но мисля да го заведа по-натам, да видя как ще реагира

и аз мисля, че не работят градините август или са със сборни групи
няма да има кой да обърне внимание на ново детенце по това време

няма да има кой да обърне внимание на ново детенце по това време

/че не помня на 19-ти или на 20-ти/....и моля те питай от колко часа е и нещо за почерпка ще носим ли
То като се замисля май и аз ще имам същия проблем с РД в градината а после в училище 
Всъщност няма да е зле един ден да се измъкна за кафе и да прибера Марти, че да поразпитам малко госпожите 
щот после ще ми трие сол на главата 
да знам да го подпукам тоя да научи нещо
казах му да си избере между мотор и лаптоп,а той камион ми вика пак...обяснявам,че майка ми ще му прати камион и камион няма да му носи дядо му Коледа в детската...и пак го питам да си избере едно от двете,аз му викам дай да ти донесе лаптоп,той ми вика-аз си имам и си искам на този,а не да ми носи от ония детските
Остави,че баща му ми го натресе на моя,сега като му викам да става ми вика-''стига си ми викала''
Вкъщи се опитах да й променя желанието и последно ще трябва да търся голяма книжка с пъзел и приказки. Някъде бях гледала преди време от тези с дебелите корици на Мечо Пух с различни занимания и пъзел в книгата и ще я потърся нея. А пък вкъщи иска влакче
, чула го е отнякъде, иначе такъв подарък изобщо незнам за какво й е, не й подхожда на възрастта, но няма как, ще купуваме
да бе аз все мислех да те питам за тази елха,мислех,че е нещо ново шантаво
сладурана 
И накрая ми заяви-аз си знам онова за ''чистота'',а и само на училище учим стихчета и избяга
Аз пък подвиквам,щом не искаш да учиш,значи подарък няма...дядо Коледа ще даде на всички,а теб ще те пропусне...той пък ми се провиква-ами ще ходя и на тържество,ще му взема и всички подаръци и пак ще има за мене 
да бе аз все мислех да те питам за тази елха,мислех,че е нещо ново шантаво
сладурана 
И накрая ми заяви-аз си знам онова за ''чистота'',а и само на училище учим стихчета и избяга
Аз пък подвиквам,щом не искаш да учиш,значи подарък няма...дядо Коледа ще даде на всички,а теб ще те пропусне...той пък ми се провиква-ами ще ходя и на тържество,ще му взема и всички подаръци и пак ще има за мене 
лелееее сладур Препоръчани теми