Лакове OPI.... и други марки

• 70 835
  • 557
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета Hug
Аз също съм фенка на О.P.I . Даже днес си закупих още 3 лакчета Grinning. Направо ги обожавам. Също съм много доволна и от Christian Dior, по-точно от тези:

# 256
  • Варна
Не можах да си го взема днес, но утре ще се постарая да не пропускам  Crazy
иначе и аз от това магазинче до делфина си ги купувам нещата на OPI...за толкова малко магазинче е доста добре зареден  Whistling

# 257
  • Варна
Не можах да си го взема днес, но утре ще се постарая да не пропускам  Crazy
иначе и аз от това магазинче до делфина си ги купувам нещата на OPI...за толкова малко магазинче е доста добре зареден  Whistling

Така е, дори и да е свършило нещо бързо попълват липсите

# 258
Да, омекотява, дори буквално свива кожичките. Подхранва и самият нокът.

Ето какво намерих за него:
"Възстановява влагата и мазнината   на сухите и белещи се нокти и кожната гънка чрез антиоксиданта Витамин С, A , B1,B2,D2, олио от авокадо,слънчоглед и сусам , аминокиселини. Идеално за употреба при сухи и загрубели лакти."

Нанасям вечер, преди лягане, сутрин съм с нови ръце!
Благодаря,това исках да знам  Hug

# 259
  • София
Здравейте, момичета Hug
Аз също съм фенка на О.P.I . Даже днес си закупих още 3 лакчета Grinning. Направо ги обожавам. Също съм много доволна и от Christian Dior, по-точно от тези:
На Диор лаковете са много добри.На мен ми харесват повече от Опи. Simple Smile

# 260
  • Paris
Лака в средата ще стои страхотно на тен.

# 261
  • Варна
Ау, искам ги тези лакчета на Диор Whistling...а това вътре брокат ли е или само така изглежда  Thinking
mecheto, а ти имаш всички тези лакове ли...в комплект ли е продават...откъде ги купи  Crazy

# 262
  • София
АЗ си харесах тези цветове на лаковете Диор.  Flutter

mecheto , а перлени ли са лаковете ?  Thinking

# 263
  • София
Търся бял лак. Да се нанася равномерно, да не става на черти и петна, да не прозира и да не стои като блажна боя на ноктите.

# 264
eta , това дали е същото? Ако е същото да си го поръчвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  изглежда да е такова   newsm78

Същото е!
Кокосов орех и пъпеш имат в салона, ухае на бонбони Рафаело  Crazy Внимавай да не те хруснат някъде  Laughing

Точно на Делфина има много голямо разнообразие на OPI, в Бюти Зоната в МОЛ-а не е чак толкова заредено.
А и там не можеш да разчиташ на светлината за да избереш цвят - последно избирах цикламено-червено, навън излезе тъмно-червен цвета.

Аз вчера си взех бързосъхнещ Топ-лак и ексфолиант за почистване на кожичките .

# 265
  • София
eta , а каква им е цената в Бг на тези млека за тяло ? 

Сега ги гледам в Саса, 200 мл. за 8,5 $.

# 266
AVOJOICE 200ml е 24лв, голямата разфасовка 600мл е 44лв.

Значи в Саса цената е супер!

# 267
  • София
AVOJOICE 200ml е 24лв, голямата разфасовка 600мл е 44лв.

Значи в Саса цената е супер!

Мерси, eta, ще ги тествам със сигурност, лосионът Японски градини си харесах.  Crazy Hug

# 268
Същото е!
Кокосов орех и пъпеш имат в салона, ухае на бонбони Рафаело  Crazy Внимавай да не те хруснат някъде  Laughing
Мерси ,мила Hug Ще го тествам,звучи супер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 269
Цитат на: eta
Кокосов орех и пъпеш имат в салона, ухае на бонбони Рафаело 
Това звучи вного съблазнително и аз ще го пробвам задължително.
Момичета благодаря ви че ме упътихте за делфинчето.Аз си мислех че само бельо продават там,защо ли не съм знаела за лаковете newsm78 А това лосионче дали ще го предлагат там newsm78 Днес няма да мога но утре ще отида задължително

Общи условия

Активация на акаунт