Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 162 147
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря Mojito   Hug
Аз съм започнала една моя си програма от пилинги, мацане с мед, мазане с незнам какво си, един масажор имам стар на Филипс, хранителен режим и спорт и се надявам за 2-3 месеца постоянство да има резултат, ако не тъкмо ще съм събрала пари и ще мисля някакви процедури, но не толкова скъпи, поне ако няма резултат да не ме е яд.

# 526
Моля  Hug
Това, което правя в момента е 3 пъти седмично водна аеробика и мазане сутрин и вечер със затоплящия антицелулитен крем на Eveline /червената опаковка/. Смятам от довечера да включа и пилинг с кафе, но не с утайката от кафеварката. Simple Smile

# 527
Здравейте, момичета  Grinning

Записвам се да следя темичката. Целулита е много наболял проблем при мен сле ддвете бремености  ooooh! Направо не мога да се гледам. Каня се от сума време да мина на антицелулитни масажи, защото яно друго спасение няма. Спортувам почти всеки ден, но явно само със спорт няма да стане  Rolling Eyes
Сега се връщам назад да проучвам, къде какви процедури предлагат  Flutter

# 528
По добър от ръчния антицелулитен масаж няма. поне аз смятам така. Аз лично залагам на мед, етерични масла и вендузи и сръчни ръце. За това не е  чак толкова важна козметиката а ръцете които правят масажа. Желая късмет на всички Laughing

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 21:27 от Vivi

# 529
progressive ти откъде си и кой ти прави масажа ,дай координати , моля ?

# 530
Вендузите освен болезнени, оставят и много синки, да не говорим, че ефект няма. Правила съм си серия процедури ръчен масаж+ вендузи / в СПА студио Сабина/. Резултат нулев.  Почти съм си отказала от борбата с целулита. Просто каквото и да правиш, с каквото и да се мажеш, на каквито и физически упражнения и диети да се подлагаш, спасение няма. Не искам да звуча отчайващо, но от години се боря с тази гадост и без резултат. То не бяха велашейпове, масажи, бягане, плуване, гимнастика, кремове /сигурно няма крем на пазара, който да не съм ползвала/ и целулита си стои. Може да намалее или поне така да си мисля аз, но не изчезва напълно. Ако бъдем честни от 1 година спортувам редовно 3-4 пъти седмично, храня се балансирано /доколкото забързания начин на живот ми го позволява. Е, похапвам си и сладко и тестено, ама то ако съвсем се откажа от всичко, по-добре да лягам и да умирам Simple Smile/, правя си сама ръчен масаж с кремове против целулит и ефект няма...

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 16:09 от Mojito

# 531
спортуваш ,но как и по колко , и как си мислиш че като похапваш тестено и сладко , ще се оправи проблема ? НО,може да правиш всичко както трябва да се скъсваш от тренировки ,да не хапваш сладко и пак да имаш ,относно студиото в което си ходила ,май само името им е по-известно ,отиди насреща в Д2 стил при Дани ,да ти направи един с вендуза или дермосоник ,може и ръчен антицелулитен ,да видиш за какво приказвам 

# 532
Честно казано вече съм се отказала от салонни процедури, както преди време се отказах от посещения при козметички и лицето ми се оправи.  Laughing  Относно похапването - и да се ограничавам, ефект пак няма.  Crazy  В едно предаване по тв пластичен хирург обясни, че 100%-тов лек срещу стрии и целулит все още не е измислен. Но всеки е свободен да прави каквото си иска, аз споделям моя опит само.  Peace А и цял живот да се ограничаваш и да не ядеш нищо "забранено" си е чист терор.

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 16:32 от Mojito

# 533
СПА студио Сабина освен да ме посинят зверски и да ми вземат парите нищо друго не направиха, това 2007г.
Искам поне видимя да махна  Tired  на режим на хранене съм и аз, останаха ми 3-4 излишни кила само на /165 съм 56кг, но съм дребна и мога още малко да сваля/ , гледам да не ям вредни храни, абе ще го боря.

# 534
  • София
Да споделя, ако никой не го е казал още- една маска, коментират я в темичката за 90 дневната диета, една моя колежка започна да я прави, каза, че има ефект, аз ще я започвам от днес.
Мажете се с мед, отгоре с утайка от кафе или смляно кафе, после увивате с фолио (от това прозрачното), не стягайте, да не си спрете кръвообращението и стоите 1-2 часа, не повече от 2 часа, защото кожата трябва да диша.
Ако някой иска, да се маже, аз започвам, ще кажа резултатите след 2-3 седмици  Peace
Уф и аз малко отчайващо ще ви напиша, че съм правила ръчни масажи (според мен калпави бяха масажистките)- резултат=0.
Велашеип= 0.
Отказах се май от скъпите процедури (заглеждам хипокси) и пак ръчни масажи, ама засега ще се въздържа и ще пробвам- режим, спорт и тази горната маска.
Имам си поставена цел- 1 месец влизане във форма- около 5кг надолу и заличаване на целулита  Peace

# 535
Нека само да споделя за мазането с мед.. и опаковането после с фолио..
Ходя на ръчни масажи от известно време.. и споменах на масажиста за мед + фолио.
Неговото мнение е, че не е никак добра идея, защото меда запушва порите.. и като замажеш отгоре и с фолио.. всичко се затапва яко - кожата изобщо не може да диша. И меда вместо да изведе токсините от тялото - яко ги набива навътре.. защото няма как да ги изведе навън..
На мен ми прави масаж с мед на бедра и дупе.. Останах очарована - кожата ми стана.. от първия път като бебешко дупе Simple Smile Целулитчетата също започват да се заличават..
Имам още 6 масажа - смятам да ги редувам - с мед и антицелулитни..

# 536
Аз редувам масаж с мед /собственоръчен/ и пилинг с кафе, за увивания нямам време, а и нерви.

# 537
Това с меда и кафето може да се направи като ексфолиант, без да се увива фолио. Мисля, че ако меда е захаросан ще е по-добре. Преди време правех следния ексфолиант: кафе, малко зехтин и няколко капки етерично масло от грейпфрут и с тази смес си мажех цялото тяло. После кожата става много нежна и мека. Само да добавя, че не изпозвам утайка от кафе, ами директно от пакета. Купувах си Нова Бразилия и се мацотех щедро /то и без това това кафе не става за пиене Simple Smile /.
На мен голям проблем са ми да ги наречем "балончета" точно над коляното. Е просто няма упражнения, масажи и каквото и да е, които да ги махнат. Ако някоя се е преберила с този проблем, нека сподели.

# 538
Момичета, някоя от вас да е посещавала салони Angel Face в София, да сподели, че намирам отрицателни мнения, но повече за салоните В Бургас и Варна.

# 539
  • Пловдив
Здравейте момичета, да се включа и аз във вашата тема за този пуст целулит.

На мен ми правиха само веднъж масаж с мед, но след това веднага забелязах, че са ми се появили много малко спукани капилярчета. Моята кожа е тънка и чувствителна, предполага, че и това има значение, но мисля, че няма да повторя.
Вендузи не съм пробвала, понеже имам проблем с разширените вени и всички тези по-инвазивни неща са опасни.
Аз също съм на мнение, че ръчните масажи, спорт и ограничен режим са най-доброто средство, но все още не съм намерила за себе си най-добрия масажист.
duhi_puhi, видях че също си от Пловдив. Моля те сподели кой е твоя масажист?

Общи условия

Активация на акаунт