Лакове OPI.... и други марки

• 70 570
  • 557
  •   1
Отговори
# 240
  • IT
много е хубав този на Essie, OPI имат подобен цвят, мисля да ме лакират с него-крака и ръце.

# 241
  • София
много е хубав този на Essie, OPI имат подобен цвят, мисля да ме лакират с него-крака и ръце.

allexa.7, я покажи този на OPI, не съм виждала такива техни неонови цветове, а си търсех.  Thinking

# 242
Аз също много ги харесвам лаковете OPI, ама преди един месец попаднах на един лак Very Vernis /Pine-apple/, струваше 2.50 лв. Доволна съм, много е траен и цветът е плътен.

# 243
Имам маслото на ОПИ, но още не съм стигнала до него, в момента ползвам http://www.creativenaildesign.com/Products/Product.aspx/1124 и съм много доволна.

# 244
  • Варна
Видях в сайта на OPI, че предлагат продукти за тяло...някой ползвал ли е нещо за тяло  Crazy

# 245
Аз!
Ползвам лосионите AVOJUICE за цяло тяло (макар, че са за маникюр).
Много ми харесват, само дето сега взех един Жасмин, дето мирише по-силно от парфюма ми. Подарих го на майка ми, задушава ме направо.
Този, Японските градини, е с по-деликатен аромат, май пак такъв ще си купя.

# 246
  • Варна
Аз!
Много ми харесват, само дето сега взех един Жасмин, дето мирише по-силно от парфюма ми. Подарих го на майка ми, задушава ме направо.
Този, Японските градини, е с по-деликатен аромат, май пак такъв ще си купя.

ей супер...значи си доволна като цяло от нещата, които си пробвала за тяло... Flutter
а аромата освен, че е силен траен ли е... Rolling Eyes

# 247
Пффф, какво си приказваш! Силен, траен... Все едно съм се поляла с Angel на TM (аромата на Жасмина е направо 1:1 с него).
Ефекта е страхотен - ръце, крака стават сатенени.

ето го: http://www.opi-bg.com/UsersFiles/Images/av876_20oz_jasmine.jpg

# 248
  • Варна
ми супер...ще си взема значи...още днес май ... благодаря   bouquet

# 249
  • IT
allexa.7, я покажи този на OPI, не съм виждала такива техни неонови цветове, а си търсех.  Thinking
-трябва като отида в салона да му видя името, защото в шишето изглежда даже малко смотано.Измолих мойта приятелка да ме вземе като пазарува гелове да си купя и аз на Essie-не че се лакирам в нас, ама така да си имам, ако случайно ми се наложи.

# 250
  • София
-трябва като отида в салона да му видя името, защото в шишето изглежда даже малко смотано.Измолих мойта приятелка да ме вземе като пазарува гелове да си купя и аз на Essie-не че се лакирам в нас, ама така да си имам, ако случайно ми се наложи.

Ако се сетиш, го провери наистина като ходиш пак, мерси, allexa.7 !  Wink

# 251
Здравейте момичета.И аз от доста време търся да си купя лакове на OPI но нещо не ги намирам.Някой знае ли къде във Варна мога да ги намеря?
По салоните и мен ме лакират с OPI и съм доволна.А за трайността ,еми дори и две-три седмици да е траен аз ще го изтрия още преди да е изтекла първата  Laughing обичам често да си го сменям затова не ми трябва по-траен от седмица лак.

# 252
Аз!

eta , това дали е същото? Ако е същото да си го поръчвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  изглежда да е такова   newsm78

# 253
ми супер...ще си взема значи...още днес май ... благодаря   bouquet
миличка,ще дадеш ли отзиви ,като си го вземеш HugЩе чакам,че и аз се замислям за едно такова  Crazy

# 254
  • Варна
Здравейте момичета.И аз от доста време търся да си купя лакове на OPI но нещо не ги намирам.Някой знае ли къде във Варна мога да ги намеря?
По салоните и мен ме лакират с OPI и съм доволна.А за трайността ,еми дори и две-три седмици да е траен аз ще го изтрия още преди да е изтекла първата  Laughing обичам често да си го сменям затова не ми трябва по-траен от седмица лак.

В магазинчето до кафе Делфин, до църквата на Ленин. Продават опи, арт деко, бельо, бански и разни други нещица

Общи условия

Активация на акаунт