Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ужас в Медицински Център "Св. Врач и Св. Св. Кузма и Дамян", София

  • 14 074
  • 2
  •   1
Отговори
Ако нямате нищо против да ви унижават и  обиждат, тогава това е точното място.
Това което преживях там е меко казано унизително.
На 31г. съм, омъжена. Майка съм на 3-годишно дете и работя, и не мога  да кажа че безделнича.
Ето какво преживях.
Запазих си час за гинеколог при Д-р Невенка Русева във въпросния мед. център за късния следобед, тази докторка  беше дежурна, не я познавах и не знаех как изглежда. Закъснях 5 мин. Няма да се оправдавам, но на всеки се случва.

При влизането ми в клиниката, във фоайето имаше струпани 5-6 жени (докторки,  медицински сестри) които се разправяха доста шумно. Една от тях без да ме познава грубо  ме попита какво искам. Отговорих, че имам час при Д-р Русева при което тя ми отговори  натъртено: "ИмаХте!". Тръгнах си, но друга от жените ме спря и ме попита дали съм с  направление. Аз бях без направление. Казах, какво значение има след като така грубо ме изгониха и едва ли бих се върнала в клиниката отново, дори и с направление. Попитах и грубата жена дали тя е доктор Русева, но ми отговори друга жена, че това Е д-р Русева. Тогава тази така наречена "докторка" се обърна рязко и изсъска през зъби: "Аз на теб казах ли ТИ да ИЗЧЕЗНЕШ!!!". Е, това беше прекалено! Заслужаваше поне шамар да и залепя, но не го направих, а наведох глава от унижение и обида и си тръгнах.
Повече кракът ми няма да стъпи там.
Аз ще изчезна, но с такова отношение ще изчезнат и други техни клиенти. За съжаление заради тази Русева ще пострада имиджа на цялата клиника.
Добре, закъсняла съм 5мин, но заслужавам ли такова отношение. Не знаех колко струва прегледа, и 100лв. да ми беше казала толкова щях да и дам. Но радвам се, че така стана защото и 1 стотинка и е много.
Срещала съм лошо държание доста често. Това все пак не е държавна болница, а частна, където все пак трябва да държат на клиентите си каквито и да са.
Разгледах им web сайта който посреща с топли думи "Вие ще намерите най-доброто медицинско обслужване за Вас и Вашето семейство." Ами това е лъжа!
Моя съвет към клиентите на мед. център: Внимавайте да не закъснеете и секунда, з-то не знаете какво ви чака. Поверявате на тези хора най-важното си: ЗДРАВЕТО. Бъдете внимателни!

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 17:18 от marinaangbg

# 1
  • Sofia
  • Мнения: 201
marinaangbg Можеш да промениш заглавието на темата на "Ужас с д-р Невенка Русева", защото въпросната приема и в 14та поликлиника в Иван Вазов.
По стечение на обстоятелствата вчера реших да си направя профилактичен АГ преглед и цитонамазка докато съм в отпуск и понеже 14-та ми е в квартала, отидох там - без направление.
Много бързо излезе жената преди мен и имах голямото благоволение на д-р Русева да ме прегледа. В момента, в който казах, че съм за профилактика и без никакви оплаквания (да чукам на дърво) тя започна да ми попълва по документа в компютъра пишейки, че всичко ми е ок. Помолих и за ехограф и цитонамазка и след като се приготвих за преглед, първо ми взе намазка после ме погледна с ехографа през корема и започна да ми обяснява за жълти тела и преминали овулации. Казах й, че в момента не планирам бременност и да ме огледа дали другите неща са наред (старо срастване). Тя ми каза, че съм готова, да се обличам. На въпроса ми, имам ли някакви проблеми с раничката, която ми е обгаряна преди повече от 10 години - тя буквално издивя и се развика - "Какво е това раничка, няма такъв термин в гинекологията, нарича се ектопия и започна да ми чертае по листчета клетки и други подробности, които няма как човек да знае от обща култура, а още повече и че раничка=ектопия???? След като й изслушах с неприкрито нетърпение лекцията за ектопията (а бях отишла все пак на профилактика и имах нужда да поставя други въпроси, които ме вълнуват в момента) тя, крещейки вече, ми каза че дори и младите й пациентки използват правилния термин, а аз, (глупачката на 35 години), я попитах дали разбира нещо от дебит и кредит, на което отговорът й беше че аз явно не мога да обяснявам добре, което беше върхът на глупостта й, защото на въпросната госпожа не съм и нямам и желание нещо да обяснявам. През цялото време се говореше за предстящата отпуска и явно фактът, че човек си плаща, за да получи някакво компетентно медицинско мнение нямаше никакво значение.

Изключително съм възмутена от държанието на тази госпожа д-р Невенка Русева, не препоръчвам на никого да я посещава и да търпи важностите, комплексите и истериите й. Не мога да коментирам колко добър специалист е (просто няма по какво да съдя в моя случай), но поведението й е Ужас, който ме тресе поне няколко часа след срещата с тази жена!

ПС Извинете ме за дългия пост, но отношението все пак има значение, а явно това е методът на работа на въпросната докторка, съдейки и по поста на marinaangbg

# 2
Човек нямали къде да се оплаче за да ги оволняват такива луди.Смея да си направя извод че и като спициалист е гола вода.Защото един оважаващ себеси и професията си човек не би допуснал такова поведение.

Общи условия

Активация на акаунт