Марка спално бельо

• 229 842
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Препоръка за пране на 30 градуса при 100% памук??? Това заради некачествен принт ли? 🤔
Това за този комплект, за който питах ли е препоръката за 30о?
Ако е така направо ще я върна поръчката като пристигне, чаршафи със студена вода не пера!
Да, от линка, който си дала, погледни "грижа" в описанието на продукта - посочили са пране на 30 градуса. 😵 Моят цветен памучен сатен е с указание да се пере на 60 градуса. Ако искаш, звънни им да ги питаш защо така, но аз допускам, че принтът им е нестабилен и затова са се застраховали.

# 616
Малко извън темата, но все пак имащо връзка ми е питането... Препоръчайте ми непромокаем протектор за възглавница 50х70... ако сте ползвали такъв и сте доволни.
Скрит текст:
Заповядайте! От години ползвам текстил от Текстура и всичко си е като ново Simple Smile https://textura.bg/protektor-za-vazglavnitsa-asia

# 617
beniii, не пише дали е непромокаем. В емаг предлагат, но не съм ползвала, само съм ги заглеждала.

# 618
Ех тази Текстура....
За 22 лв...че аз ще сложа две калъфки отдолу по 5 лв и същата работа 😄

# 619
beniii, не пише дали е непромокаем. В емаг предлагат, но не съм ползвала, само съм ги заглеждала.
Скрит текст:
Точно този модел не е водоустойчив, но е много гъсто тъкан и предпазва много добре. Имат бамбуков, който също ползвам и е водоустойчив и "дишащ", но е с размер 40х70 см. и ми е за едни малко по-малки възглавници Simple Smile

# 620
Ех тази Текстура....
За 22 лв...че аз ще сложа две калъфки отдолу по 5 лв и същата работа 😄

Ми испанците ги бива с текстила. Повече отколкото нас.

# 621
Като ви чета се сетих за вица, за габровеца, говорещ със сина си:
- Чисто нов потник за 5 години с брат си го съсипахте.

Голямо тръшкане за комплект чаршафи. Хляб на 3 дена няма.

# 622
  • София

Нещо не ти разбрах поста? Не е нормално да плащаш за чаршафи и да получваш келяв принт/цвят, ама с описание 30гр., че да се застраховат, ако го прецакаш, изпирайки го нормално.

# 623
  • Варна

Нещо не ти разбрах поста? Не е нормално да плащаш за чаршафи и да получваш келяв принт/цвят, ама с описание 30гр., че да се застраховат, ако го прецакаш, изпирайки го нормално.
Пристигна поръчката и я връщам, произведено за Тед внос от Пакистан. Не ме спря това, защото много фирми изнасят производство Китай и т.н. Цветовете се различават от сайта и не ми хареса на живо изглеждат избелели, а и материята, не е толкова плътна като ранфорса, който съм купувала.

Между другото загледах се в сайтовете за спално бельо, почти навсякъде е препоръчително 30-40 градуса пране.

Текстура:

Употреба
Пране в пералня на температура максимум 30 градуса. Центрофугиране на ниски обороти. Не използвайте избелващи препарати. Гладене: максимална температура 110 градуса. Може да се използва сушилня при ниска температура.

# 624
От както  купувам спално бельо на турски фирми нямам проблеми с избеляване на цветовете. Имам такъв

и такъв . Пера на 60 градуса и с прах за бяло пране, много рядко с такъв за цветно, еми не са мръднали.

# 625

Пристигна поръчката и я връщам, произведено за Тед внос от Пакистан. Не ме спря това, защото много фирми изнасят производство Китай и т.н. Цветовете се различават от сайта и не ми хареса на живо изглеждат избелели, а и материята, не е толкова плътна като ранфорса, който съм купувала.

Между другото загледах се в сайтовете за спално бельо, почти навсякъде е препоръчително 30-40 градуса пране.

Текстура:

Употреба
Пране в пералня на температура максимум 30 градуса. Центрофугиране на ниски обороти. Не използвайте избелващи препарати. Гладене: максимална температура 110 градуса. Може да се използва сушилня при ниска температура.
Скрит текст:
Това, което аз знам за това, че обикновено се препоръчва пране на 30 градуса, тъй като чаршафът е направен от 100% памук и няма синтатика, която да го прави устойчив на свиване, при пране на висока температура. Което не ми пречи винаги да пера чаршафите ми от Текстура на 60 градуса и да са супер Wink. Имам и техен протестор за матрак, на чиято опаковка пък пише да се пере до 95 градуса, но аз не бих го направила. Grinning

# 626
  • Варна
Говорим за описание на продукта, аз също не пера чаршафи със студена вода.

И на ТЕД и на Текстура и на повечето е препоръчително 30 градуса, така че не това е основанието да върна поръчката. Hands V

# 627
Doris, може да се застраховат, когато ги купувах пишеше пране до 60 градуса, сега като търсех снимка и в двата сайта където ги открих пишеше пране до 30-40 градуса.

# 628
Имаш право..връщай спокойно. То за това е предвидено това право, защото при онлайн покупки няма как да пипнеш, огледаш от близо стоката и да си прецениш кефи ли те, или не.

# 629
  • Варна
Аз съм купувала досега ранфорс и сатениран памук.
Имате ли перкал и в сравнение с ранфорс как е? Зная, че разликата е в оплетката на нишките, но като усещане?

Роксима освен памук, предлагат модал и тенсел, има ли някой впечатление?

Общи условия

Активация на акаунт