Що да няма, бе,
някои мъже просто не ги влече и това си е. Хич дори и не опира някой път до достойнство. 
Пък и къде прочете в темата някоя да е казала, че мъжа и кръшка, кво остава да твърдиш, че е масово.
някои мъже просто не ги влече и това си е. Хич дори и не опира някой път до достойнство. 

точно така мисля и аз. 

По повод на изневерите той се кълне ,че никога няма да направи такова нещо,защото после няма да знае как ще ме погледне в очите,но аз все си мисля,че едва ли е точно така.Можеби все някога ще се случи,по-добре да не разбирам,така ще ми е по-добре.За момента мисля,че още не е изневерявал,но понякога ми се прокрадва и тая мисъл. 
Наречи го глупав,но той е такъв-затова казах,че го познавам като петте си пръста.Виж,ако пък изневери и аз не разбера,ще се изненадам после,защото ще се окаже,че той е коренно различен човек от това,което въобще познавам.
, спряхме да си казваме, но не значи, че сме спрели другото
. То и ако на две - три години по веднъж - дваж е нещо?
иначе се обичаме, разбираме се, помагаме си, уважаваме се, приятно ни е да сме заедно, няма номера, няма скандали нито пък кавги, всеки момент е пълноценен, но не сме по 24 заедно, и често ни се случва да сме в различни градове и да сме заедно само събота и неделя. (това е то за 18 години заедно)

Препоръчани теми