Лакове OPI.... и други марки

• 70 748
  • 557
  •   1
Отговори
# 120
Лаковете на OPI бързосъхнещи ли са? Трябват ми такива лакове, защото нямам време да чакам. Харесват ми и на мен фуксията на Ести и другият розов на OPI.

А то има ли още не бързосъхнещи? newsm78

# 121
На мен О Пи Ай хич не ми издържат - максимум по 2 дни. Много ми харесват цветовете им  в червената гама - имам доста от тях. Най-доволна съм обаче от лаковете MAC - цветовете, блясъка, издържа ми поне 10 дена!

# 122
Лаковете на OPI бързосъхнещи ли са? Трябват ми такива лакове, защото нямам време да чакам. Харесват ми и на мен фуксията на Ести и другият розов на OPI.

А то има ли още не бързосъхнещи? newsm78
Има да. Повечето марки са такива. Ползвам едни от 2 лв. на Мейбълин, те са много бързо съхнещи, затови ги ползвам само тях.

... Най-доволна съм обаче от лаковете MAC - цветовете, блясъка, издържа ми поне 10 дена!
Откъде купуваш лакове МАС и въобще тяхна козметика?

# 123
  • София
Ето малко от гамата цветове на лакове Orly, има жестоки.  Crazy

# 124
Страхотни цветове!!!

МАС купувам предимно от Щатите. Много харесвам цялата им козметика.

Кога ли някой ще ги вкара и в БГто?

# 125

Иля,това са лаковете,които гледахме на щанда на ЧИ на изложението! Нашата фризьорка каза,че били нетрайни Peace каза,че цветовете са супер,но много бързо падал,тя имала Naughty

# 126
  • София

Иля,това с алаковете,които гледахме на щанда на ЧИ на изложението! Нашата фризьорка каза,че били нетрайни Peace

Ооо, те ли са верно, тъкмо си харесах страхотни цветове ?  Thinking  Crossing Arms

# 127
# 128
  • IT
Както писах по-рано, няколко пъти съм била с ORLY и ми е траел седмица, единствената забележка към тях ми е, че бавно съхнат. Ако е по-мазна нокътната полочка(независимо от слагали се или не обезмаслител) лаковете падат лесно.Сега даже казах да ми вземат един цвят, който съм си набелязала. От тези http://www.essie.com/products/ също съм доволна.

# 129
  • София
allexa.7, тъкмо тях разглеждам.  Wink

Ето малко от лятната колекция цветове на лаковете Essie, страшно свежи и ярки.  Flutter

# 130
да

доста са им свежи цветовете Laughing

# 131
Страхотни са цветовете, искам лаааааак.

# 132
вижте в темата за маникюра  Peace  Линда работи с Есси  Hug

# 133
  • София
да

доста са им свежи цветовете Laughing

А за тези, които им идва в повече свежото, малко по- пастелни на OPI .  Laughing

# 134
индиговото е невероятно  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт