И във ВИДИН слънцето силно напече, време е за плаж вече.

• 12 034
  • 180
  •   1
Отговори
# 135
щом има детски кът в Мистика започвам да се замислям дали да не си запазя места за нова година там, че ще се наложи да сме с малката поне до 12ч. Hug

# 136
аз пък се замислям дали да не направим на Люби рд-то там Rolling Eyes
Мусив,да вземем да резервираме и ние там за 31-ви Joy
И ние ще сме си с багажа на НГ...Ама пък той е луд купонджия-играе квото му се пуска,а кючек как върти Mr. Greenвсички песни е научил от детската,там ги захранват с чалга яко Laughing

# 137
всички песни е научил от детската,там ги захранват с чалга яко Laughing
Това съм го чувала и от други хора.Е кога им ги пускат тези песни????Вместо детски песнички ли или им правят дискотека???Не мога да разбера- учителките не могат да измислят как да забавляват децата ли?

# 138
Предполагам,че когато нямат урок и си играят им ги пускат...Един слетобяд като отивах да го прибирам от яслата на първия етаж,звучеше доста силно Анелия Rolling Eyes

# 139
  • ВИДИН, 10 км след края на света
олее чалга в дестката градина  ooooh!  Joy
и аз днес се изкуших в мола, едни дънки, бельо и малко козметика  Blush мислим с майка ми да направим една партия на офертата в Кенвело, да ни излязат наполовина, ама пък трудно си харесвам там нещо, та се чудя засега  newsm78
детския развлекателен център го отварят утре, така каза една жена там  Peace

в мистика има, и най-хубавото е, че на едно тв си гледаш диванетата какво правят, а ти си в друга зала и пийваш  Mr. Green

# 140
  • Видин
А колко се плаща за детския кът?
Мегита,   bouquet

# 141
  • UK
А колко се плаща за детския кът?
Мегита,   bouquet

Hug аз час сега разбирам, че във Видин има детски кът  Sad
 Предполагам, че там трябва да са към 2-3 лева
 В Бургас са на час като започват от 5лв но има и безплатни защото са кафета...
 На всички детски кътове има телевизори да се гледат децата, нали това е целта на заниманието да си играят в къта а не и ние да вървим след тях  ooooh!

# 142
Днес бях в Мистика и детският кът ми хареса - не е платен, безопасен е и за малки деца има и екран на който да гледаш децата / въпреки че не се вижда от всички ъгли/. днес имаше много деца, но нямаше инциденти Hug. Явно майките и децата са зажадняли за такива забавления в това студено време newsm10

# 143
  • Видин
Ехааа, супер е с този детски кът. А и ми е близко, направо ще прекарвам бая време там ми се струва Mr. Green

# 144
Иренка,Марти ходи ли на ДГ в момента?
На мен сега ми съобщи госпожата-че има заушка в групата и да не съм се чудила,ако се разболеем #Crazy

# 145
  • край Дунав
Момичета, предимно Ви чета, но като видинско майче влизам, за да Ви поканя да ни подкрепите!
Утре 10 и в други ден 11 декември обявяваме начало на коледните благотворителни базари на ДБМ Видин
Сътворили сме с много любов доста коледни сувенири и ще се радваме да посетите Пикадили-управителите любезно ни предоставиха място по избор, както и МОЛ /утре ще решим точното място по етажите.

# 146
Йо, Марти ходи на градина, но малко съм стресната с тази заушка Rolling Eyes Има ли карантина тази болест? Аз съм я карала като малка, но нищо не помня newsm78

И както писа Скорпион (Диди), заповядайте утре в Пикадили и Мола, за да се уверите какви красотийки сме сътворили.

# 147
  • ВИДИН, 10 км след края на света
преди малко по видинската даваха интервю с една от видиснките мами, в страничните кадри ми се видяха доста интересни и симпатични нещица, ще дойдем и на живо да ги видим  Peace

# 148
  • град-държава
Здравейте ,извинявам се за офф-а и за това,че ви нахлувам в темата,но моля да ми споделите за добър салон (фризьор и маникюр),че не знам какво ще правя за тези празници,мъж ми е видинчанин и тази година решихме да ги изкараме със семейството му,обаче аз от тук никой не познавам освен една маникюристка,която за съжаление вече не е в града,а за празници да се правя самааа  #Crazy   не ми се иска...
Ако някой може да ми е от помощ ще съм ви много благодарна...   bouquet

# 149
Здравей! И ние като теб за празниците ще ходима нататък. На маникюр ходех при Светла, салона и се намира в "Калето", абе ще го намериш много лесно ако попиташ, доста хора я знаят. А за фризъор - Биляна (не се сещам как се казваше салона и), намира се мисляна на ул. "Дунавска" newsm78, тая дето е успоредна на реката,близо до.....хм, имаше преди едно кафе или пицария "Роял" . Горещо ти ги препорчвам и двете, аз поне съм много доволна, а щом мъжа ти е оттма той ще ти помогне с ориентацията Peace

Общи условия

Активация на акаунт