Зоренце, дано. Пак казвам - вярвам, че Бог се грижи за нас и нищо лошо няма да стане. Ама явно от хормоните лесно се поддавам на параноии.
Аз докато публикувам и Ели е писала.
Елинце, и мен това най-ме афектира - че бебето е било здравичко и доносено. Просто така да го изпуснат... Стана ми страшно, защото съзнавам, че гаранция никога няма. Не че съм си го мислила де.

Пък за плетенето -айде сега да ви разсмея малко, щото тези дни само ви тревожа. Когато бях бременна с Вики реших, че като добра бъдеща мама ще му оплета нещо. Купих си списание с бебешки моделчета даже.
Мама ми показа как стават нещата. И аз супер амбицирана се захванах с къртовски труд. Не се отказах и не ми писна. Резултатът - за няколко месеца плетене имах почти цяла бебешка жилетка. Общо вероятно към не повече от 40кв.см.
Ама Вики не изчака да я довърша - то ако беше изчакал сигурно в 11-ия месец трябваше да се роди. Та мама я завърши за ден. 
И да си знаеш, че винаги съм те давала за пример за жена-мечта. Имаш повече таланти даже от мен

ммм да мъчно е заради приятелката ти ние най-добре знаем каква е болката
Плацентата ми е пръва степен, така че и затова съм спокойна и си има достатъчно водичка.
Сърдечната дейност е нормална - 136, двигателната активност - също.