63 килограма празни приказки на американска земя

• 14 407
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
Juturna ,чистих улуци 6седм бременна и не-знаеща,след 5м молби към на децата бащата и но ответ,имаше цели дървета поникнали; турих стълбата наопаки и бух,скъсан АСЛ, нот фън

Уха. И така откри, че си прего ли?

Ирка, честито ти събиране със семейството! Чувството е велико!

Ние от понеделник след работа поръчваме по нещо за ядене и след това товарим колата и разтоварваме в новия апартамент. Пффф.  Tired

# 46
Агентке, ти направо ме уби с твойте падания, а аз не спрях да с еоплаквам от  счупено копито, засега само едно счупване от 5 см височина Peace
Ирка честито, и повече да не ви се налага да се разделяте  bouquet

# 47

Clairette, няма да спойлвам сезона тогава Simple Smile имам си фаворити и залагаме с мъжа ми кой ще спечели Laughing

Хиър, леко местене!

Шушулко от понеделник няма наяждане на oatmeal и боровинки  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 20:19 от benson10

# 48
irka, много се радвам за вас и да ни посетите скоро!
фъстъченото масло и маршмелоу-а още не сме ги опитвали Laughing.
бях се наканила да гледам шоуто с танците, но така и не разбрах в кой ден и час го дават newsm78.
досега гледах интервюто на лари кинг с ингрид бетанкур, признавам си, че си поплаках малко.

# 49
непрекъснато се чува "Тати искам това. Тати искам онова. Тати. Тати, Татииии" 
Абе я си трай, че после, като почнат пак само "мамо, мамо" ще ти се иска да е обратното   Wink  LaughingМного ви завиждам, дано да не се налага да се разделяте повече и дано съпругът ти да си е оправил здравословните проблеми. Сега ще чета с интерес, как се адаптират децата ти, че и мен това ме чака (пак), като се върнем, а Марти ще е на близка до малката ти дъщеря възраст.

Хиър, успех с местенето!

Мишолина, тъкмо четохме една приказка за Мишоран и Мишолина  Laughing

Във вторник съм във София, който иска може за един обяд да се срещнем.

# 50
Clairette, мен не могат ме отказа от месото. Чудя ти се как си издържала...
Анет, без да се заяждам Innocent и да претендирам за меродавност допускам, че колежката ти се базира на хранителната пирамида, която е пълна глупост. Не смятам, че на една затлъстяваща нация са й нужни 6-11 порции брашнени продукти (особено като се има предвид количеството захар, което тъпчат в хляба) и само 2-3 порции високопротеинови храни. Money makes the world go 'round.

Мишката, с тротинетка в дъжда, честно!

Тандури, а ти как падна бе? Корема - голям и не виждаше стъпалата ли?

Хиър, яка ви гърбина! Не обичам да се местя. Имам едногодишни неразопаковани кашони в мазето.

So You Think You Can Dance е в сряда от 20:00 ЕSТ и четвъртък от 21:00 ЕSТ. Фаворити са ми Туичингтън.

Някоя от вас чака ли новия iPhone3G? Мъжа ми отрече тоя телефон, защото бил под пълния контрол на Apple, та ще купува някаква свободна щуротия, за да се включи в програмирането й под Юникс. Ама като ще сменяме TMob, май ще ида при АТ&Т. А щом ще съм при тях, поне да взема 3G. Сега съм с BBerry, ама TMob таксуват по $0.15 всяко входящо и изходящо ICQ съобщение. Уж неограничен Интернет, уж ICQ е Интернет приложение, щот не тръгва, ако нямаш data трансфер, а ето на, оказва се, че ICQ било SMS услуга. Върви разбери.

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 23:15 от Фея-кръстница

# 51
Фея,не,базира се на последния митинг, на който ходи и където са обсъждани здравосл.закуски; аз лично съм много склонна да вярвам да това,защото в подобен сандвич има около 300-350 калории,което изобщо не е толкова много ако е основно ястие. Всеки си прави изборите,моят максим.информиран за възможностите ми такъв е горесподелен
*
С Ния,Тандури Laughing А разбрах че съм прего като отидох да давам кръв няколко дни след като паднах и ми казаха-не може,1 си мноо слаба и 2 си 2ма...

# 52
Фея, ами не, просто се подхлъзнах, защото то стара къща, стълбите много скосени, ужас беше! ГОлям рев му дръпнах, мислех си че си отиде бебето направо.  Rolling Eyes Аз бая падане направих тогава де, ама поне по дупе на меко  Laughing

Фъстъците са много полезни, мен обаче ме е страх още да давам. Едно за да не се задави Ели, второ с нашите алергии... Rolling Eyes

# 53
Фея,не,базира се на последния митинг, на който ходи и където са обсъждани здравосл.закуски; аз лично съм много склонна да вярвам да това,защото в подобен сандвич има около 300-350 калории,което изобщо не е толкова много ако е основно ястие. Всеки си прави изборите,моят максим.информиран за възможностите ми такъв е горесподелен
Ами значи с право съм казала, че не претендирам за меродавност. Просто досегашният ми опит с лични лекари и прочее здравни съветници показва, че повечето позовават теориите си на хранителната пирамида. Отделно на ръка, че аз съм си малко предубедена по отнош. на фъстъченото масло, защото не ми е вкусно - лепне, ама не като карамел, а мааазно едно такова.

Стана ми любопитно дали вече я има публикувана тази инфо. Като се поразтърсих из нета намерих следното: сърдечно-съдовият институт към клиниката в Кливланд дава сандвича с фъстъчено масло като една от 9-те закуски, които намаляват холестерола и подпомагат контрола на теглото.

Благодаря ти! Peace

# 54
Фея,на подобни митинги се повдигат "нови" идеи,имат много време докато се появи написано и не ми е чудно, че не го намираш. Затова и ходим,че да сме "в крак".
Меродавността в науката е друга тема,откакто съм туй яйцата бяха 2 пъти полезни и ощв толкова вредни,затова и говорих за информиран избор,универсалана правилност едва ли има, както за всичко,така и за храни...

# 55
Днес съм така  Twisted Evil #Cussing out...
Дойде ми играчката, дето я бях препоръчала на Клеърет и НЕ РАБОТИ. Светка, но не пее... А, 10 дни я чаках с огроомно нетърпение!
Купих си канадски оранжерийни домати, които са отвратителни...
Тая държава не отива на добре!  Rolling Eyes
Или мен ме е треснал хормона, незнам...

# 56
Видях това на сайта, дето Анет го препоръча  - http://www.eatright.org/ada/files/Snacks_for_Kids_English.pdf

а и съм го чела и друг път. Но тези снакове хич не ми вдъхват доверие - абсолютно никакво разнообразие, едни и същи плодове, пълно със корнфлейкс и сириъл, и много просесд продукти... салса, паста сос, греъм кракери, чииз, основно. При наличието на толкова много плодове и зеленчуци... не знам, по-американчено е малко менюто, каквото и да си говорим (киселото мляко, ако не е с вкус не се яде)... не мога просто да повярвам, колко зле ядат хората в САЩ, едва сега го установих, когато дойдох в Бг, а и сега много повече се интересувам, заради детето. Имам приятели уж вегетарианци - боб и леща не ядат, купуват си веджи бъргери, чипс и салса, зеле не ядат. Други пък се чудеха, колко често готвя, абе... Да не говорим, че бананът е по-популярен от ябълката и крушата. Вярно, че тук се готви доста солено и по-мазничко и много хляб се яде, но поне зеленчуците и плодовете са по-естествени. Надявам се силно, органичното и ийт локал движенията в УСА да попроменят нещата. Всичко с мярка е добре

# 57
Биз ...което идва да докаже моята "теория" за културата на хранене и навиците. Бтв аз отдавана не "препоръчвам" нищо,по ред причини,само информирам за прочетени факти и излагам собственото си мнение,с което не задължавам никого

# 58
Биз ...което идва да докаже моята "теория" за културата на хранене и навиците. Бтв аз отдавана не "препоръчвам" нищо,по ред причини,само информирам за прочетени факти и излагам собственото си мнение,с което не задължавам никого

абсолютно е вярно за културата и навиците - затуй ще си готвим в къщи до дупка

объркАх се за препоръката, нищо лично към теб от тирадата ми за яденето Simple Smile

# 59
Съжалявам, че пускам тема за храна тука, но въпросът ми е всъщност към майките в Щатите. Гледах рецепти в готварския форум, и много от тези които ми харесват използват топено сирене. Какъв е еквивалента на топено сирене тука или кое е най-близо до него?  Единствения превод който ми идва на ум е "processed cheese"  chef

Общи условия

Активация на акаунт