И във ВИДИН слънцето силно напече, време е за плаж вече.

• 12 031
  • 180
  •   1
Отговори
# 120
ФИОНА,то новия магазин близо до мен ще бъде.Ще го видим.
Хайде време е ВИДИН да има повече придобивки и нека дядо Коледа да ги донесе Joy.

# 121
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ммм бая чувал ще е...  hahaha Joy

# 122
  • Видин
Хайде време е ВИДИН да има повече придобивки и нека дядо Коледа да ги донесе Joy.
Къде до вас? Защото и до нас, м/у "Крум Бъчваров" и "Гео Милев", разчистиха едно място, но нещо спряха само с чистенето, чух че БИЛА  щяла да е тук, но какво ли ще стане newsm78

# 123

Мисля, че за Carrefour в София си говорят мацките  Peace

# 124
Здравейте,градски!!!!
Объркахме ви ,но за голямото село,демек столицата се касае.
Момичета ако можете слушайте радио Атлантик,само коледни песни пускат и така ми покачват настроението.Поне по този начин да се заредим с коледно настроение,че като се сетя за подаръци и Mr. Green

# 125
  • Видин
...Момичета ако можете слушайте радио Атлантик....
На каква честота го ловиш в Сф?

# 126
може да го слушаш тук онлайн  Peace
http://radioatlantic.net/www/iptv.php

# 127
Как е момичета,харесва ли ви радиото и песничките.
Тук го слушаме на 92.4.Дано да сте го намерили и да ви хареса.

# 128
да, определено създава измамно весело настроение, че празниците са зад ъгъла, а колко още неща сериозни трябва да свърша до края на месеца  ooooh!   Joy

# 129
Хей, здравейте видински мами!!!! Simple Smile Още една видинчанка-"софиянка" да се включи тук, че от скоро съм мама и аз!!!  smile3504
Чух, че МОЛ Видин е отворил вече и честно казано с нетърпение чакам празниците да отскочим нататък, да видя как е! Доколкото знам щеше да има и Макдоналдс, но сега от вас разбирам, че явно е бло слух Sad А това за детския кът не го знаех, но е страхотно! Party А и Технополис и Техномаркет.... дано да продължи така развитието в положителна насока, защото Видин е страхотен град(не само защото ми е роден)! Peace

# 130
  • Видин
Lovd55, добре дошла сред нашата компанийка  bouquet
Вчера гледах рекламите по ФантиГ и там рекламираха, че в МИСТИК в Гео Милев имало и детски кът, даже снимки показаха. Има ли желаещи за по едно кафенце там, за да проверим дали е вярно Wink Mr. Green

# 131
ехаа ама време ли се е отворило! и ние да разберем от тези ненормално високи декемврийски температури, дето "морат" България най-после, аман от мъгли  Mr. Green

# 132
[в МИСТИК в Гео Милев имало и детски кът,
Това е супер новина, защото този в МОЛа още не работи - днес проверих. Утре ако имам възможност ще отида е ще пиша.

# 133
  • UK
Здравейте Видинчанки  Hug  bouquet
 Отдавна не съм се отбивала при вас, но прочетох за еуфорията покрай МОЛа и Пикадилито та гледам имате надежди скоро да понамалее талпата там. Е надявайте се  Laughing Когато едно време откриха Билла в Бс еуфорията продължи близо 2 години. Първия ескалатор когато направила децата си се возиха на горе, на долу  Joy Така, че не се надявайте на чудо  Laughing.

# 134
Здравейте Hug
Детски кът има в Мистика PeaceНе съм ходила де,но знам от една приятелка Wink
За Пикадилито,кво да кажа-хубаво,ама хич нямам и намерения да чакам по 15-30 мин.на опашка ooooh!А и ако ходя,то ще гледам да е без детето,защото единствения и последен път дето ходи ни изръси с близо 40 кинта за бонбонки SickТам бих стояла само заради едни определени бонбони на опашката Joy
В МОЛа днес иначе беше спокойно,хич нямаше и хора...ходиш си спокойно,без да те бута никой  WinkАз се въздържах до сега да ходя,щот си знаех,че ще се изкуша,но днес не устисках CrazyТа си се сдобих с 2 чифта ботушки от любимите ми бързоходки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт