И във ВИДИН слънцето силно напече, време е за плаж вече.

• 12 027
  • 180
  •   1
Отговори
# 165
  • ВИДИН, 10 км след края на света
в детския кът ходих, ама сама на разузнаване, беше препълнен и децата бяха по-големки, към 3-5 годинки. затова не съм водила Валето още, а и сега е сезона на вирусите, с майка ми точно в МОЛ-а си хванахме бацила  ooooh!
но мисля да го заведа по-натам, да видя как ще реагира  Peace
и аз мисля, че не работят градините август или са със сборни групи  newsm78 няма да има кой да обърне внимание на ново детенце по това време  Tired

# 166
МОМИЧЕТА ДА ПОЧЕРПЯ.ДНЕС МАЛКИЯ МИ МЪЖ СТАНА НА 5 ГОДИНИ.

# 167
Честито!

# 168
Мими,да ти е жив и здрав рожденника Hug
Ренка,кога беше това тържество newsm78/че не помня на 19-ти или на 20-ти/....и моля те питай от колко часа е и нещо за почерпка ще носим ли Rolling Eyes

иначе мисля,че до тогава ще сме се оправили,но мислех да не го водя,да го пропусне Rolling EyesНо пък ще го ощетя пък и от Дядо Коледа в детската и ще ми се сърди... нестига,че цяла година ме упреква,че само той няма рд в градината/ама иди му обясни,че такъв му бил късмета и винаги са ваканция/,а не ми се ще после само да ми дудня,че ето виждаш ли Дядо Коледа как дал на всички играчки,пък него го пропуснал Confused

# 169
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 170
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания. Heart Eyes

# 171
  • Видин
Честит рожден ден на адаша. Много да слушка всички в къщи.

# 172
  • UK
Йо наистина е много неприятна тази история с детската градина но и според мен не трябва да го лишаваш от Дядо Коледа  Confused за малко можете да отидете и като дадат подаръците да си ходите. За РД е също неприятно но аз си спомням, че госпожата уреждаше в една седмица да се празнуват РД на тези деца които са родени през ваканцията. Ама то и да предложиш не знам какъв ще е ефекта  ooooh! То като се замисля май и аз ще имам същия проблем с РД в градината а после в училище  ooooh!

Честит Рожден Ден на порасналия малък мъж   bouquet Hug

# 173
Аз имах една позната дето водеше сина си в тази частна ясла вГео Милев и ми каза , че въпреки че са само 5 деца неиния боледувал пак толкова колкото и държавната детска. Предполагам че да приемат детето ти в тази ясла ще трябват  връзки / както навсякъде/ ooooh!

# 174
Стига бе Йо, как ще лишиш Люби от празника в детската градина. Ако той се чувства малко по- добре, а аз съм сигурна, че ще е така, го пусни поне за самото празнество в салона. Доколкото знам, ще има куклен тетър и след това Дядо Коледа ще раздава поименно подаръци на всяко дете, в петък ще е празнеството. Също така занеси и за Люби една от тези червени шапчици, доколкото знам всяко дете ще има. Повече подробности незнам, защото Боби я води и прибира от градина, но предполагам, че ще се черпят децата, заслужават си го Hug Всъщност няма да е зле един ден да се измъкна за кафе и да прибера Марти, че да поразпитам малко госпожите bowuu

Мими, честит ти малък пораснал мъж!!! Нека ти е много здраво, усмихнато и щастливо дете!!!

# 175
няма да го лишавам Crazyщот после ще ми трие сол на главата ooooh!
Я питай Марти,ще казват ли стихчета newsm78да знам да го подпукам тоя да научи нещо Twisted Evil

До обяд го питак какъв подарък иска последно....там ми писал мотор,после ми каза тука,че искал камион-иди го разбери #Cussing outказах му да си избере между мотор и лаптоп,а той камион ми вика пак...обяснявам,че майка ми ще му прати камион и камион няма да му носи дядо му Коледа в детската...и пак го питам да си избере едно от двете,аз му викам дай да ти донесе лаптоп,той ми вика-аз си имам и си искам на този,а не да ми носи от ония детските #2gunfire #Cussing outОстави,че баща му ми го натресе на моя,сега като му викам да става ми вика-''стига си ми викала'' ooooh!

# 176
Марти казва, че госпожите нищо не са й казали, най- вероятно ще пеят някоя песничка, която са научили там. А Марти като са я питали какъв подарък иска за ДГ, тя отговорила елха ooooh! Вкъщи се опитах да й променя желанието и последно ще трябва да търся голяма книжка с пъзел и приказки. Някъде бях гледала преди време от тези с дебелите корици на Мечо Пух с различни занимания и пъзел в книгата и ще я потърся нея. А пък вкъщи иска влакче ooooh!, чула го е отнякъде, иначе такъв подарък изобщо незнам за какво й е, не й подхожда на възрастта, но няма как, ще купуваме  Simple Smile

# 177
 Joy hahahaда бе аз все мислех да те питам за тази елха,мислех,че е нещо ново шантаво Joyсладурана Hug
Да ви кажа как учихме стихче 30 мин-аз казвам,той запецва по мене-то краката го събяха,то главата го сърбеше SickИ накрая ми заяви-аз си знам онова за ''чистота'',а и само на училище учим стихчета и избяга ooooh!Аз пък подвиквам,щом не искаш да учиш,значи подарък няма...дядо Коледа ще даде на всички,а теб ще те пропусне...той пък ми се провиква-ами ще ходя и на тържество,ще му взема и всички подаръци и пак ще има за мене Crazy

# 178
  • UK
Joy hahahaда бе аз все мислех да те питам за тази елха,мислех,че е нещо ново шантаво Joyсладурана Hug
Да ви кажа как учихме стихче 30 мин-аз казвам,той запецва по мене-то краката го събяха,то главата го сърбеше SickИ накрая ми заяви-аз си знам онова за ''чистота'',а и само на училище учим стихчета и избяга ooooh!Аз пък подвиквам,щом не искаш да учиш,значи подарък няма...дядо Коледа ще даде на всички,а теб ще те пропусне...той пък ми се провиква-ами ще ходя и на тържество,ще му взема и всички подаръци и пак ще има за мене Crazy

ooooh!лелееее сладур  Rolling Eyes

# 179
 #Cussing out #2gunfire #Cussing outБясна съм,място не мога да си намеря.....В каква държава живеем #Cussing out #2gunfireД.... и тъпите,смотани,смърдящи ....депутати #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт