Дюканки хубавелки - изкукали лелки - 113 тема

• 56 406
  • 998
  •   1
Отговори
# 945
  • София
redjinaa,надявам се,че това е някъква шегичка,но хайде ще я отдам на възрастта ти.Имаш възможност да се хрниш разнообразно и режимно.Например сутринта най-лесната закуска е кисело мляко с овесените трици и малко степче.Ако имаш възможност можеш да си направиш дюканско кексче-става за 6 минути в микровелето.За обяд пилешка пържолка....и така поне 5 пъти да хапваш дневно.Ако имаш някъкви затруднения за приготвянето на храната -сподели!GlaDneSS ти е дала линка с рецептите,които можеш да си приготвяш.Успех!

# 946
tuningmania извинявам се много , че не разбрах от кой пол си Embarassed, но при толкова жени и при тази юлска жега дано ми е простено Blush

# 947
До "VK" - Не искам.. защото СТЕ много! Искам само едничка. Какво като е Петък?

До "Nino4ka" - Добре - от мен да мине.. само не се изчервявай smile3535

До "ros4enka" - Не ме питай от къде знам - просто съм убеден. тези Жени си искат своето, ако мога така да се изразя Simple Smile Мерси за поканата, но съм кръшен като бичена талпа - Съжалявам!

До "tanich" - Ха-ха-ха - отдавна не съм бил миличък - Егати Кефа! Девойка ли? Я стига - дай да си говорим за коли Simple Smile

До "setony" - Хайде пак аз в кюпа 1swing

До "Елисавета" - За караници се обърни към Жените - ТЕ са по тази част.

До "redjinaa" - Само с двете варени яйца няма да стане работата. Не, че не съм същия но.. трябва повечко хапване - малко количество, но често, за да ускориш метаболизма си! То това важи и по принцип - не само за Диетата..

До "ВСИЧКИ" - Никой да не си купува кисело мляко "Герма" - 0.1% масленност. По-изкуствено нещо не бях вкусвал от много време Rage

# 948
  • София
здравейте, бихте ли ми казали дали е нормално във протеиновата фаза  теглото да  варира  400 гр. един ден нагоре , на следващия надолу (16-17 ден от диетатата)?

# 949
# 950
Да се включа и аз Embarassed
аз се храня три пъти дневно, но пък цял ден си пийвам айрян, направен от 400мл кисело мляко Култура и 1 литър вода и за моя изненада не чувствам глад

# 951
  • София
Здравейте мацки и момчета Simple Smile

Аз не писах, защото от днес излизам в отпуска
и имах доста работа за да оставя всичко на 6 Simple Smile
Сега като отида на моренцето, как ще плувам  Hug
Да взема да стегна всичкото месище по мен Simple Smile
Вече съм 73 кг твърдо и съм много горда.
Колегите само си търсят повод да ме заговорят или
да дойдат до стаята ми.
Хем ми е приятно, хем се ядосвам, защото съм си АЗ,
но с тази нова визия нещата стоят по съвсем друг начин.
Като се върна от моренцето ще ви пусна снимки най-накрая Simple Smile

# 952
Имам и едно въпросче/от многото,де/, споделете какво е съотношението на п с пз, което правите и какъв е ефекта, който получавате. Аз от неделя ще включа и зеленчуците, тъй като утре ми е 5 ден в ударната фаза и ще разбера дали съм свалила нещо през този етап!

# 953
До "_KIARA_" - Да ТИ имам и аватара!

До "МаМаКуин Светкавицата" - Приятно Моренце! Къде ще ходиш? На колегите им прати много по-здрави, а за снимките - ще чакам Simple Smile

# 954
ами не се получи, ама кво да правя-исках да споделя! Embarassed

# 955
tuningmania аз не се заяждам не си ме разбрал добре с много добри чувства го казах !  Grinning

# 956
tuningmania в петък ядем мъже   newsm03 newsm53 smile3508 rotfImbo

# 957

ros4о ще се разкуткудякаме от толкова яйца. Дай нещо като месце, например

# 958
До "Елисавета" - И аз не се заяждам, което не пречи да не разбирам скадалите във темата!

До "VK" - Уф - разгеле.. значи аз съм извън опастност.. защото ако бях вкусен, нямаше да съм тук сега Simple Smile

# 959
До tuningmania , аватара ми е супер, ако не ти харесва -не гледай!

Общи условия

Активация на акаунт