Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 162 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Някой да сподели къде ходи на антицелулитни масажи във Варна и има ли резултат. Преди време ходих, но нещо не останах много доволна и искам пак да отида. Взела съм си ваучер от Колектива, за антицелулитни в Nelly's Beauty Center, някой да има наблюдения?

# 556
  • Хасково
Подбутвам темата Simple Smile Някой има ли отзиви за салони Кати стил  в Пловдив и по-конкретно за масажите видях,че имат някаква промоция?

# 557
Момичета и аз започнах антицелулитни масажи- Вече съм направила 2, през ден. Цената е 15лв за час ръчен масаж. За сега съм доволна- нямам синини, а целулитните места не са така твърди, ще направя 10 и се надявам да има ефект. Продължавам да съм възхитена от отношението и работата на масажиста- разбира много , кинезитерапевт е. Дадоха ми и диета за да се разбие целулита. Това Студио Париж  го открих с помощ от форума, търсех си добра козметичка, намерих я и за този месец видях че имат промоция- половин цена за антицелулитните масажи. Реших да се възползвам, офертата е много на сметка.

# 558
  • София
eli4ka_zvezdi4ka , в сайта им нищо не пише за промоцията  Sad До края на април ли важи? И ако може да споделиш и работното им време, което също не откривам?   bouquet

# 559
eli4ka_zvezdi4ka , в сайта им нищо не пише за промоцията  Sad До края на април ли важи? И ако може да споделиш и работното им време, което също не откривам?   bouquet
Аз го разбрах на място, но и в сайта го има: http://www.studioparis.bg/anticellulite.html
Намира се на заглавната страница в ляво. Знам, че важи до края на април. Работното време им е всеки ден без неделя от 10 до 19 часа. Дано да съм ти била полезна.

# 560
  • Варна
Някой да сподели къде ходи на антицелулитни масажи във Варна и има ли резултат. Преди време ходих, но нещо не останах много доволна и искам пак да отида. Взела съм си ваучер от Колектива, за антицелулитни в Nelly's Beauty Center, някой да има наблюдения?

Аз отскоро ходя в Effectto, на боди-шейп масажи. На трети масаж съм и е рано за резултати. Машината комбинира вакуум масаж, ролков масаж, инфраред и радиочестота. Първия път беше песен, но днес направо ми се ревеше...боли този целулит..
Ходи се два пъти седмично. Ако някой иска ще дам повече информация на лични.
Имат някаква промоция сега до края на Април.

# 561

Аз отскоро ходя в Effectto, на боди-шейп масажи. На трети масаж съм и е рано за резултати. Машината комбинира вакуум масаж, ролков масаж, инфраред и радиочестота. Първия път беше песен, но днес направо ми се ревеше...боли този целулит..
Ходи се два пъти седмично. Ако някой иска ще дам повече информация на лични.
Имат някаква промоция сега до края на Април.

Може ли инфо на лични, че и мен ме тресе тази вълна Simple Smilebouquet

# 562
  • София
http://www.goldendeals.bg/deals/structuring-spa-relaxa Някой има ли впечатления?

# 563
Здравейте, момичета  Simple Smile
Интересува ме дали знаете някакъв салон, от който имате добри впечатления, в района на Бели Брези или Стрелбище?

# 564
Здравейте, пиша тук, за да споделя инфо за, по мое мнение, една наистина супер добра масажистка. Аз съм нейна клиентка от миналата година, но за съжаление известно време я нямаше в България и тогава ми се наложи да потърся друг, при когото да ходя... обиколих доста и, честно ви казвам, отвратих се от това колко непрофесионалисти има. Един ми беше насинил целия гръб, защото ме разтриваше с кокалчетата си, да си щади ръцете... кошмар! Това е опасно, бе!
Както и да е, мацката сега си е на линия и няма вече да заминава:) Млада е, адски ентусиазирана и съвестна, дава всичко от себе си и наистина й пука за клиентите й и добрите резултати. Ходи по домовете, има си специална масажна кушетка, която си разнася. Цената е доста добра, 350лв. за пакет 10 процедури комбинация релакс и антицелулитен. Масажът е с продължителност час и половина поне, няма претупвания за по 45-50 минути, от които просто не може да се очаква качествена промяна.
Давам си сметка, че се получи бая рекламно, но, наистина, иска ми се повече от вас да се насладят на истински професионален масаж, затова пиша. За да не ме баннат, няма да оставям контакти - пишете на лични или, ако мислите, че е удачно, кажете да публикувам направо тук.
Simple Smile))

# 565
  • Miami
Здравейте  Simple Smile
Момичета, кажете в Русе къде правят качествени антицелулитни масажи? Не съм чела темата назад, ако имам време ще се върна да прегледам, може нещо да сте споменавали.

# 566
Здравейте, мацки  Grinning

Някой ходил ли е скоро на масажи в Дема Младост? Видях, че пакета им е 180лв за 10 процедури, което ме устройва идеално  Grinning Само ме интересува дали е добра козметичката. В сайта им пише, че е кинезитерапевт, което е хубаво:
http://demasport.com/index.php?option=com_content&task=view& … =18&Itemid=29
Има ли доволни от антицелулитни масажи от друг салон в Младост?

# 567
Здравейте, попаднах на тази оферта - http://www.imasdelka.com/premahni-celulita-svali-kilogrami-ili-p … -proceduri-bxibmo. Някой да има впечатления от подобен тип процедура? Идва лято, а този противен целулит ме влудява  Sad

# 568
Здравейте, попаднах на тази оферта - http://www.imasdelka.com/premahni-celulita-svali-kilogrami-ili-p … -proceduri-bxibmo. Някой да има впечатления от подобен тип процедура? Идва лято, а този противен целулит ме влудява  Sad
На сделката гледам , че има една жена увита в оранжево тип трико , точно на това съм ходила, бях си направила пакет от това процедури + още на някакъв уред, общо взето ме е яд , че дадох толкова пари тогава, не мисля , че имаше някакъв ефект. По принцип според мен най-голям ефект имат антицелулитните ръчни масажи с подходящата козметика. Така например още преди няколко години с масажи , и то с Евелин моделиращ някакъв серум беше , имах голяма разлика на бедрата, видимо панталоните ми бяха станали по широки, естествено тогава бях започнала и режим , тип разделно хранене, масажи правех в началото през ден, после ги разредих, имаше ефект при мен определено,  Peace дано да съм помогнала Wink

# 569
На сделката гледам , че има една жена увита в оранжево тип трико , точно на това съм ходила, бях си направила пакет от това процедури + още на някакъв уред, общо взето ме е яд , че дадох толкова пари тогава, не мисля , че имаше някакъв ефект. По принцип според мен най-голям ефект имат антицелулитните ръчни масажи с подходящата козметика. Така например още преди няколко години с масажи , и то с Евелин моделиращ някакъв серум беше , имах голяма разлика на бедрата, видимо панталоните ми бяха станали по широки, естествено тогава бях започнала и режим , тип разделно хранене, масажи правех в началото през ден, после ги разредих, имаше ефект при мен определено,  Peace дано да съм помогнала Wink
Благодаря ти, и на мен ми се струва, че няма да е ефективно, но все пак да попитам. Ще търся вариант за ръчни масажи, пък докато намеря, ще се плескам вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт