Антицелулитни масажи: цени, салони и други въпроси ( част 2)

• 162 116
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета, току що споделих в една друга тема за LPG масажите, на които ходя и че съм много доволна. Никога не съм вярвала, че ще има такъв ефект. При мен вярно, че не беше нещо трагично, но от заседяването покрай работата ми пред компютъра...доста започна да ми се забелязва целулитчето по дупето Sad  Сестра ми ходи на почистване в салон Жоли с ваучер и и казали,че имат промоция на пакет от LPG масажи. Ходих до там, поразпитах и въпреки, че бях скептично настроена, реших все пак да пробвам 10 процедури как ще ми се отразят. Купих си след това и 2 ваучера от грабо, където бяха пуснали оферта и...в момента, след 12 процедури мога да кажа, че.....99% целулита ми се е изчистил. Направо не мога да се нагледам на дупето си в огледалото.Такова гладичкоо Crazy Party И понеже ми харесва резултата..продължавам с...още 10 процедури Blush  Ще ползвам 5 от тях два пъти в седмицата и другите 5 като поддържащи веднъж в месеца. Mr. Green Вече зарибих и няколко приятелки Laughing  Според мен има значение къде и при кого правиш масажа, защото ходят на някакви специализирани обучения и си има специални техники за работа. Това го пиша, защото има момичета,които не са доволни и казват,че няма никакъв ефект при тях.Е, значи не са попаднали на професионалист.Аз съм супер доволна и мисля, че ...вече няма да спра никога:) Ще събирам парички всяка година ако трябва по един пакет Flutter Вече знам - ИМА спасение от целулита и това е LPG масажа Peace

# 571
Ами дай координатите на този салон да го видим  Wink

# 572
  • София
Ще ти го пусна на лични, за да не излезе после, че е реклама.. Rolling Eyes 

# 573
  • София
Някой опитвал ли е това: http://www.legrano-clinics.eu/index.php?m=386&lang=1
Можете ли да споделите впечатления?

# 574
Здравейте, мацки  Grinning

Някой ходил ли е скоро на масажи в Дема Младост? Видях, че пакета им е 180лв за 10 процедури, което ме устройва идеално  Grinning Само ме интересува дали е добра козметичката. В сайта им пише, че е кинезитерапевт, което е хубаво:
http://demasport.com/index.php?option=com_content&task=view& … =18&Itemid=29
Има ли доволни от антицелулитни масажи от друг салон в Младост?

Аз ходих преди около месец на масаж при Тони в Дема. Самият масаж включва и масаж с вендузи. Останах доволна - даде ми и съвети за начина на хранене. Но аз съм доста зле с времето и не съм ходила оттогава.
Най-добре е да отидеш на един масаж, да прецениш дали ще ти допадне и след това да си взимаш карта.

# 575
От 10 дни насам прилагам собствена система за борба с целулита - мажа с някакъв немски гел, който адски загрява, втривам го с ролката на Гарние (от долу на горе) и после слагам колана Omnipotence (дано поне за това да има ефект), минимум 20мин. Наложила съм си да го правя всеки ден, в продължение на 1 месец, та да видим .... Редувам топъл и студен душ за оросяване, чух че много помагало.
Опитвам да пия повече вода, но до 2 литра не мога да ги докарам и малко ограничих хапването, не спазвам някаква диета, просто от сладкото не мога да се откажа  Embarassed
Тези процедури ми идват много скъпи, а и не виждам някой да се е похвалил с кой знае какъв резултат.
Ааа и не на последно място, 2 пъти в седмицата ходя на народни танци, за повече нямам време....

# 576
http://www.deals.bg/varna Някой да има наблюдения от Варна за антицелулитните ролкови вакуум  масажи на Max Beauty & SPA център  ?  Thinking Цената е доста добра, но уредът нищо не ми говори  newsm78

# 577
  • София
Имате ли впечатления от масажите в салон Микс на А. Златаров?

# 578
Здравейте момичета,
Цяла година ме нямаше и ето ме пак при вас. Бях писала в тази тема някъде за моя масажист, който ми изчиства целулита от дупето. Като се върнах от чужбина пак му се обадих, че нетретирано 14 месеца, дупето ми отново портокалово. Той е специализирал нови антицелулитни практики и в началото на другия месец ще ме изненада с мед, бамбук и още някакви чудеса. Ходи по адреси с нова луксозна масажна маса и трябва да ви кажа, че така е много удобно като ти идва у дома на място. Ако някой иска координатите му, ще ги давам на лична. Хайде чао за сега и ще ви се похваля скоро за изгладеното дупе Wink

# 579
  • Пловдив
Здравейте и от мен - изчетох доста теми в интернет за антицелулитните масажи-но информацията,която намерих е доста стара и не ми върши работа. Моля Ви препоръчайте ми добра масажистка в Пловдив. Някоя от вас да е пробвала и да е останала доволна!  Simple Smile

# 580
@ddicted_to_, когато ти се е редуцирал целулита, загуби ли см в обиколките?

# 581
  • here, there, everywhere
Здравейте и от мен - изчетох доста теми в интернет за антицелулитните масажи-но информацията,която намерих е доста стара и не ми върши работа. Моля Ви препоръчайте ми добра масажистка в Пловдив. Някоя от вас да е пробвала и да е останала доволна!  Simple Smile
И аз се интересувам за Пловдив. Моля споделете  bouquet

# 582
И аз се интересувам за Пловдив. Моля споделете  bouquet

май сме доста Simple Smile

# 583
... Бях писала в тази тема някъде за моя масажист, който ми изчиства целулита от дупето. .... Той е специализирал нови антицелулитни практики и в началото на другия месец ще ме изненада с мед, бамбук и още някакви чудеса. Ходи по адреси с нова луксозна масажна маса и трябва да ви кажа, че така е много удобно като ти идва у дома на място. Ако някой иска координатите му, ще ги давам на лична....
Bigmum, това за Варна ли става въпрос? Аз се интересувам за Варна. Ако е така, моля те изпрати ми координати на личнa.

# 584
  • София
@ddicted_to_, когато ти се е редуцирал целулита, загуби ли см в обиколките?

Да! Rolling Eyes  Аз нямах много нужда, защото съм слабичка иначе...и сега направо дънките ми висят, без да преувеличавам. Sad    Но явно е имало какво да се топи от дупето...

Общи условия

Активация на акаунт