Споделете 71

• 26 366
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 180
Споделям палцестискане на нуждаещите се и честитки на на празнуващите.
Аз имам плочки ,но под корема и затова ям чорбаджийски миш- маш .За десерт е сладоледа с баклава.

# 181
  • До хладилника, който обичам
Ще ме простите за спама Grinning

Аз съм заета - хем да поработвам, хем с предстоящата Седмица на кърменето. По повод на второто - изокайте се в тези анкети.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=314060.0

# 182
Лекуващият лекар на сестра ми - професор, излизал в отпуска точно в най-сложния момент. Shocked Без никакви указания, заместници и т.н А тя хич не е добре, да не казвам друго. Как да не сподели човек тая простотия!  #Cussing out

# 183
... "добрата новина" на БТВ вчера гласеше: "Хапването на 300 грама шоколад сутрин води до отслабване"
Както винаги има нЕкой слънчасал в новините Laughing Не били 300, а 30 Mr. Green Трябваше някой да пробва с похапване на 300 грама една седмица всяка сутрин и да ги осъди после, щото яко ще "отслабне".Joy Joy

Честито на Дуци за малката Дуцинка  bouquet Добре дошла на този Свят! Hug

notar, това е онова, което те притесняваше? Пожелавам късмет и дай Боже всичко да е наред, да няма връщане назад! Hug

# 184
Ео, аз съм на сладоледена диета плюс плодове и ей ме на 19 кила отгоре  Wink.

# 185
Тити  Laughing
Знаех си аз, че не става толкова лесно Crazy
А колегата какви локуми донесе от Турция...
Омазахме офиса с пудра захар Grinning

# 186
Ео, не хабте материал, оближете се взаимно  Twisted Evil Уф, това слънце зле ми се отразява.

Вече освен Помпичка и Бухтичка и тайната принцеса на Гаргамелска, си имаме и Пинки-Уинки  Grinning

Тити, ти си следващата. Grinning

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 13:18 от ellyst

# 187
  • о`майна лунна нощ е
Хелън, ти разби детската ми мечта ... кога се извиниха на хората за добавената 0 в грамовете Crossing Arms
Нотар - нямате ли лична връзка с него - телефони, адреси..... Вярно е, че и те са хора и имат нужда от почивка, но когато човешки живот зависи от това дали ще са на място, за да реагират  #Cussing out .....
Споделям ужасен глад. Отивам на лов за храна ... накъдето ми видят очите ....

# 188
ДеЩо,кутията ти е препълнена.Количката е полска ,синя-на мечета,с кош,който се маха,става и в седнало положение.Съвсем здрава е,ако я искате-ваша е! Hug
Имам огромна молба Laughing Понеже вчера благоверния ме "заплаши",че и той ще започне да пише "врели-некипели" във форума,ако някой знае рецепта срещу хъркане-нека я публикува! Laughing Mr. Green Mr. Green(мило,н'ъл зна'йш,че та обичам Heart Eyes Mr. Green Mr. Green).
Да е жива и здрава малката Анна,и много,много щастлива! bouquet Hug Hug

# 189
Има рецепта, да, спите в различни стаи Simple Smile

# 190
Споделям, че рано, рано изпратих благоверния на тридневна командировка в Прага. Дали да не се командировам и аз в някой клуб тунайт?  Thinking Само трябва да командировам и детето.

# 191
Има рецепта, да, спите в различни стаи Simple Smile
Пак се чува Mr. Green Тук  е мястото да се извиня на многоуважаемата аудитория за причинения земетръс,(ако някой го е усетил),защото от 2до4сутринта гоних с мопа един молец Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Dame, не му мисли,действай!  bigdance2  cheers

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 16:14 от тюнтюрюмюнтюрю

# 192
  • Майничка
Честита девойка на Дуци! Да расте здрава и щастлива!

...ако някой знае рецепта срещу хъркане-нека я публикува!

И другият се научава да хърка. Така вечер започва малко съревнование кой ще заспи първи (с или без помощни средства) и когато накрая се стигне до очевидния извод за отделните спални, двете страни са толкова щастливи, че дори не забелязват остатъчното ехо... Laughing

Ео, аз съм на сладоледена диета плюс плодове и ей ме на 19 кила отгоре  Wink.

Тити, не е от диетата, шъ знайш! Wink И аз последните три седмици от бременноста карах на нея, ама смъкнах 2кг. Е, и ремонтът помогна...

Ретро поздрав от тинейджърските ми години Сега мъжът ми танцува с бебето на това парче. Laughing

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 14:44 от gargamela

# 193
  • София
Охоо, честито малка сладка Анна на Дуцката!!! Heart Eyes

Споделям минал РД, първия хубав в живота ми. Винаги ми е било тъп, смотан ден. Този път беше страхотен, не знам поради каква причина. Без причина.  Laughing

# 194

Вече освен Помпичка и Бухтичка и тайната принцеса на Гаргамелска, си имаме и Пинки-Уинки  Grinning

Тити, ти си следващата. Grinning

На тити и мислете мъжки ник за бебето, стига толкоз принцеси.

тюнтюрюмюнтюрю,
вече капарирахме количка. Мерси все пак.   bouquet

Ще си изчистя кутията. Иначе споделям жега, пъпеш, кърменето ме изсмуква направо, то бива глад и жажда, ама...

Общи условия

Активация на акаунт