила толкова труд,няма начин да не те оценят подобаващо!
Ленкааааа,снимки не видоФ,ма аз си те знам ,че си ни Убавица! Hug
Ииии,искам да направя едно обръщение към човека, който толкова ни липсва.
Ори,душо моя.Че натворихме една камара глупости,спор няма.След твоят пост съм,като ударен самолет.Осъзнах доста неща,едно от които е,че съм страшно зависима от темата и отношенията на хората в нея.Няма да влизам в подробности,но както ти каза веднъж,разбрах ,че прасето в мен е живо.Другото ,което ми е на душата:Глей ся,общо взето двете сме,като ин и ян.От мен глупостите от теб хубаво подбраната информация.Ей на ,без теб не мога.Снощи се опитах да бъда полезна и направо у.....ах пейзажа.Халеевата ,пита едно,аз отговарям съвсееееем друго.Ма нали се правя на компетентна Embarassed.На Деси вал,такава реч и дръпнах,за добре дошла,все едно има поне 30 кила да сваля(Деси,въобще не омаловажавам свлянето на твоите кила,дано ме разбереш  Peace).С две думи,без теб немога и да се лигавя качествено. Mr. Green Абе въобще,липсваш ни на всички,много. А и в спора се ражда истината,ако не беше станал скандала,темата щеше да е съвсем друга.Полза от него много,но твоята липса омаловажава плюсовете.
Ако искаш,може и някоя майна да ми теглиш,но моля те да е в темата. Whistling
Ми, аз се изчерпах,от към доводи и за това приключвам.

# 676
Цитат
Деси г, няма какво да се чудиш всеки ден какво да готвиш  smile3513 www.dukanskirecepti.wordpress.com И прочети пак първа страница на темата - това с хляба е ... newsm61

Приемам порицанията - заслужих си ги  Embarassed Embarassed Embarassed А относно първа страница - честно казано я прочитам поне по 2 пъти на ден  #Crazy Затова ще си удължим срока на ударния период с още един ден  Embarassed   СРАААААММММ!!!

# 677
  • София
Ей най-накрая смогнах да ви изчета... не съм се включвала скоро, защото нямам кой знае какво да кажа, но като четох, че писането ускорява свалянето реших да се "запиша" както казвате... Simple Smile

Аз тези дни направих два месеца с режима - започнах на 7 май... Резултатът ми не е от най-впечатляващите, но пък вече се харесвам малко повече от преди. А с помощта на вашите рецепти и напътствия почти не усетих кога минаха тези два месеца. Правих си сметки да съм приключила до края на август и се надявам, че няма да излязат криви...  Simple Smile

Зарибих и няколко души покрай себе си, но са още пресни-пресни та не знам докъде ще изкарат... Simple Smile началото винаги е най-трудно, нали?!  Wink

Няма да съм тук през уикенда и в понеделник сигурно пак ще има нова тема, а аз пак ще си дочитам до края на седмицата, но какво да се прави... съдба Simple Smile

Аааа почти забравих да кажа, че искам да дойда на срещата на 27... би трябвало да съм в София по това време (все пак вечерта ще гледам невероятния Лени Кравиц  Heart Eyes )... запишете ме... пък ако нещо случайно се промени, ще пиша пак...

# 678
Мила ми красива, сладка, Славе!
Ако знаеш колко си правааааа....
Ама, на - така било писано - да се изпокараме кат` некои деца.
Извинете, че се намесвам, ама не ми харесва, когато се караме.
Простичко е, и без това си имаме всеки своите си грижи, та и тука ли?!
Айде вече без сръдни и повече усмивки!
Мило ми Орелче Hug
Абе, ей, ти да не би да се сърдиш, че те орелосвам, аааа Simple Smile
Шегувкам се, бре Hug
Айде на кафепиене в Надежда или Триъгълника Hug
Ааа?! Става?

# 679
Здравейте и днес!
Гуди, тая чорбалига ще я заформя още утре, че супичка не съм опитвала от 5 месеца.Ама аз на зелевата и слагах преди повечко лимонче и много си ми харесваше.
Кате, бравос!Ма как тъй само на ПЗ от месец и сваляш ма сестро?Аз в П не мога да сваля пък кво остава за ПЗ...
Вече ш`са карам:Ори, да земеш да са врАщаш вече!И по-бързо! smile3513
Аз вече не знам и не мога да си представя колко време още ще бъда във втора.Не знам дали ще има пагубно действие ако включа по един плод (грейпфрут примерно)на ден или през ден.Бая време ми се събра без плодове пък и витамини не пия...та много се чудя.Най- искрено моля за съвет. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 17:40 от monnnn

# 680
Мила ми красива, сладка, Славе!
Ако знаеш колко си правааааа....
Ама, на - така било писано - да се изпокараме кат` некои деца.
Извинете, че се намесвам, ама не ми харесва, когато се караме.
Простичко е, и без това си имаме всеки своите си грижи, та и тука ли?!
Айде вече без сръдни и повече усмивки!
Мило ми Орелче Hug
Абе, ей, ти да не би да се сърдиш, че те орелосвам, аааа Simple Smile
Шегувкам се, бре Hug
Айде на кафепиене в Надежда или Триъгълника Hug
Ааа?! Става?
Щот ние сме тука комшийки, де Simple Smile
Пък и е крайно време да ми видите на живо дебелия гъз, а не само да го съзерцавате от аватара Simple Smile

# 681
Ros4o успя да ме размееш с това , че ми е широчко потничето1  Joy  Joy   Joy
Slave знам така е много си права!  Simple Smile

# 682
Kremena, браво за взетия изпит-все така добре да се справяш!
Елисавета, наистина си личи разликата,особено в горната част, прави са, като ти казват че потничето ти е широчко вече!

# 683
  • Universe
  bouquet Момичетаааааааааааа, трогната съм от комплиментите   bowuu bowuu bowuu, изчервих се Embarassed, ама ми беше приятно Wink  /уж не съм представител на един етнос, известен със скромността си, ама hahaha hahaha hahaha/

Казах ли, благодаря, че Ви има   

Kremena,поздравления за взетия изпита Hug.
Крииии, обеща да пуснеш снимки, някога пак, ами - аз много чакам Praynig Praynig Praynig
Елисавета, има разлика, но след време ще е много по-очевадна Peace Продължавай и резултатите не ще закъснеят  bouquet Виж постовете на slave и Миленски 76
dessy_g,  нямам тиган, ама Stop Stop Stop
Ros4o Hug да ти хапна сините панталонки hahaha
Scorpi, разсмя ме с историята за злополучния ток Laughing Мира- обувки ще купуваш
Nasinda чакаме обещаните снимки Praynig
Яяяяяяя, Тунингът се появи, а честито - втора  bouquet
Nyala, Hug африканки май сме нямали откакто аз съм в темата. newsm78 newsm78 newsm78 
Росита 77,   какви са тия цени на телешкото при Вас #Crazy #Crazy #Crazy В Майналенд е от 7,50 до 9,00 лв  Peace Бонфилете е към 30,00 лв Money
svidni4ka  с твоите 54 кг  Hug Hug Hug, спомни си "Господин за един ден" Wink
tonito26  Месоядна гаД , спука ме от смях с това определение hahaha hahaha hahaha
Amidala, jujolinka,Mma Ramotswe ,Миленски76, за какво да говорят децата, освен за диети, с такива режимни майки Joy Joy Joy
Sagittarius,Насинда, Nyala, 10 кг = 40 пакетчета масло Hug Hug Hug
Polly-Wolly, моят антитабаков гуру Hug Hug Hug svetlat, виж й посланието Wink

След превода на Татиит - за мен котидж чийз е извара Shocked Shocked Shocked
Да поздравя всички с месечинки:foli     bouquet  svetlat     bouquet   nelina     bouquet   nasinda     bouquet  talis        bouquet pepena        bouquet   Вики       bouquet  Росита77  bouquet  
за новичките, особено за дюканстващите семейства - Nyala,  dessy_g , Горда, Lizi   bouquet

Хайде да Ви разхладя романтично и да Ви подсетя да пийнете вода !!!  

/ Naughty Орелия, не е честно да изземвам функцията ти ooooh! /

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 19:55 от lenny_pld

# 684
Орелия, незнам заради кого/какво спря да пишеш и съответно незнам заслужава ли си, но определено знам заради кого си заслужава да подновиш появите си тук (не е нужно да изброявам, нали newsm78 ). Вярвам, че като ти "послегне" ядът, ще продължиш да ни радваш с присъствието си, защото ми липсва  Rolling Eyes

От мен нищо ново, освен, че продължавам трета- измислена и че днес бях 57.1 (със 100г по- малко от началото на трета Flutter ). Ще видим утре след протеиновия четвъртък дали ще ме зарадва с още нещичко.

Стархотни снимки, браво, мацки!!!

P.S. svetlat, и аз забелязах липсата ти, пък Crossing Arms . И не евалосвай Ленито (красавицата ми красива, пу-пу), а се захващай и ти (трудно е, но е неописуемо удовлетворяващо, обещавам ти  bouquet )

# 685
  • Бургас
Здрасти и от мен-набързо,че ще тръгвам за нашата срещичка в Бургас.Не мога да ви насмогна,имам да чета от вчера 8 страници,а от днес пак са се насъбрали ...

От това което прочетох и видях назад,не мога да подмина резултатите и снимките на Татит и Катетоджин - изглеждате направо страхотно! Браво и от мен! newsm10Супер сте!

А сега ще прочета още малко и потеглям.

Поздрави на всички с поводи ,а защо не и на тези без поводи! smile3525

# 686
Ох! Писали, писали...изписали света! Няма изчитане - 1 час чета. Добре, че каката е голяма, та нахрани бебето - горкото Joy с майка Дюканеса не е лесно.
ros4oда видим сутиена, не е чесно Joy
jujolinkaчестито  bouquet, 2 кг за един ден си е супер старт.
labelloи аз 7 дни така стриктна, но...нема мърдане.заварен е кантара..
Nasindoбравос
New Valia не пропускам ден без да си пусна гласаааааааа
lenny pldизглеждаш страхотно
Росита 77 честита месечинка
Miraаз за това си трайкам и не поръчвам нищо от лятната разпродажба на ЛаРедут, че все тая надежда, че ще отслабна. Иначе има ехеее в "предпочитани"
tuningmania добре дошъл във втора. Пожелавам бързо сваляне. Ако не е тайна колко свали в първа
Креми Честито за изпита  bouquet

Сега да ви споделя мисли:
Дали пък на 7 нещо не ми скроиха №. Нали мъжо имаше рожден ден. Уш трябваше да е Дюкански р-т, ама се промениха нещата и бяхме в обикновен. Аз си поръчах телешки кебапчета. Дали пък в тези кебапчета не е имало сланинка, така за повече... newsm78 Иначе не виждам защо от 5-ти  до сега да не съм помръднала. Нямам просто друго обяснение. Сигурно за това задържам. Аз толкова стриктна, без усукваници никога не съм била бе хора. То на нищо не мяса... #Cussing out

# 687
Най накрая се наработих ,взех си детето от градина,прибрахме се ,наготвих за него и за мен,навечерях се с пилешки дробчета и ето ме и мен Grinning
Креми честита 5-ка,какво учиш ако не е тайна?
Тунингмания поздравления  Peace
Кайли завиждам ти за наближаването на 3-та ,аз едва сега започвам ,но няма значение този път ще успея.
Елисавета има разлика,продължавай все така  bouquet
Крисидобре дошла Hug
Нияла като дете бях с родителите си за няколко години в Африка,имам някои страхотни спомени от там Grinning
Танич та ти си свалила цели 7,като нищо и 3-те ще сбориш  bouquet
Татит едва сега успях да видя снимките ти ,поздравления направо си се стопила  bouquet
Поли-Уоли честито намаление и на теб Party
Кри   Hug

# 688
VK едва ли е от кебапчетата, ама знам ли..?!?!  #Cussing out аз пък все режимна пак не мърдам, абе организъм, сигурно на всички вече ви омръзна да ви мрънкам... сори, предполагам че знаете как се чувствам, даже съм сигурна че знаете, всяка вечер лягам с мисълта че сутринта като се събудя кантара ще ме зарадва с някакъв голям минус и ще видя 55, но уви... все кантара ми се подиграва, ама ще му видя сметката, упорита съм, тази вечер си взех пилешки филета с кост, пилешки дробчета, кисели млека, извара, имам риба.. абеее ще им разкажа играта на тези килограмчета аз  #2gunfire

# 689
lenny,радвам се,че съм първата африканка,аз всъщност съм софиянка,но от 5 год станах африканка,какво да се прави!Всъщност,има доста момичета в разни други държави,еиии страшна сила сме,а? newsm44

Общи условия

Активация на акаунт