Миналото лято бяхме на море,а днес АПРИЛки сме с бебе на ръце!

• 13 067
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Добро утроооо
Сисее глистите както каза ВаняМ са като малки бели червейчета и ърдат,а и при топлкова пухкаво детеце като Дани не очакжаи да е това,пък и при положение че са само на мляко  не ми се вярва,много са и малки за глисти  така че не се притесняваи по скоро е таи слуз закоято говоим,ама това не трябва също да те притеснява.
 Ей момичета има ли някои които пуши?аз едвам се сдържам,не че много се сдържам щото само викам на моя мъж "дай да си дръпна дай да си дръпна" егати работата почти година не съм пушла а сега ми иде да претрепя някого за една цигара?
Аиде отиваме да се приготвяме!

# 211
Браво, pinit, браво   Hug  Hug И аз да те питам като сисее-дай повече инфо!

# 212
Добро утро!
Ама и аз съм една голяма бяла птица. Това за очите не се казва нистагизъм или каквото съм написала/голяма съм кръстница/ , а нистагъм. Съмненията се породиха от някакво трепване на очите. ама само тя го забеляза. В смисъл нито джипи, нито очния като ходихме на 50дни.
Голди, на мен док ми каза да отида на очен между 4 и 6 месец защото можело и да изчезне. Така и смятам да направя и ще се опитвам да не се шашардисвам ама лесно се казва...

# 213
Момичета не пиша повече защото не искам да досаждам.Като ви чета всяка от вас си има по нещо което я тревожи.Ами термина ми е на 12.03 за сега всичко е наред но ми предстоят много изследвания заради предното ми бебче но този път се надявам да преодолея страхът с помоща на мартенските мами и вашата също и накрая да гушкам и аз едно здраво бебче.

# 214
  • Някъде на път....
pinit, честито, мила!  Hug Толкова се радвам!  Hug
Еееей, ама много хубаво!  Peace Чак и на мен ми се прииска да съм пак бременна......  ooooh!

# 215
Момичета аз ще съм по-отрано в Борисовата. Ако някой има път натам да звънка - 0888 859 333

До скоро Grinning

# 216
пинит, как ще досаждаш? Shocked Пиши и при нас от време на време. Мисля за теб, само бъди спокойна и всичко ще се нареди Peace Hug Heart Eyes

# 217
Добро утроооо
Сисее глистите както каза ВаняМ са като малки бели червейчета и ърдат,а и при топлкова пухкаво детеце като Дани не очакжаи да е това,пък и при положение че са само на мляко  не ми се вярва,много са и малки за глисти  така че не се притесняваи по скоро е таи слуз закоято говоим,ама това не трябва също да те притеснява.
Ааа , не Ваня ,аз го казах  hahaha
Че съм виждала такива гадове навремето  на моето куче

# 218
  • София
Сисе,покажи памперса на доки.А ако искаш, за твое успокоение пусни малко аки за изследване.Макар че не виждам откъде, Дани ще хване глисти newsm78. newsm10
Пинит,ЧЕСТИТО newsm51!ЖЕЛАЯ ТИ НАЙ-СПОКОЙНАТА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ,А НА ФИНАЛА НАЙ-СЛАДКОТО,ЗДРАВО И КРОТКО БЕБЧЕ!

Акварел,да си избиеш от главата тези глупости за "лошата майка"!Като гледам Габи,хич не ми прилича на нещастно хлапе!А се е задъхала,защото като им покриеш лицето бебчетата ги е страх и сдържат дъха си smile3521!Ела да видиш Криско,като трябва да слизаме по стълби...направо спира да диша от ужас!Много страшни тези стълби newsm53

# 219
Добро Утро! Hug Hug Hug Ми що не спите бе , ей непоослушници...? Не мога да ви изчета!!! Mr. Green

Ей, като прочетох за pinit ми стана едно такова хубавооо Joy Joy Joy! Честито мила и много лека и безпроблемна бременност и най- хубавото и здраво бебче да гушкаш ти пожелавам и аз! Hug Hug Hug

Goldie ти си .... нямам думи- шапка ти свалям!  bouquet

А сега да се скарам малко- к'ви глисти, к'ви пет лева....? Close Сисе я не се панирай- няма му нищо на детето, кат тръгне по детски ясли и градини тогава може да се зачудиш (недай Боже) над такъв проблем!
И сега се сетих- вчера никой не ми каза за играта на Pampers! Shocked дайте инфо бе момичета! Rolling Eyes

А на колежките -кърмачки не се стряскайте така, че ще вземе да ви секне кърмата Mr. Green-пази Боже- няма нехранителна и рядка кърма. Ми то Стефчо папка до пръсване, ама ей го на 500 гр качил последния месец.... Shocked Не се плашете, че става една верижна реакция- да не ти е работа.... ooooh!
Айде лек и спокоен ден от мен и по- ведро го давайте!
Ако пък ви е зор си пуснете ей таз песничка : http://www.vbox7.com/play:a32a141f  Heart Eyes

# 220
ПОМОЩ
ужасно ме болят ръцете от тоа непрестанно цедене.Искам да си купя електрческа помпа.На авент е 285 лв със 100 нещо допълнштелно който не ми трябват.На нук е 120 лв.Има ли някой информация къде в софия мога да си я купя но да има гаранция защото в плевен я продават без гаранция.

# 221
  • София
ПОМОЩ
ужасно ме болят ръцете от тоа непрестанно цедене.Искам да си купя електрческа помпа.На авент е 285 лв със 100 нещо допълнштелно който не ми трябват.На нук е 120 лв.Има ли някой информация къде в софия мога да си я купя но да има гаранция защото в плевен я продават без гаранция.

Не знам от къде можеш да я купиш, но някъде във форума четох мнение, че електрическите помпи били като уред за инквизиция. Аз лично не съм ползвала, но те съветвам първо събери мнения доколко е удобна тази помпа, за да не си дадеш парите напразно.
Малката започна ли да се храни по-добре?

# 222
Абе да няма пак "Криза в растежа"??? Дани иска да цока през 1,5-2 часа и денем и нощем и не е просто жаден,а сие баш гладен!Имахме един такъв перидо май пак сме така Thinking
Момичета за тези глисти моя мъж само ми вкарва параноии....егати...така се ошашках,още не ми е минало де,докато педи не види NaughtyТя живее тука до нас....май ще търча в тях с одрискан пампер в ръка Mr. Green

pinit бебчо ще е моята зодия...много хубав месец е Март PeaceДогодина ще получиш най -хубавия  подарък  за 8-ми март:blush: В никакъв случай няма да досаждаш!Ние може да си имаме грижи и проблеми покрай бебетата,но твоите бременни трепети и емоции ще ни връщат няколко месеца назад Peace

Играта на Памперс приключи...който сварил да си чака играчката -ще ви я донесат на 100% /нашия жираф е мн. хубав и интересен...аз ще си играя с него докато Дани порастне достатъчно Mr. Green/

Вижте в каква рамка го изтипосах такъв ухилен!

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 10:48 от sisee

# 223
ПОМОЩ

Аз ползвам електрическата помпа на Medela и съм изключително доволна Peace Продава се в Малечко и струва около 120 лв.

# 224
Сисе,покажи памперса на доки.А ако искаш, за твое успокоение пусни малко аки за изследване.Макар че не виждам откъде, Дани ще хване глисти newsm78. newsm10
И аз така мисля! Все пак ако е било инцидентно, може би няма нужда да се притесняваш, но ако пък се повтори, по-добре питай док Peace

Сисе, наистина може да е криза на растежа. В същото време в жегите май им се цока повече на децата Thinking
Да имаме кърма, пък като им се цока, шъ им даваме Mr. Green

Да ви питам, че забравих - вие давате ли флуор за зъбките?  newsm78

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 11:07 от ЛУРДЕС

Общи условия

Активация на акаунт