Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 162 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
LPG - то е на много добра цена тук : http://www.belsana-bg.com/cat_5/scat_163/
аз лично още не съм се "навила" , но ползвам епилацията им и съм много доволна

# 496
  • София
elix, има един салон до 121у-ще, кв.Г.Делчев - Бюти Фентъзи, в който прават такива процедури. За цени не съм питала, там си правя ноктите аз. Мацките са мн готини, малко е салончето но екипа е добър.

Ти на какви цени си намерила процедурите на ул.Нишава?

LPG - то е на много добра цена тук : http://www.belsana-bg.com/cat_5/scat_163/
аз лично още не съм се "навила" , но ползвам епилацията им и съм много доволна
  Мерси, момичета   bouquet Ще проуча и тези салони

Jujka, в сайта им   цената за 10 процедури е 400лв, а за 1 е 45лв. Продължителност - 50мин.
 Освен цената е важно и как ти го правят, защото разбрах, че ако масажа не е направен качествено, целулитът може и да се удвои  ooooh!

mama 69, на този салон са му малко по-добри цените, но процедурите са повече. Чудя защо в едни салони пакета е от 10 процедури, в други 12, а в този пише от 16 до 25  Thinking  Така, че ако ми кажат че трябват 25 процедури трябва да платя 900лв.....

# 497
 Naughty ,в Белсана плащаш 20 процедури по 36 лв - това е с отстъпката,иначе по единично са по 45 лв

# 498
Да, важно е как се прави,явно не навсякъде се прави както трябва.Аз съм чувала за случаи след LPG процедури когато по краката се получават неравности,стават на'' вълни'',т.е.целулитът се разнася неравномерно,нещо такова.

# 499
  • София
Naughty ,в Белсана плащаш 20 процедури по 36 лв - това е с отстъпката,иначе по единично са по 45 лв

Пише, че се заплаща пакет процедури от 16 до 25 като броят им се определя индивидуално, след първата среща в кабинета. Не пише, че трябва да са точно 20.

# 500
  • София
Аз правих на Нишава LPG лятото, но без горна част, т.е. корем и надолу. Мисля, че 10 процедури бяха 280 лв, първата е безплатна за проба. Аз направих 12. Ефект, почти нула, - 1 см от корема само и едва забележимо заглаждане на кожата. Мисля, че ако бях направила 30 процедури щеше да има някакъв ефект, но не бях предвидила толкова пари......
По добър резултат постигам, като сваля 3-4 кг, с повече спорт, масажи с кафе и не струва нищо.  Simple Smile
Не съм противник на LPG, даже бих опитала пак с повече процедури, само да не бяха толкова скъпи.

# 501
  • София
В момента по Нова тв говорят за LPG.

# 502
много реклами пускат и изпуснах за какво са говорили ,я кажете

# 503
  • София
много реклами пускат и изпуснах за какво са говорили ,я кажете
Че са намерили 5-ма обикновени хорица, които искат да отслабнат и ще им прилагат и този метод. Обясниха накратко какво представлява, че раздвижвал кръвообращението и лимфопотока. С две думи нищо не си изпуснала  Laughing

sandrella, ще поевтинее този метод, но след няколко години когато измислят още по-нови и скъпи процедури   Rolling Eyes

# 504
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте.Някой може ли да ме ориентира за качествен анти-целулитен масаж във Варна.Ще ви бъда благодарна.

# 505
  • София
elix, а този салон на Нишава, за който говориш как се казва, имат ли сайт, в коя част на Нишава е?

# 506
Момичета, някоя да знае козметично студио със спа капсула/вибросауна в Центъра? За предпочитане някъде в Лозенец или около него. Знам само за едно студио на Дондуков и Раковска, но ми е малко далече.  Rolling Eyes

Благодаря предварително! Simple Smile

# 507
  • София
elix, а този салон на Нишава, за който говориш как се казва, имат ли сайт, в коя част на Нишава е?
Имат сайт, аз ти го дадох, но не си го видяла  Grinning

Jujka, в сайта им   цената за 10 процедури е 400лв, а за 1 е 45лв. Продължителност - 50мин.
 .
Обаче още не съм ходила, не знам къде е точно.

# 508
Някой може ли да ми препоръча добра масажистка/салон за антицелулитни масажи във Велико Търново Simple Smile))

# 509
Zdraveite,moje li nakoi da mi kaje kude v plovdiv pravqt kachestveni anticelylitni masaji i na kakva cena,blagodarq

Здравейте, може ли някой да ми каже къде в Пловдив правят качествени антицелулитни масажи и на каква цена, благодаря

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 14:55 от Vivi

Общи условия

Активация на акаунт