Споделете 71

• 26 357
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 150
Красивият и атлетичен гений беше забравил цяла нощ фаровете включени.
Колата, разбира се, не щя да запали.
Първо ме накара да се правя на шофьор, аз гледах ли гледах волана в дълбок размисъл на кое дясно ме кара да го завивам... Crazy
После трябваше да му помагам да я избута над някаква бучка цимент в двора.
През цялото време си мислех "добре, че не си купихме джип, добре, че не си купихме джип"  Mr. Green
А най-забавното е, че почти няма бензин  Joy

# 151
  • България-Швейцария
Ео, споделям съчувствие Hug
Случва се и на най-добрите.
Фаровете на моята кола са разсеяно-защитени, т.е. като врътна ключа автоматично изключват, което обаче не ми е пречело да забравя аварийните някой път baby_neutral

# 152
Не е добре това упражнение, след това акомулаторът зарежда дълго време на
макс. заряден ток, загрява. Отделно дето има вероятност до толкова да се изтощи, че и с бутане не става.
--------------------------
Споделям обява в евромрежата - френска болница търси анестезиолог, българин.
Заплата 7-9000 евра. Мама твърде хубаво ми викаше да стана анестезиолог,
ама аз - инженер, та инженер

# 153
Их, а мен никой не ме е карал да ставам анестезиолог.
Тате викаше МО, мама викаше квото и да е, само да не е НАТФИЗ.
Ако бях далновидна, с тая френска гимназия, какъв хубав френски анестезиолог можех да бъда.
Нищо, де, и без това не ми се живее във Франция.  Mr. Green

# 154
Добро утро!
Споделям безсънна нощ
и умора от мисли·
Утрото е по- мъдро от ноща,
така че, може би днес ще
намеря своите отговори Mr. Green·

# 155
  • Варна
Добро утро!
Хелън, чудесен бебок Simple Smile!
Споделям един прекрасно изминал уикенд. Детето вече окончателно реши че иска да живее на село  Laughing.
Хубава седмица!

# 156
  • София
ЗДравейте!
Споделям, че пътувахме почивните дни да видим децата. То, хубаво, но майка ми и свеки ми поизпокъсаха нервите, та хич не се върнах починала. За да спестя скандала в колата на връщане спях през цялото време. Не ми се спеше, но се понасилих, щото си знам, че иначе нямаше да мога да мълча Mr. Green

# 157
Здравейте,купихме си сравнително нова кола(след дългооо избиране от мъжа ми),която в момента не може да запали,тъй като давала грешка в електрониката.Направо съм бясна-като знам колко пари дадохме,и колко ще дадем още. Crossing Arms

# 158
  • о`майна лунна нощ е
Хм. Седим одеве аз, Ицото и съседа на вратата и аз ги каня съседа и приятелката му на рожден ден.
И Ицото се изцепва "Във вторник". Аз се блещя "какъв вторник, бе, в четвъртък е?!"
и той: "Ми нали 15, какъв четвъртък?!". Аз  #Crazy , за малко да притичам до общината да пусна една молба за развод.
То бива бива разсеяност, ама и да настоява  Laughing Съседът си умря от смях.

Споделям моето стимулиращо - ЗДРАВЕЙТЕ!

Ео, напълно те разбирам как се чувстваш. По една случайност с кума ни сме родени на една и съща дата, та моя благоверен почти е запомнил рождения ми ден.

Споделям, че съм бутала кола, тролей и автобус. Добре поне, че лъвчето надава пронизителен вой, ако излезеш от колата, докато фаровете са пуснати, и това свежда до минимум вероятността да ги забравиш включени.

Споделям, че в неделя имахме голо парти в двора. Три хлапета крещящи от кеф се опитваха да извадят водата от басейна. А ние ги гледахме с умиление току се провиквахме по техен адрес, за да потушим малко страстите.

Споделям, че някой е подстригал Мери Джейн, която растеше волно на оградата на яслата.

# 159
  • Варна
   Хъх, Мери Джейн винаги се намира кой да я подстриже. Преди да родя под балкона на офиса имаше такава тревица. Ние не я бяхме забелязали, но една клиентка я видя и ни я посочи. Един ден до градинката (щото имаше и цветенца разни) спря полицейска кола. Слезнаха полицаи и право при Мерито. Поогледаха я, после погледнаха нагоре и видяха, че ги гледам, та се ометоха. След няколко дена Джейната я нямаше. Изводите, вярвам можете и сами да си направите.
   sibille, имам една лична теория, според която колкото по-просто е устроена една система, толкова по-добре работи. Иначе казано, колкото повече джиджафки има накачулени, толкова повече проблеми се създават за ползващия съответното устройство. За съжаление много хора не са го прозряли все още.
   Селинджър, може би не си уцелил правилния лаф. А именно: "Проше, пани, може ваше дупе хвани?". Верно, че може да изядеш много шамари, но пък и много ще е... Като в оня стар виц.  Laughing
   Споделям, че бавно и славно идвам на себе си. Както се казва, въпреки лечението, пациентът оживя. Не завиждайте на анестезиолозите. На една анестезиоложка по-миналата седмица и изправих косицата. Верно, не бях будна, ама тя си знае, кво е преживяла докат ме оправи.
   И накрая споделям първи плаж.  Grinning Вчера най-накрая се добрах до него. Е, топнах си само крачетата в морето, нооо и това е нещо. Другата седмица - повече.

# 160
Утрото е по-мъдро от вечерта,
ако вечерта не е била безсънна.
-------------------------------------------
Алиса, увжавам това, което правиш и ти се възхищавам,
защото малко са кучетата и като порода, и като бройка,
които биха ме накарали да бягам.

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 10:33 от Вълкът с дълъг ник

# 161
Така си е Rolling Eyes Затова толкова се доближавам до образа на тъповато лапацало Mr. Green Laughing Laughing Ео,спря ли се на бански Joy Мене откакто ме помислиха за шамандура се явявам само с цял Mr. Green Mr. Green Приличам на водолаз,само дето не съм се оборудвала с плавници и шнорхел Mr. Green Laughing Laughing

# 162
Пуснали са парите в банкомата, тая вечер съм на шопинг  Flutter
Пък после грах и картофи, ма карай  Crazy

# 163
Следствието приключи, забравете!
Съдът постанови: Виновни за наводнението няма. Паднали са 291л/кв.м,
нещо, което се случва веднъж на 10 000 години. Shocked

# 164
  • в Низината
Споделям ужасно прекарана събота и сканадал, който доведе почти до раздяла. В неделя нещата се поуталожиха. Сестра ми дойде на гости и остана да спи вкъщи. Детето толкова й се радваше.

Днес започвам седмицата в почти добро настроение.

Общи условия

Активация на акаунт