Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 56 416
  • 998
  •   1
Отговори
# 900
Ок ясно е че всеки си преценява какво да яде.
 Hug
Аз цитирам книгата, и спирам да обяснявам че е хубаво да се спазва точно написаното!

Тука стана егати лудницата, всеки си интерпретира по свой начин нещата и се обяснява как въпреки че се ядът неразрешени неща-сваляли се кг.-ми браво на вас, но това са изключения редки.

Тая тема стана всичко друго, но не и режима на Дюкан.

И аз спирам да пиша, може да хвърлям по някое око, белким науча нещо което незнам/досега се получаваше/, но иначе не виждам смисъл.

Беше ми приятно да съм тук, но стига толкова няма смисъл.
Ако имам да кажа нещо на някой , ще го правя на лични.

Много успех ви пожелавам, да свалите всичко излишно от себе си, и да се радвате на постигнатото.
 Hug  Peace.

Аз също цитирам книгата дословно и по страници. И не само цитирам, но и изпълнявам. Извинявам се ако нещо... (дет' са вика  Mr. Green ) Все пак всеки споделя опита си.  Peace

# 901
Цоци мила задържам от седмица и половина и не само ами вдигнах близо 1кг. не съм пред МЦ и не знам какво става, ти колко си задържала най много?

# 902
Кой писа, че доматът е биологичен плод? Ето му да чете на немски, че е зеленчук от семейство картофови. Много молим , ако иска да ме обори. аз имам аргументи, но време нямам.
http://de.wikipedia.org/wiki/Tomate
поли-уоли ще го прочета тази статия после. Всъщност и аз много негативно мога да кажа за подсладителя, но и за захарта мога.  Wink айде до довечера.
К'о пак стана бееее? Къде заминава венерас? Що? Моля ви се, ще пусна отделна тема и ще моля дразнители да бъдат затривани от модераторите....

# 903

Leo, аз съм фен на Фитовал- шампоан, стимулант и витамини. Действат ми прекрасно. Маята принципно не са ли  дрожди, не вярвам да е антирежимно, а и в какви количества биха били.  newsm78

И на мен ми ги похвалиха и взех понеже от два дни ми капе яко косата,
имам си такива периоди  ooooh!

Аз съм пробвала всички видове на пазара -  Пантогар и Мерц ми понесоха най-добре. Мерц са единствените, които не съдържат калории обаче

# 904
Дева, центрум са витамини, а ескимо са мазнини (омега 3,6,9), да не си се объркала нещо.
Иначе незнам как ще действат за ВЦ.

Венерас  Hug

що е то плод на български http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B4
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82
и още една статия за домата http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.3584.html

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 15:58 от svetlat

# 905
Тунингмания, от къде знаеш, че не можеш да имаш такива жени...ааааа, я не с тези пораженчески мисли, моля моля Joy И споделям за прегръдките и китките  Joy hahaha Joy
Днес е smile3558 Каня те на танц dancing
Дева, мн ясно, че ще дойдеш на 27-ми. знаеш ли колко е веселоооо Party
Roisin, бравоооо Hug радвам се за теб! Приятно изкарване сред природата!
И аз, като Цоци ( Hug) - приемам съвети относно косопада... ooooh!
Венерас, не ме карай да се тормозя да си вдигам дебелото д--е и да идвам да ошамаря твоето кльощаво такова  Hug
Кри, radius, Цвети Р, BlackSnake, Перличка, Ривела, Нели, Вещи lovekiss

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 15:52 от ros4enka

# 906
 Здравейте  bouquet Искам да ви попитам/и предварително се извинявам,ако съм пропуснала да прочета Embarassed/, хапвате ли Ескуиза- cottage cheese,една такава вкусотия,на малки топченца WinkПодходящо ли е за режима Thinking

# 907
maikata na Hrisi ...и аз имах такива периоди мисля че най дългия ми беше 20 дни ( задържане) но аз несъм рекордьорка ...май Вещи най дълго е задържала с месеци .... и докато задържаш имах дни в който кантара скачаше с кило нагоре че и с кило и половина ( знам колко е гадно) .... не се отчайвай ...това е просто период ....
за твое успокоение намалки млечните до 1 кофичка кисело мляко на ден , и обърни внимание намали солата .....аааааааа щях да забравя как си с 00 ...защото на мен като имам проблем с 00 винаги ми "излиза на кантара "....
за сведение сега си погледнах календара ,... в момента задържам вече 12 дни но да ти кажа не се стресирам ...приемам го като период на "затвърждаване на постигнатите до момента резулати "

# 908
Момичета,за всички, които имат проблем с косопада препоръчвам специалните дражета МЕРЦ.Аз съм много доволна от тях-заздравяват и ноктите.Условието е ,че трябва да се пият два месеца.Това са две опаковки по 60 таблетки-два пъти на ден.Пролетта струваха по 15лв опаковката.

# 909
  • София
svetlat не знам дали съм се объркала, може и така да е Simple Smile Аз по принцип не приемам никакви добавки, но един ден нещо не ми беше добре и много се сдухах и си взех витамини centrum... може и да няма нужда (някой скоро писа, че Дюкан ги отрича), но като си вкарах едни престъпни мисли, че от режима не ми е добре и реших да се застраховам.... на другия ден си бях съвсем ок, но продължих с витамините... Simple Smile А, и много крампи имах преди - будех се по 100 пъти на нощ от болка, че ми е схванат мускула... а сега с витамините почти не ми се случва...  Simple Smile

Пък за ескимото четох тези дни, че е много полезно, не помня имаше ли витамини в него, но има антиоксиданти и полезни мазнини, а аз така или иначе почти не ям риба - не ми е много вкусна... Та си мислех като свърша с витамините да взема някакви други добавки - не знам дали ако ги взимам наведнъж няма да ми е много Simple Smile Само това с WC ме притеснява...  преди имах проблеми със стомаха (или май ня бяха проблеми, а просто съм си така) и ходех по нужда на ден по 3-4 пъти.. беше ми много гадно и сега съм адски щастлива, че ходя само по веднъж... та не искам ескимото да ме върне на предишното дередже Simple Smile

Та ако някой има повече инфо, най-вече от собствен опит да пише...

А аз спирам, че то вярно че е петък, ама работа си имам като за до понеделник... Simple Smile

# 910
Здравейте момичета! Отдавна не съм влизала в темата, виждам, че вече има страшно много нови попълнения,успех на всички!
Време е момичетата от пейката с 5 да се посместят малко ако може...
Вещи като ти остане време, моля те коригирай кг ми на 59 в таблицата!Благодаря ти предварително!   bouquet
Поздравявам ви всичките!  Hug

# 911
  • София
Поздрави на всички стриктни дюканки  Hug
Ако някой си мисли, че ще последвам Орелия  #2gunfire е, няма да стане  Laughing
Мина ми мерака за писане, обаче, така че весел петък на всички!  bouquet И внимавайте с мъжовете! hahaha

# 912
Много ви моля, veneras, Ори, и ако случайно някой друг се е заканил да спре да пише....аз (и предполагам огромната част от останалите) сме тук, именно защото може да четем вашите мнения и препоръки за режима. Аз чета от около месец, но и на мен ми прави впечатление, че напоследък доста странни мнения се пишат... Тук сме за да обсъждаме режима в неговия истински вид, а не дали работи, ако не се спазва еди кое си нещо или ако правим интерпретация на друго...все някой обиден, все някой нещо накриво казал...  #Cussing out аз все си мислех, че форума е затова - някой като каже нещо, другите да коментират и да обсъждат, който се обижда - просто да не пише, нито пък да чете, всичко тук е по желание!
Хайде по-весело в края на седмицата, петък е, че и протеинов!
  bouquet и  Hug за всички сериозни, режимни дюканки!

# 913
Цоци, приемам, че "една от онези дами обясняващи за нережимните неща" имаш предвид мен, но само ще ти кажа, че съм стриктна към режима и не съм яла нищо, което да е забранено или да не е разрешено от Дюкан, с изключение на 10-те зърна слънчогледово семе в началото на годината. Освен това никога не съм се лишавала от храна разрешена и дори препоръчвана от Дюкан с идеята, че ако си я спестя ще отслабна по-бързо или с повече килограми. И накрая - свалих 20 кг. точно за 5 месеца, по описание на Дюкан.
Спирам да пиша, не се ядосвайте и без това днес много писах  Mr. Green Лек ден на всичкиииииииии  Hug

# 914
  • Universe
maikata na Hrisi, за месец свалях по 1 кг - туй си е задържане Wink
Deva, ескимото не действа  разхлабващо  Peace
Иначе аз пия Оксибор форте сутрин /антиоксидант/ и Триомега /вариант на ескимото/ - вечер, именно поради факта, че не ям риба и морски дарове Peace
rien, оборрррррррррррр "Някои зеленчуци, които не се смятат за плодове в готварството, са плодове за ботаниката. Между тях са доматите, патладжаните и чушките."  Източник  Wink http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B4
josefins, местим се душко, белким мръдна под 55 с това местене hahaha hahaha
Искap, Peace и аз препоръчвам Мерц, но, за да има ефект трябва да се пият минимум 3 месеца
Roisin хубаво и режимно прекарване сред природата Hug

Ако някой си мисли, че ще последвам Орелия  #2gunfire е, няма да стане  Laughing

И аз така, как`Сийке /krikri#Cussing out #Cussing out #Cussing out

П.П. И още нещо, понеже не ми се дърпат лули /нали не пуша вечеееееееее Naughty/:

"Думата ФОРУМ по своята същност означава място за открита дискусия.
Думата ДИСКУСИЯ по своята същност означава интерактивна комуникация и обмяна на мисли по дадена тема.
Всеки ФОРУМ, сам по себе си Е в състояние да приобщи всякакви хора – отворени, склонни към и проявяващи желание за провеждането на каквато и да е дискусия. Интерактивна, равнопоставена дискусия в духа на взаимно уважение и толерантност към другото и различно мнение, на което всеки има право. Независимо от тяхното място в обществото и "профила", в който е вкарано съзнанието им.
Налагането на собственото мнение, персоналните обиди, незачитането на личността на другия са вредни за съществуването на форума и спъват неговото развитие. Дискусия не се получава, изпада се в безсмислени тиради и спорове, което още повече я отдалечава от идеята за пълноценно и градивно общуване. "

Това не е моя мисъл. Някой друг го е казал ....но е на място

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 16:17 от lenny_pld

Общи условия

Активация на акаунт