Корместата тема - хайде на големите шкембета и на големите дупета - 2

• 22 597
  • 505
  •   1
Отговори
# 300
Светле, дано да му няма нищо сериозно на твоя Митко
Колкото до хълцането, има бебета които хълцат страшно много , има и такива които не хълцат, това да не те притеснява
Колкото до по-слабите движения на бебето, ти в коя седмица си, май е нормално вече да са по-слаби, ама за твое спокойствие питай доктора  Hug

# 301
  • София
Светле,не се притеснявай за хълцането-някои усещат всеки ден,други изобщо.А за движенията-мен Жори ме подлудяваше направо,защото през деня почти не се движеше,а уж трябвало поне по 10 движения за деня да усетя и т.н.Обаче вечер ,какви подскоци правеше и какво диво ритане.
Ти няма ли да започваш запис на тонове?
Дано на мъж ти всичко да си му е наред.И аз се притеснявам напоследък за моя,защото взе да му капе брадата-има няколко петна без никакви косми.
Нефертити,продължавам палцестискането!

# 302
Зори, малкия ти мъж ти е "одрал кожата" както обичат да казват бабите , сега остава да му подарите една сестричка, която да прилича на татко си  Laughing

# 303
  • София
оооо нямам нищо против сестричката!Дет се вика "от твоята уста в Божиите уши". Mr. Green

# 304
Светле дано при Митко всичко да се размине Praynig·
И аз мисля че в последните месеци на бебко може да му е по -тесничко и за това да
ритка по- рядко·Но най-добре говори с лекар·

# 305
Светле,дано с Митко всичко е ок. Praynig
Относно движенията,не мога да ти кажа кое е нормално защото Марти до последно беше ужасно активен,направо имах чувството,че ще ми изхвърчи от корема,той и сега си е такъв  Laughing
А с хълцането ме побъркваше,имаше дни,в които хълцаше много,така че това да не те притеснява

# 306
Айде да  кажа какво каза док- каза, че след като движенията не сам по-малко от 10 на ден няма проблем. В общи лини това са написали и много момичета от форума - аз пуснах търсачката естествено. Embarassed Утре обаче съм на преглед. Става въпрос за докторът от Селена. За хълцането ме беше срам да питам - ще си каже уж интелигентна жена,пък за кви глупости пита. Така или иначе искам да дойде утре и да мине прегледът.

Вярвам, че Бог няма да позволи нещо лошо да се случи на бебчо.

На въпросите ви: слушахме тонове веднъж само. Не знам - не съм питала колко често трябва.
В 34-та седмица съм. Знам, че е нормално да са по-слаби движенията за този период, ама до озни ден не бяха никак слаби.

# 307
Нефертити, стискам палци за прегледа. Знам, че ти е много напрегнато и нямаш търпение.  Hug Сигурна съм, че всичко ще е ок.
Светле, нормално е да хълцат и е нормално да има периоди, в които да не са много активни. Спокойно. Пери бебешорските дрешки и се кефи!  Hug

# 308
Светле ,успех утре на прегледа  fingerscrossed.
Бог ти изпрати достатъчно изпитания !Сега вече идва ред на щастливи мигове за теб .Вярвам в това !

# 309
Светълче, много си сладка - да знаеш Hug!
Не се притеснявай, всичко ще е наред.Не само Господ, ами и ние бдим над теб - няма как да ти се случи нещо Peace!

Нефертити, имаш стиснати палци и от мен Peace!

# 310
Светълче, Бела хълцаше по 6-7 пъти на ден за по няколко минути. Направо ми беше жал за нея. Сега пак си хълца. Особено напоследък се опитва да "приказва" и обикновено се разхълцва яко. За движенията са ти казали- при някои движенията намаляват към края. При мен до последно подскачаше здравата. Всяко бебе е различно. Като мърда-зашо мърда, като не мърда- защо не мърда. Нямаме угодия и това си е Hug Hug Hug Стискам палци Митко да е ОК!!!

# 311
Светле, малко късно се включвам в темата, дано бебчо вече да е благоволил да си размърда дупето за твое успокоение. Все пак ще ти напиша каквото ми казваха на мен тук за ритниците...Значи, ти си знаеш по кое време най-често е активно бебето - примерно вечер. Хапваш си нормалното ядене за това време на деня - да кажем вечеря - и лягаш в позата, в която най-често си го усещала да мърда. Трябва да има най-малко 6 движения за 2 часа - броят се и ритници, и превъртания. Може да се пие нещо студено, също помага за събуждане. А пък другите методи ти си ги знаеш - моята девойка сигурно цял живот ще мрази "Hotel California", без да знае защо, ама тази песен имах на плейъра  Mr. Green Тук един път като се бях шашнала, отидох в болницата - беше надвечер - и ми направиха запис на тонове. Беше споменала, че имаш приятелки в АГ отделението ви - дали няма да ти съдействат за един запис, ей така, за твое успокоение?
Нефертити, стиснатите палци ги имаш и от мен.

# 312
 Бебчо снощи си се размърда както трябва, така или иначе довечера съм на доктор.  Peace
Благодаря  ви за подкрепата и успокоението.  Hug
Ама пак ми сдухано.  Sad Преди време бях споменала,че не пиша, защото ми е много мъчно за моя приятелка. Някои от вас разбраха, че тя загуби момиченцето си. Днес ми се обади и си говорихме много. Бебнцето е било здравичко, голямо и доносено - 3,600кг. но се е нагълтало с околоплодна течност и... не са го спасили. Та разказът й ми подейства като душ с вряла вода. Мен и без това ме тресе какво ще е и ще взема ли правилното решение къде да раждам. Само да кажа - никак не я обвинявам, че ми разказа подробно как са се случили нещата. Позната ми е тази нужда да споделиш, още повече, че тя знае за моите предишни истории, та е наясно, че ще я разбера. Истината е , че тя е силно момиче и се държи. Ама в крайна сметка само тя си знае какво й е... Както и да е - разстроих се. Cry Мен малко ми трябва сега. Такава лигла съм станала. ooooh!

# 313
  • София
хей Нефертити,отчитай се вече,че се притеснявам.От вчера дебна за резултатите от прегледа-дно всичко е наред! Praynig
Светле,съжалявам за приятелката ти. SadТи обаче не мисли глупости,ти си изстрада достатъчно,сега е време да си щастлива! Hug

# 314
  • Варна
Светле, не си лигла - уязвима си. И точно в момента не му е времето да се вторачваш във всички възможни проблеми! Много ми е мъчно за приятелката ти, ей така да си отиде здраво бебе - без нищо!  Sad
Но не е момента да ти разказва подробности. Сега имаш нужда от спокойствие и как да го нарека - душевна хигиена.

Мисля, че в рамките на месец и половина можеш да си позволиш да наложиш контрол на входящата информация. По-скоро мисли при кого и къде ще раждаш. Плети, рисувай, гледай красиви картинки, въобще глези вътрешното си аз. Simple Smile

Чакаме новини и от твоя преглед, и от този на Нефертити.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт