Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете за сватбата на Zahera?
Какви са мненията за гинеколозите д-р Димитров и д-р Томова?
Какви са преживяванията на потребителите на форума с различни гинеколози?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете за сватбата на Zahera?
-
Какви са мненията за гинеколозите д-р Димитров и д-р Томова?
-
Какви са преживяванията на потребителите на форума с различни гинеколози?
Потребителите споделят различни преживявания с гинеколози. Някои изразяват доверие в д-р Димитров и д-р Томова, докато други споделят истории с други специалисти, като например д-р Марков. Има и случаи на разочарование от определени лекари, което подчертава важността на избора на подходящ медицински специалист.
-
Какви са мненията за ранния скрининг по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на потребителите на форума с различни видове прегледи по време на бременност?
Стискам палци!
щом е добре и мърда нямаш поводи за тревога

много се радвам, че всичко е наред при теб. А и сватба ще правите, супер!
Пожелавам ви най-хубавата сватба, ще бъдеш най-хубавата булка и приятно изкарване на медения месец, лека и безаварийна.

май понякога +/- 1-2 седмици се бъркат тия д-ри. 
учудващо,защото все пак резултата от БХС е 1:92 от нормален за годините ми (30 г.) 1:909.Тоест рискът е 10 пъти над нормалните
граници.А пък докторката щяла да прецени дали има нужда от амнио.Много ми е чудно
Чудя се дали да се запиша на училище за бременни... може би в Св. София. Някоя от вас интересувала ли се е и въобще ми е интересно да разбера какво мислите по въпроса. За сега чао от мен