Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 161 036
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Направих си серия от антицелулитни масажи и ефекта е много видим.Като започнах не вярвах, но си трябва постоянство.Студиото е на много удобно място www.yonirelax.com  Успех на всички в борбата с целулита Simple Smile

# 301
Съжалявам, ако това е обсъждано, но можете ли да ми кажете дали 20 мин за масаж не са малко. Аз ходя при една масажистка, която ме убива от бой- ако боло и масажа е 20 мин (миналата год. ми вземаше 15 лв за него)

# 302
Много е малко 20 мин - моите масажи са 1 час.

# 303
20 мин са много малко според мен.

аз правя по 40-45 мин, когато ходя при рехабилитатор.

и хора, разберете, целта не е да ви пребият. това си е опасно.

# 304
  • София
Нормално един масаж е около 1ч - говоря за ханш, дупе, крака

# 305
И аз започнах да ходя на антицелулитни процедури. Масаж - 1 ч. с някакъв уред, който прави вакум ( като вендузите), но много по-интензивно и силно (така обичам, иначе може и по-леко Mr. Green) . Преди когато ходих на друго място - масаж с вендузи, повече наблягаха на ръчния, отколкото на вендузите.
По-нататък ще ви споделя за резултатите Peace

# 306
  • София
Дайте моля ви масажистка в Южните квартали-Борово или около Борово PraynigСамо да не прави болезнени антицелулитни,че мойта се премести чак в Гео Милев,а сегашната при която ходя-няма такива болки #CrazyКато ме зарастрива с кокалчетата и направо ми идва да си тръгна ooooh!И ми обяснява че било нормално да боли,целулит имам,но не е трагичен та чак толкова да ме боли,минала година правих повече от 20 при нея и до последно си ме болеше Rolling EyesМачкат ли ви вас с кокалчетата на пръстите?

# 307
  • София
Момичета,
Бързам да се похваля. Най-накрая намерих наистина професионален,кадърен масажист и съм много щастлива.  Освен това, на фона на всички останали, не взима изобщо скъпо - 17лв. за антицелулитен масаж на краката, а 18лв. ако искате да включите и корема. При серия от 10 процедури получавате 10% отстъпка. Ако проявявате интерес, за контакт ми пишете на лични, за да не се сметне като реклама, или пък ако кажете и тук ще дам координатите!
УРА! Край на целулита  newsm44
Възможно ли е да е толкова евтино и да се работи с качествени продукти.Защото от личен опит знам, че евтиното излиза по скъпо.Виждаш ли резултати? Simple Smile
Къде е този масажист?Боли ли те масажа?
Най-учудващото за мен беше, че работи с наистина качествен продукт, който мирише на грозде, обаче не помня името на масажния крем  newsm78
Слава богу не е Икаров...защото в повечето салони, в които съм ходила се работи точно с това, а то така цапа след това  ooooh!
Колкото и да забърсваш по дрехите остава много неприятна миризма на мазно.
А още не виждам ефект, защото бях за 1-ви път, но повярвайте ми, ходила съм при толкова много масажисти, че веднага познах, че масажа който прави е качествен. Все пак не карам никой да ходи насилна, просто споделям Simple Smile

# 308
  • София
Къде е този масажист?Въпроса ми е към Irresistible Me,но нещо ми се обърка публикуването

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 15:23 от danielad

# 309
danielad, пробвай Тони във фитнес център Славия Спортес, иначе в Иван Вазов в сало Перфект, работеше Емо, който за мен е най-добрия масажист, но замина на морето. Питала съм го каза, че другите масажисти в салона също са добри. В The Gym също ги хвалят, но нещо скъпичко идва.

# 310
  • София
san4eto мерси  bouquetАз искам хем да е ефикасно,хем да не изпитвам нечовешки болки Crossing Arms

# 311
Момичета,
Бързам да се похваля. Най-накрая намерих наистина професионален,кадърен масажист и съм много щастлива.  Освен това, на фона на всички останали, не взима изобщо скъпо - 17лв. за антицелулитен масаж на краката, а 18лв. ако искате да включите и корема. При серия от 10 процедури получавате 10% отстъпка. Ако проявявате интерес, за контакт ми пишете на лични, за да не се сметне като реклама, или пък ако кажете и тук ще дам координатите!
УРА! Край на целулита  newsm44
Възможно ли е да е толкова евтино и да се работи с качествени продукти.Защото от личен опит знам, че евтиното излиза по скъпо.Виждаш ли резултати? Simple Smile
Най-учудващото за мен беше, че работи с наистина качествен продукт, който мирише на грозде, обаче не помня името на масажния крем  newsm78
Слава богу не е Икаров...защото в повечето салони, в които съм ходила се работи точно с това, а то така цапа след това  ooooh!
Колкото и да забърсваш по дрехите остава много неприятна миризма на мазно.
А още не виждам ефект, защото бях за 1-ви път, но повярвайте ми, ходила съм при толкова много масажисти, че веднага познах, че масажа който прави е качествен. Все пак не карам никой да ходи насилна, просто споделям Simple Smile

Аз писах на лични, ама не получих отговор- къде са тия масажи??? Имам интерес.... Embarassed

# 312
  • Sofia
Търся си читаво студио за антицелулитни масажи някъде в "Дружба" , "Младост" , "Гео Милев"  Rolling Eyes
Сигурно е коментирано, но не можах да изчета целите теми  Blush
Предварително благодаря   bouquet

# 313
Някой може ли да ми даде информация за антицелулитни масажи в жк Люлин?

# 314
Една съфорумка от тук ми препоръча масажи и днес бях- от 1 масаж мнооооооооого добро впечатление, и никак не е скъпо- 18 лв крака (бедра, дупе )и ръце . 10 % отстъпка при предплащане за 10 процедури. Който се интересува да ми пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт