да добавим български привкус на арабската магия-урок 77

• 22 572
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Лили   

ами  харесва  ми  брадата  му  ,гърленото  ррррррр  което  казва  и   най  вече  това  че  като казва  нещо  го  изпълнява  Peace

а  и  тя  Африката  само  на  танци  и  гримове  и  флирт  се  е  отдала  Sick  а  той  жените  ги  забулва  с  черни  чаршафи ,  праща  синовете  да  се  обучават  като  убийци     и т  н  и  т  н 

Това  е  нищо  повече      Честна  пионерска  Hug

ти  ако  понаучи  малко  повече  арабски  щеше  сама  да  се  убедиш  а  ако  ме  баннат  ти  ще  си  виновна 
 Joy    Joy    Joy

Кате  с  хапчето   ами  дадох  му  го   Confused половината  се  стопи  в  устата  половината  го  сгризка  Mr. Green  дано  да  не  получи  някое  усложнение  Praynig

Ааааа,момичета:много поздрави от Мухсина!!!
Тя е добре,алхамдулилла,много е заета и рядко влиза тук,но не ни е забравила Grinning

ес   саляма  Да  е жива  и здрава

# 256
svear -моля ти се,няма причина за бан Wink

Политиките ме интересуват на ниво ,,обща култура,,
Но само като знам,че Хизбула е шиитска групировка-и автоматично ги слагам в ,,друга категория,,относно религията,а това е важно за мен.Предубедена съм тоест Simple Smile
Ех,няма я Дуа да ми обясни...

Наира-банския от Турция ли е?Звучи добре както си го описала не,че ми е спешно:до нас има плаж само за жени,но чак след Рамадана ще хващам тен,а гмуркането иншаАлла другата или по-другата година Grinning.

Вижте сега моя съпруг с какво инфо ме подразни:нов квартал в Александрия,виж казва къщите Close Crossing Arms и после ме пита защо искам къща,а не апартамент #Cussing outМъже! Crossing ArmsВижте и вие,тази си харесах #7:
http://www.alexwestegypt.com/

# 257
Другарче той Араш е от иран и аз харесвам как пее.Дала много хубави снимки Раянчо наистина е много пораснъл.И аз бях така когато бях в Пакистан жегите ми действаха много много зле накрая получих и алергия пих антибиотици и бях на инжекций и пак не се оправих цялата бях в пъпки и доктора ми каза когато се прибера в България тогава ще се оправя и наистина тук ми мина на втория ден сега съм щастлива че моето второ посещение в Пакистан ще бъде зимата и няма да имам проблеми добре че отложиха сватбите за зимата. Деси пожелавам ти приятно изкарване в България.Тони браво че Тарик харесва градината много съжалявам за колата дано да я намерят. Praynig Praynig.Не мислех че в Канада става така.

# 258
Привет момичета,слагам сутрешното кафе,че пак осъмнах на компютъра.През деня съм доста ангажирана и нямам време да се включвам,но вечер ви чета с интерес.
Old , добре дошла отново Hug.Много интересно разказваш.
Теди,ако нямаш в момента кой да ти изпрати от там,поръчай чрез http://www.bgshopper.com/
svear,браво ,че все пак си успяла да дадеш хапчето.Тук би трябвало да има 400мг. поне на някакъв сайт за цени на лекарствата, който открих има.Ако Катето не успее да се свърже,утре ще опитам да открия. Hug
Кате Мар.,голям проблем са детските площадки при нас.Мръсни,неподдържани и със счупени и опасни уреди.Добре ,че моите карат колела ..иначе наблизо имаме парк,през два блока.Често ходим през деня,но вечер всички си изкарват кучетата там и децата ги е страх.Искам и аз като Лили в Канада...Като гледам площадките на които играе Тарик..
Тони и на нас са ни краднали кола.Разбирам те напълно,работиш,работиш и ги сипеш на някой безделник в джоба,ама да сме здрави.. Hug
На всички  Hug

# 259
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ И АЗ КАТО МАГДЕТО НЕЩО НЕ МОГА ДА ЗАСПЯ.ХАЙДЕ И ОТ МЕН СУТРЕШНОТО КАФЕ И ЗАКУСКА.ЖЕЛАЯ ПРИЯТЕН И УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ.

# 260
Добро утро!! Как сте?

Хайде от мен и по едни портокалов сок:

Мене ме боли корема от смях - от вчера мъжът ми се е заел да ме разсмива и добре се справя, ама аз не мога толкова да се смея. Алхамдулилла, че е весел и където ходим - гледа да се запознава и да е център на вниманието ... как иначе  ooooh! ooooh!. Вчера за нещо, което аз уговарям - за проекти за 1 час, седяхме почти 4 часа, но резултата беше добър. Joy Какво ги въртя, какво ги мота хората, но имаха да платят за проект, за пръв път платиха авансово!  Shocked     

Да е жив и здрав, много е настоятелен.

МагдеHug Hug а Яси има ли си колело, ако не - дай леля Катя да му купи.

За лекарството питах и писал на светлето на лични.

саратед, а близначките как са? Рождените дни къде ще са? Да се обадим в Хилтън отсега? 

Лек ден на всички!

# 261
Сабах ел еща! (това Лили ще го разбере)
Лили,искам и аз в Алекс Уест,какви къщички само...и колко близо до морето.Аз нали съм си луда,веднага погледнха какви свободни работни места имат,но искаха да пратиш запитване,нямаха ги обявени  Thinking Изобщо не се чуди между къща и апартамент.Предимствата на къщата са неизброими, особено като си с деца.
Права си,че с дългите мигли са от южната част,разконспирира саидитата набързо  Mr. Green
Магде,Рени,Кате,здравейте и вие,мерси за кафето и закусчицата.Аз кафе не пия,но си представих,че е чай.
Тоя Араш и аз на няколко пъти го хващам да пее по телевизията и даже снощи,докато ви пишех,ми попя...та сега ще се поровя из нета за още.
Тони, съжалявам за колата.Дано да сте имали застраховка.И аз имам роднини в Монреал,преди живееха в Алжир,после в Тунис и от 5-6 години са в Канада(иначе са от Бургас).Ще взема да ви дойда на гости  Mr. Green
Спорен ден на всички!  bouquet

# 262
Олдспот, лисица такава, не се измъквай така!   Laughing

# 263
О,Катенце,добро утро и на теб!
Не се измъквам,но не искам да завземам пространството...скромна съм,дето има една дума  Embarassed

# 264
айде без излишна скромност  Mr. Green 

ЗА любителите на котки :  http://vbox7.com/play:0859cb47

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 10:43 от Шилан & Шиар

# 265
Привет, момичета!
Кате, развесели ме с тази котка. Много й се смях Laughing
Олдспот, чак сега разбрах защо момичетата те нарекоха Шехерезада. Някъде съм изтървала началото на разказите ти преди време, но сега съм от феновете. Удоволствие е да чета. Занимаваш ли се с литература, с писане въобще? Имаш страхотен стил.
Чакам с нетърпение следващата част  bouquet

# 266
Здравейте момичета!  Hug

Не съм ви изчела подробно. Този ред нещо ме гони мързела.

Тони, съжалявам мн за неприятностите. Знам как се чувства как се чувства човек след като е обран. Дано го намерят крадеца.  Praynig

Кате  Joy Joy умрях от смях като я гледах тази котка...сякаш видях себе си.  hahaha

Ще пиша пак по някое време. Много прегръдки на всички ви!  Hug

# 267
Water Lily аз такъв бански пробвах в турция и от си беше,но и там си има плажове за жени . Повече може да се използва ако си на екскурзия  на места който няма такива плажове  Wink а и доста се използват от състезателки по плуване.   bouquet

# 268
  • In a surreal moment!
Катенце - поздрава е смехотресящ - благодарско !
Ето и за теб нещо веселко   http://vbox7.com/play:4f39c0f2

Олд Спорт - пиши ни винаги когато имаш време , не ни жали и срамът за теб е забранен - кажи ни нещо повече за работата си в Египет , какво е специфичното , интересно е да знаеш какво се случва от другата страна , зад завесите Опита от там помага ли ти сега , все още същото ли работиш - ще те затрупаме от въпроси , бъди сигурна  Mr. Green Heart Eyes Hug

# 269
  Магде       Hug  за  съжаление   няма  го   Confused 

Кате  Марок  така  са    тез  мароканци   Crazy   хем  весели  хем  работни   като  те  умотат  и  току  виж  си  направили  сделките   за  своя  сметка  Joy

Кате   от  религия  на  котки  ли  скочи 
 Joy     Joy 

Дала    търся  те   но  нито  на  мъжа  ти  попадам  по   скипа  нито  на теб  Laughing

Тони    аз  с и  мислех  че  не  стават  такива  работи  там   Sad

Деска  ,Ум  Яшби     Peace

Общи условия

Активация на акаунт