Лакове OPI.... и други марки

• 70 678
  • 557
  •   1
Отговори
# 195
Ползвам само OPI от както ходя на педикюр редовно .
Издържа ми до следващото ходене , а това обикновенно е след месец .

Влюбена съм в един цвят , но не мога да го намеря никъде - Peach to the beach  Heart Eyes.
Онзи ден си купих някакво много светло , защото ми трябва за работа , не мога да ходя с ярки цветове - Bubble bath .
Седи много нежно и има страхотен гланц ефект .  Simple Smile

# 196
  • Варна

Nepukistka, това ли е Peach to the beach  Flutter

# 197
  • София

Nepukistka, това ли е Peach to the beach  Flutter

Точно го намерих и аз, само че името му е Back to the Beach PeachWink

# 198
  • Варна
Аз за ориентир просто...който иска да си го купи ще го намери  Crazy цвета е много хубав наистина  Whistling

# 199
Иля аз съм навита да купя комплекта и да ти дам оранжевия.. а жълтия ще го продам на някои... може такава система да напраим?
Иначе от лакчетата на ОПИ съм много доволна. Бях на море за 3 дена , копах пясъчни дупки , по цял ден бях по пясъка, дърпах шезлонги.. педикюра не ми е мръднал грам.. а на ръцете само леко се е захабил в..но то е нормално от този пясък..

# 200
работя с ESSIE и съм много доволна, това е лятна колекция
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6435277
На тази снимка са моите ръчички с новата ми ноктопластика.  Flutter
Иля страхотен маникюр  Peace

Иля,маникюра ти е разкошен! Hug

# 201
Ммм да много е готин и летен  Peace

# 202
  • София
Мерси, момичета !   bouquet

# 203
Иначе от лакчетата на ОПИ съм много доволна.
А каква основа ползваш?На ОПИ или друга марка?И ползваш ли основа изобщо?Чудя се проблема да не ми е в основата newsm78

Момичета,кой от вас ползват и лак и основа на ОПИ????Дали задължително трябва да си с основа на ОПИ,ако лака ти е на ОПИ,за да е издръжлив?Или основата може да е друга Hug

# 204
  • София
Иля аз съм навита да купя комплекта и да ти дам оранжевия.. а жълтия ще го продам на някои... може такава система да напраим?

Бебе ефи, аз искам и цикламения и то няма как да стане.  Blush Tired

# 205
Иля Бих ти дала и цикламения.. ама някак си.. тоя жълтия... не мога да се преяля за него.. имам доста жълти неща..ама някак си.. пфу..ама то дори не е на оферта..да е по ефтино като ги купуваш комплект.
  РЕ   За основа нищо не ползвам, направо се мацам с лакчето и след това слагам един топ лак дето си го взех за 2 лева и ми стават ноктите много лускавки, но дори да са ми ноктите без лак, точно преди да се лакирам си ги почиствам с лакочистител, за да ми се обезмасли нокътната плочка.

# 206
  РЕ   За основа нищо не ползвам
мерси, мила   bouquet значи проблема е в лака ми:(Ще си взема нов Crossing Arms

# 207
  • София
Иля Бих ти дала и цикламения.. ама някак си.. тоя жълтия... не мога да се преяля за него.. имам доста жълти неща..ама някак си.. пфу..ама то дори не е на оферта..да е по ефтино като ги купуваш комплект.

И аз не мога да се възприема нещо с това жълто, иначе е страхотен, наситен, ярък и с много блясък и другите цветове са такива.
Не е по- евтино като са комплект и по- отделно са пак по 17 лв.
Но докато не излезе новата колекция, което е след 2 месеца, нямало да се продават отделно лаковете.  Tired

# 208
  • Варна
Този е по хубав и е бързо съхнещ  Peace

# 209
  • Варна
Този е по хубав и е бързо съхнещ  Peace

този ползвам аз... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт