63 килограма празни приказки на американска земя

• 14 415
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
Зора, споко - в някои други вериги увеличението е и по-голямо, а ако зареждат европейски стоки става направо забавно - блещиш се и се кръстиш  Crazy

Защо те изненадва закотвеното повишение, че това си е практика... можеш да ексийдваш квото и колкото щеш, но повишение след 1 год и след като се изредят всички некадърници, на които им е ред... поне около мен е широко разпространено явление б Rolling Eyes

Джи - имаме нужда от компетентното ти мнение, стига си омагьосвала де кой ти падне и ела на линия  Mr. Green

# 256
Не ме изненадва, бе, яд ме е  Grinning, чети .. то си пише..

# 257
Зора, това с повишението си мислех, че се случва главно на държавни работи, в бизнеса трябва да са по-гъвкави, иначе какво ти пречи да идеш при някой друг?

За цените - не знам какво да кажа, мисля че към 20-30% повече харчим, обаче все са специални стоки, ходя на пазар на най-близкия органик кооп и пазарувам за 2-3 дни напред, та предполагам повредата е в моя телевизор. Един начин да се намалят разходите през лятото обаче си остава фармърс маркета, хем прясно и местно, хем ефтино излиза, аз съм много доволна.  Laughing Даже се замислям за догодина за crop share, ама май ще трябва да намеря още някой да се включи, че за едно семейство излиза много храна това. Някой ако има опит да сподели моля.

Друго нещо, което съм се замислила е за доставка на мляко, че ми писна да влача от магазина. От известно време гледам, че има тук из квартала някакъв микробус с надпис The Milkman, ама не можах да намеря инфо в нета, а все не успявам да си запиша номера. Биз знаеш ли повече по въпроса?

МВК - много се радвам за крачетата! Много се измъчи ти

# 258
Мрс.Г. мерси много, аз съвсем бях забравила за crewcuts (даже харесах нещо)  Simple Smile  Иначе ЕйДж има две от показаните играчки от Икеа и са му любими Simple Smile

рая, и мойто чудо е такова, бие се, хвърля, сцени(глася го за драматичния театър Laughing)
за млякото, аз му давах по 1 оз ей така между другото докато си играе, после повече докато свикна, но варианта на Бубка може да е по- удачен при теб.
Мерси за идеята за подарък. Проблема е, че не съм виждала детето от почти година и не знам какво и харесва вече, а не искам да питам.

Мария, честити ти две крачета Hug

Зора,, скъпичко става. За работата- нямам много опит, но зет ми си сменя в една и съща компания позицията 3 пъти, за по-добри пари и развитие. Не знам дали нещо такова е възможно с твоята професия.

Тандури, права си с тези цени, ние се наемали Бъджет/юхол трък в една посока преди, а и имахме хич на старата кола за ремарке...

Бубка, развесели ме с твоята история с развятата рокля Laughing Hug

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 08:33 от benson10

# 259
MrsG, не ме влече мен Вегас по същите причини, ама хич даже не ме влече. Да не говорим, че ме дразни самото му съществуване с харченето на вода, за да можел да живее някой си в пустинята  Close
Забравих да ти кажа, че ти съчувствам за работното време, не е ли изтощаващо, как така ставаш в 5ам всеки ден и си лягаш след 9пм....

Бубка, много се смях с роклята та, то направо, като в България  Party

Тандури, виж големината на пакетите за леглото - пише ги в сайта и си наемете един pickup truck и отивайте. Аз ходих на 6 часа път до Чикаго, че вие ли не можете да се занесете за 2,5 Simple Smile
И Хиър да не се оплаква от Икея - така е при всяко местене, аз ходех средно по 5 пъти на седмица, като се местихме в новата къща. Честит ви нов апартамент!

Атти, аз съм ЗА шерване на фарм шеър, ама след 2 лета... Обаче, да ти кажа, че не винаги си струват - на едни приятели им носеха едни зеленила, дето не беше ясно, как да се ядат и какво точно представляват.

Зора, дааа, тъй е в по-големите компании (в същност не знам точно, колко е голяма вашата), нищо ако си търпелива, ше стане. Мен ме повишиха бързо-бързо, ама то е защото сме само 9 стаф.

# 260
Тандури, виж тук, има няколко по-евтини с фри шипинг (то тава е нож с две остриета, като знам на какво бяха направили криб на ЕйДж):
http://www.allchildrensfurniture.com/Berg-Furniture-23-805-XX-FX1033.html
http://www.allchildrensfurniture.com/Berg-Furniture-23-815-XX-FX1032.html#
 нямам време да чета подробностите им, видях само, че имат няколко варианта на дървото.

Биз, с теб сме от един отбор, аз преди 4-5 години, от НХ до НДж ходих на Икеа, деня след като бяхме пристигнали от Сиатъл до НХ с трък. Разтоварихме, имахме екстра ден от трък и айде на Икеа( но имахме само матраци и кухненска маса) Crazy Нямаше нито в Ню Хейвън, нито до Бостън по това време.
Ама то и сега ходя по 2 пъти в месеца да не пропусна нещо Mr. Green

# 261
Благодаря, за пожеланията за крака ми  bouquet
Зора, ще стискаме палци да те повишат по- бързо Peace. Аз имах един  период за 6 месеца  3 пивишения и после застой, ама го разбирам - то не беше бременност/ около 2 месеца в къщи/ раждане, чуене на крак, сега ще се върна за 1 месец и после към БГ
Бубка, добре се посмях с твоята рокля и биричката Laughing
Като се замисля, може  би и аз като Рая щях да реагирам на "специалната" майка и нейното отроче #Cussing out Ще се моля, Плами да не попада на такова дете Praynig
Тандури а няма ли възможност за 2 единични легла newsm78. Засега за Плами съм решила, че като се приберем от БГ минава да спи направо на кинг легло / никакви детски легла и др. като така или иначе след 3-4 години няма да му трябва

# 262
блажка, умишлено прескочих разказите ти, защото искам да ги чета на спокойствие, което в момента е някаква химера - Антъни К. рови в една кофа, опитва се да изхвърли през прозореца едно дистанционно, прилага китайски мъчения на брат ми под формата на щипкане, хапкане, дърпане на коси, косми и каквото свари ( баба му и дядо му са на плаж) и се чуват някакви бебешки и не много бебешки викове и аз се мотах досега в другия форум, а то тук при нас пишело интересни неща, че чак се очаква и моето мнение, което е чудесно, но и задължаващо, защото в момента е абсурд да изчета дори всичко написано тук, а карам само по диагонал. Ако успея днес, ще пиша, ако не ще карам на бележки, да не връщам темата към стари работи.

След малко помъквам "децата" към плажа и после следват други волни програми, лаптопа е един, а маймунките на клона сме доста. Темата обаче ми е интересна и ще гледам да прочета на спокойствие и с мисъл по-късно. Извини ме за което.

МрсГ, помниш ли като ти казах, че Лас Вегас може и изобщо да не ти хареса? Wink Heart Eyes

Чао, изчезвам, А.К. се умълча, това не е добре.

# 263
Няма проблем, Джи. То и аз вече съм по-спокойна, пък ще видим докога.
На миз само да кажа, че и според нашето родителско чувство би трябвало така да стане - децата постепенно да се разминат, те са много различни и аз поне не виждам някоя кой знае каква трайна основа на приятелството, която да се проектира за години напред. Това хора да се срещат, харесват, сприятеляват, променят, отдалечават, е от нормално по-нормално, и аз не бих имала нищо против децата ми да натрупват подобен емоционален и социален опит отсега. Но изисква децата да имат свободата сами да си ръководят отношенията, без да са под чехъла на някоя куку майка.

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 17:48 от блажка

# 264
  • Boston, MA
Днес от градината ни пратиха списък на бебешки бутилки и чаши без БПА, поствам го, може да е полезно за други. Предварително се извинявам, че е много дълъг:

BPA Free Bottle Products
•   Adiri Natural Nursers
•   Avent “Via” disposable bottles
•   BornFree - All bottles and cups BPA free *see note
•   EvenFlo Glass bottles
•   Playtex Opaque Soft Bottle, Playtex Drop in liners
•   Gerber: Gerber Clearview, Fashion Tints (also called “Plastic Pastels”), Gerber GentleFlow
•   Medela: All bottles
•   Sassy MAM bottles (UltiVent), Baby Food Nurser Kit
•   Green to Grow Bottles **see note
•   Sassy Baby Food Nurser Kit
•   ThinkBaby Bottles
•   Momo Glass Bottles
•   Nuby: Standard Neck Non-Drip Bottle, Wide-Neck Non-Drip Bottle, Wide-Neck Bottle with Handles and Non-Drip Nipple, Standard Neck Bottle with Handles and Non-Drip Nipple, 3-Stage Wide Neck Easy Grip Feeding System with Non-Drip Nipple.
•   Nuture Pure Glass bottles
•   Babisil Silbottles
•   Weego Glass Bottles
•   Siliskin Glass Bottles
•   Dr Brown’s: Glass Bottles (all vent system pieces BPA Free), Dr. Browns Polypropylene bottles

BPA Free Sippy Cups
•   Avent Magic Cups
•   Playtex: Coolster Tumbler, Insulator, Einstein Training Cup, Sipster, Create My Own, Quick Straw, Insulator Sport, Sip and Discover, First Sipster
•   Gerber: Sip & Smile Spill-proof Cup, Easy Grip Insulated Soft Straw Cup, Insulated Cool Cup, Fun Grips Color Change Spill-proof Cup, Grins & Giggles Spill-proof Cup (source)
•   BornFree sippy/drinking cups
•   Kleen Kanteen
•   Thermos Foogo Sippy Cups, and drinking bottle with straw
•   SIGG Toddler Water Bottles
•   Kid Basix The Safe Sippy
•   Boon Sippy
•   GrowPure Multi-Stage Feeder and Sippy Cup
•   iPlay Aqua Bottle
•   ThinkBaby Training Cup
•   Sassy Snack Time Infa-Trainer Cup
•   Munchkin: Cupsicle, Cupsicle Straw Cup, Big Kid Sippy Cup, Mighty Grip Flip Straw Cup, Mighty Grip Trainer Cup, licensed character Sports Bottles, Re-usable Straw Cups, Re-usable Spill-proof Cups
•   Nuby: No-Spill Sports Sipper, Insulated Soft Silicone Spout Cup, Soft Spout Easy Grip Cup, Gripper Cup with Soft Silicone Spout, 2-Handle Cup, Tinted Mega Sipper
•   The First Years: Take & Toss, Spill-proof Cup, Insulated Cup, Licensed character sippy cups, Insulated Spill-proof Cup, 2 Handled Cups

BPA Free Milkand Food Storage
•   Avent Via 8-oz. Nurser Kit
•   Avent Snack Cup / Formula Dispenser
•   Mother’s Milkmate Storage bottles
•   Medela Milk Storage bottles and breastpump accessories
•   Playtex Breastmilk storage kit
•   Lansinoh® Breastmilk Storage Bags
•   Lansinoh® Breastmilk Storage Bottles
•   Gerber Breastmilk Storage Bags
•   So Easy Fresh Baby Food Kit
•   Baby Cubes
•   Laptop Lunch System

# 265
МОмичета, моля ви кажете ми къде мога да си поръчам спешно билети за БГ без да ми одерат кожата?

# 266
Тандури, на Berg Furniture лофтовете им са около $1500-1700. Това е с безпл. доставка и е в същата ценова рамка. Можеш да вземеш и обикновено двуетажно легло и да му сложиш ей таз чудесия. Само че тогава ще трябва за копчето да купуваш балтон, защото покривалото няма да стане на всяка стълба. Ето още един добър вариант, защото стълбата е над легло.

Clairette, Goodie имат четки и с някакво антистатично покритие. Не съм ги пробвала. Аучлеса наелектризира, но наистина не скубе. Ползвай дитанглър.
Не знам дали бих предпочела DC или San Fran+Seattle. Аз също съм много по музеите. Не забравяй и за Smithsonian Zoo.

MVK, и на теб като на бебетата "честити ходещи крачета"  Wink
Шестзнаци?! Леле, как се гледа такова домочадие?

Бубка, благодаря за списъка. Моите момички пият от порцелан, стъкло, Термос и Клийн Кантийн.

# 267
Тандури airfara.com ; cheapoair.com, kayak.com; orbitz.com
Аз обикновено пиша на търсачката на Яху "  чийп флайт тикетс то Бългерия" и излизат. По това време на годината няма как да не ти одерат кожата .  Защо така спешно ? Успех

# 268
МОмичета, моля ви кажете ми къде мога да си поръчам спешно билети за БГ без да ми одерат кожата?
Виж и тук:
http://www.lessno.com/

# 269
Тандури мисля ,че GTS travel ще свършат работа

Общи условия

Активация на акаунт