Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 593
  • 505
  •   1
Отговори
# 315
И аз чакам доклад от Нефертити. Гледам,че от вчера не е влизала. Тя нали е и на работа - може да не й остава време. Ако дълго ни държи в напрежение, трябва да издебенем някоя бургаска мама за телефона й.
Зоренце, дано. Пак казвам - вярвам, че Бог се грижи за нас и нищо лошо няма да стане. Ама явно от хормоните лесно се поддавам на параноии.
Аз докато публикувам и Ели е писала.
Елинце, и мен това най-ме афектира - че бебето е било здравичко и доносено. Просто така да го изпуснат... Стана ми страшно, защото съзнавам, че гаранция никога няма. Не че съм си го мислила де.  Sad

Пък за плетенето -айде сега да ви разсмея малко, щото тези дни само ви тревожа. Когато бях бременна с Вики реших, че като добра бъдеща мама ще му оплета нещо. Купих си списание с бебешки моделчета даже. Mr. Green Харесах модел и купих прежда. Ми после? newsm78 Мама ми показа как стават нещата. И аз супер амбицирана се захванах с къртовски труд. Не се отказах и не ми писна. Резултатът - за няколко месеца плетене имах почти цяла бебешка жилетка. Общо вероятно към не повече от 40кв.см.  hahaha hahaha hahaha Ама Вики не изчака да я довърша - то ако беше изчакал сигурно в 11-ия месец трябваше да се роди. Та мама я завърши за ден. Embarassed Така приключиха опитите ми за плетене. Mr. Green

# 316
Много кошмарно е случилото се с приятелката ти, Слънчо.  Cry
Но моля Другарко, ще те замоля и аз като Лилибон да не се подлагаш още известно време в ролята на добър слушател. Вярвам, че си успяла да помогнеш поне мъничко на твоята приятелка, но си си вкарала още един ужасен филм в главата. Ако е възможно, и нета да не ръчкаш много бих те замолила, но така ще те изтървем от поглед и съвсем ще я закъсаме. Hug И да си знаеш, че винаги съм те давала за пример за жена-мечта. Имаш повече таланти даже от мен г-жа стихийно бедствиеLaughing Flutter

И аз очаквам добри новини с подробности от Нефертити.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 317
Ох Светле и аз съм като теб·
Тъкмо ми дойде силата и вярата и като
 прочета подобна история и всичките ми
надежди отиват в нищото·Съжалявам за
кошмара на приятелката ти просто е ужасно·
Но ти ГОРЕ ГЛАВАТА!Всичко ще бъде наред ще
видиш Hug·
Много Hug Hug Hugза всички!

# 318
...Преди време бях споменала,че не пиша, защото ми е много мъчно за моя приятелка. Някои от вас разбраха, че тя загуби момиченцето си. Днес ми се обади и си говорихме много. Бебнцето е било здравичко, голямо и доносено - 3,600кг. но се е нагълтало с околоплодна течност и... не са го спасили. Та разказът й ми подейства като душ с вряла вода. Мен и без това ме тресе какво ще е и ще взема ли правилното решение къде да раждам. Само да кажа - никак не я обвинявам, че ми разказа подробно как са се случили нещата. Позната ми е тази нужда да споделиш, още повече, че тя знае за моите предишни истории, та е наясно, че ще я разбера. Истината е , че тя е силно момиче и се държи. Ама в крайна сметка само тя си знае какво й е... Както и да е - разстроих се. Cry Мен малко ми трябва сега. Такава лигла съм станала. ooooh!

Точно същото се случи и с моята бебка, беше си здрава и доносена - 3500 гр., 52 см, 1 ден след термин почина, преди раждането - нагълтало се с околоплодна течност. Напълно я разбирам, сега тепърво кошмарът започва за нея... Да се причириш със загубата на детенцето си е невъзможно. Колкото повече върви времето, толкова повече ме боли. Дано пак родя момиченце!
Съжалявам за тъжното отклонение! Сигурна съм, че Светлето ще има най-здравото бебе в света! Hug

# 319
Светле, мъчно ми е за приятелката ти. Но наистина по-добре сега да не те притеснява, трябва да си спокойна.  Hug
Асе, мила, и моето беше момиченце, и аз пак си искам момиченце. Но каквото и да е няма да го върна, само да е живо и здраво, и да забременея скоро, друго не искам.

# 320
Asja пожелавам ти от все сърце да си имаш момиченце и то възможно най-скоро жал ми е за случилото се с теб
Светле,ти сега няма да мислиш такива неща забранено ти е  Naughty ммм да мъчно е заради приятелката ти ние най-добре знаем каква е болката
А моята принцеска днес и вчера е по-активна и аз много се кефя като я усещам така на шега казано гаври се с матката ми и пикочния ми мехур Laughingи само като си помисля тази малка палавница 24 см отсега ми разказва играта чудно ми е като са й дълги крачетата само 7см как ме терори така дори и да е болезнено аз й си радвам много,ама много

# 321
Аз сериозно започвам да се притеснявам за Нефертити! Защо не ни писа след прегледа в Поморие?! И не е влизала във форума... Някой има ли й телефона?

# 322
  • София
Хей, я стига с лошите мисли. Нефертити е добре и тя и бебето, няма да пишете така. Аз да се скарам.
Сигурно има ангажименти и не може да седне на компютъра. Недейте така, че и на мен малко ми трябва
и ще надуя гайдата.
Светле, много тъпо за твоята приятелка, откачам в такива моменти, но както всички знаем не можем да върнем времето назад.
А ти не се притеснявай, аз в края на бременността си живях със страха дали пъпната връв не се е увила около врата на Лора,
и какво ли е това нещо дето я държи горе освен това. Накрая бях убедена, че нещо сигурно не е наред, и не съжалявам за секциото в никакъв случай. Ами ако наистина нещо ... . Болен мозък ще съм си винаги.  Sad
Искам да си спокойна и да знаеш, че си стигнала дотук и връщане назад няма. Просто се наслади на последните си седмици от бременността, че после ще ти липсва шкембето.  Laughing На мен не ми липсва защото си го имам още, продължавам да си бременея.  Mr. Green
Цун и гун.
Нефертити, хайде на отчет миличка.

# 323
Аз да се отчета набързо и тичам да хапна,че току виж съм заслабнала. Mr. Green
Бебчо е 2,400кг. - док каза, че не е дебел, а малко едричък.  Grinning Плацентата ми е пръва степен, така че и затова съм спокойна и си има достатъчно водичка.  Peace Сърдечната дейност е нормална - 136, двигателната активност - също.
Рита , и аз като теб - та по тази причина накарах док да огледа за пъпната връв. Embarassed Сигурно съм най-откачената му пациентка.
Въпросът е в друго обаче - той каза,че с тази скъсена шийка - 60 процента, ако ми махнат конците няма да е далеч раждането, та предлага да почакам още малко - до 36-та седмица т.е. още две седмици. Ама пък от друга страна нали не е добре да започне раждане ,а те да са си там. Та ще го умуваме. При всяко положение по-рано от 35-та няма да е. Сега съм в края на 34-та, дано устискам до 36-та. Praynig

Това е от мен!
И, ох, нещо важно - понеже споделих с док, че в болницата допуснаха идеята за мома, та сега си имамснимка на мъжки полов орган. Фокусирана точно там.  Joy Joy Joy

И аз чакам новини от Нефертити!
Гуш на всички! Hug

# 324
  • Варна
Светле, ти поне се погрижи за опънатите ни нерви!  Hug Радвам се, че всичко е наред, дано успеете да вземете най-разумното решение!

# 325
Браво Светле,само така с хубави новини да края  Hug
Сигурна съм,че с Нефертити всичко е ок,сигурно няма нет и затова липсва  Rolling Eyes
Асе,пък теб като видях,че си писала и реших,че имаш нещо да ни се похвалиш  Hug

# 326
Момичета, ние с Нефертити си пишем по скайпа от време на време и днес отново й писах с надеждата, като влезе, да ми види съобщението. Сега видях, че ми е отговорил съпругът й. Писал ми е - "приеха я в болница". Само това. Късно и не ми е удобно да му пиша повече. Надявам се да е някакво дребно неразположение...  Praynig Помолете се за нея!

# 327
Стискам палци всичко с Нефертити и бебока да е ок,моля те ако се чуеш с нея или с мъжа и да кажеш как е и й предай,че има много полоителна енергия от нас  Praynig

# 328
# 329
 Praynig Praynig Praynig

Господ да бди над Нефертити и бебчо!
Много сдухано ми стана...
Ася, като имаш новини - пиши ни, не ни дръж в напрежение...

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 00:20 от svetlana_78

Общи условия

Активация на акаунт