Лакове OPI.... и други марки

• 70 502
  • 557
  •   1
Отговори
# 480
Марката се казва Seche и се чете Сеш, за Бога ooooh!

# 481
  • Варна
Марката се казва Seche и се чете Сеш, за Бога ooooh!

Едва се сдържах  Peace

# 482
А продават ли се в България момичета и ако е да,къде?

# 483
  • София
Мерси, момичета, явно ще тествам Seche.  Flutter  Hug

# 484
Като сме подхванали темата за топ лаковете, ето този също е много хубав:

# 485
Исках да ви питам, дали ви е се е случвало-имам мног идиоски проблем с лаковете Опи, всички нови лакове, кото си купя след едно или две ползвания, не могат да се отворят повече, или се отварят много трудно. Аз определено им пазя ръбчеата чисти от лак, но не знам защо с еполучава, някои от тях се отваря сллед една две седмици , я някои стоят по един месец и след упорито натискане ги отварям. започвам да симисля ,че ги затягам много, но пък ако ги оставя хлабави ме страх да не изсъхнат....някои с подобна ситуация....? Shocked

# 486
С нови лакове специално не ми се случва...

# 487
Исках да ви питам, дали ви е се е случвало-имам мног идиоски проблем с лаковете Опи, всички нови лакове, кото си купя след едно или две ползвания, не могат да се отворят повече, или се отварят много трудно. Аз определено им пазя ръбчеата чисти от лак, но не знам защо с еполучава, някои от тях се отваря сллед една две седмици , я някои стоят по един месец и след упорито натискане ги отварям. започвам да симисля ,че ги затягам много, но пък ако ги оставя хлабави ме страх да не изсъхнат....някои с подобна ситуация....? Shocked
С топ лака имах същия проблем с доста зор успях да го отворя.

# 488
  • Габрово
Момичета, страхотни сте!  bouquet Благодарение на вас си намерих (и поръчах естествено Joy) най-любимия ми червен цвят:

Незнайно защо повечето червени цветове много бързо започват да се лющят отпред, а този издържа седмица и нещо, което за моите нокти си е постижение! Много отдавна си търсех точно такова перлено кърваво червено и сега го чакам с такова нетърпение! smile3539 След колко време горе-долу пристигат пратките?
За протокола: доволна съм от лаковете на Опи, но не смятам, че са нещо крайно невероятно - за трайноста на лака мисля че са важни самия нокът и основата. Много харесвам дизайнерската серия, онези холограмните Heart Eyes Имам един от тях и смятам много скоро да се сдобия с още някой цвят!

# 489
  • Варна
С топ лака имах същия проблем с доста зор успях да го отворя.

Много често ми се случва това с OPI, някои се е налагало с клещите да ги мъча, с други лакове - не.

# 490
Излезе и дизайнерската серия за 2008 - http://opi.com/DesignerSeries.asp

# 491
  • Варна
Този Top coat с диамантения прах ми е интересен, и другите цветове са хубави  Peace

# 492
Излезе и дизайнерската серия за 2008 - http://opi.com/DesignerSeries.asp

цветовете са много готини  Peace

# 493
Харесва ми вторият на горния ред DS 026 и топ лака.

# 494
  • Belgium
Момичета чудя се между два нюанса на розовото от индийската колекция на OPI.

Този: I'm india Mood for Love и този: ElePhantastic Pink

Някой, който ги има може ли да ми каже как стоят на ноктите?

Общи условия

Активация на акаунт